Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Aklından geçenleri saklamıyorsun! Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Aralık 2019, Çarşamba

Aşk 40%
Para 60%
Sağlık 40%

Bugün evde yaşadığınız bir sorunun cevabını bulmaya çalışıyor olabilirsiniz. Eşiniz veya sevgilinizle bazı çatışmalar yaşanmış olabilir. Onu çok sevmenize rağmen, bu sorunların çözülüp çözülmeyeceğini merak ediyorsunuz. Kendinize odaklanmaya çalışın ve biraz meditasyon yapın. Yatıştırıcı bir müzik ile zihninizdeki gürültüyü engelleyin. Biraz derin nefes alın ve kalbiniz ne diyor bir dinleyin.

Bugün bazı yenilikçi düşünceleriniz olabilir. Bunlar kariyeriniz ve profesyonel yaşamınız açısından geçerli olabilir. Farklı bir yol izlemeye karar verebilirsiniz. Daha fazla tanınma ve finansal bir ödül için hazır olabilirsiniz. Hayallerinizi gerçeğe dönüştürmenin yollarını düşünmek için iyi bir zaman. Olağandışı, riskli veya cüretkar bir strateji ortaya çıkarabilir ve bu çok başarılı olabilir!

Yatırım yapma konusunu düşündüğünüzde, bugün bir şeylere kalkışmak için doğru bir zaman değil. Seçeneklerinizi değerlendirmek, ekonomik eğilimlerinizi incelemek, yatırımdan elde etmek istediğiniz şeyi analiz etmek için harika bir gün. Fakat, bugün parasal yatırım için iyi bir gün değil. İpucu: Ortaya güçlü bir olasılık ortaya çıkabilir. Profesyonellere danışın, yazılar okuyun ve bir işe kalkışmadan önce bütün fırsatları gözden geçirin.

Sabretmeyi öğrenmek için doğru gündeyiz. İnsanlar inatçı egolarını gösteriyor ve etrafta kuvvetli bir enerji dolaşıyor. Bu da seni çatışmalara ve tartışmalara götürebilir. Sinirini kontrol altında tutmaya çalış. Kavganın stresini kaldırmaya değecek bir şey olmadığı konusunda kendini ikna et. Biraz mesafeli durursan insanların modlarından da etkilenmemiş olursun.Bugünün teması hayal gücü ve düş kurmak olabilir. Gezegenlerin enerjisi sizi bulutların üzerine çıkarıp yere inmenizi zorlaştırabilir. Kişisel hayallerinizi takıntı haline getirebilirsiniz. Önceki gece izlediğiniz bir film sürekli kafanızda dönebilir. Gün içinde sık sık mola vermeye çalışın ve yapabiliyorsanız dışarı çıkıp biraz hava alın!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sevgili Boğa Burcu yaşanacak gün tam da sana göre bir gün olacak. Elbette, gerçekliğinden ve zorluğundan kaçmaya meyilli olduğumuz günler var. Fakat diğer zamanlarda, örneğin bugün, o kadar hevesli olacaksınız ki çevrenizdekileri kolaylıkla dinleyeceksiniz ve hayatın ne kadar da ödüllendirici olduğunu göreceksiniz. İnsanlar sizinle vakit geçirmeyi sakinleştirici ve keyifli bulacak. Size bunun için teşekkür edebilirler.

4 Aralık 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, hareketini bugün Balık burcunda sürdürüyor. Sabah saatlerinde Ay'ın Güneş ile yaptığı gergin açıyla bulunduğunuz çevrede agresif olabilirsiniz. Özellikle arkadaşlarınıza karşı tepkili davranabilirsiniz. Ay ve Neptün arasındaki kavuşumla akşam beklediğiniz gelişmeleri yaşayabilirsiniz. Hedeflediğiniz, hayal ettiğiniz her şey gerçek olabilir. Şanslı bir gecede olacaksınız.

4 Aralık 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni fikirlere açık olduğun gibi, sözlü ve yazılı iletişimdeki başarınhayatında seni ön plana çıkaracaktır. Bu yüzden önümüzdeki günleri bile değerlendirebileceğin etkinlikler olabilir. Kafana koyduğun her şeyi yapmak için tüm ilişkilerini zorluyor olacaksın. Ancak bazı kişilerin sana karşı muhalif tavırlar içinde olduklarını hissedebilirsin. Sırlarını ele vermeye, iyi niyetinden yararlanmaya kalkışabilirler. Özellikle kapalı mekânlar ve ortamlarda görüştüğün kişilere karşı dikkatli olmalısın. Aklından geçenleri saklamıyorsun. Sana ilgisi olduğunu tahmin ettiğin biriyle konuşma yapmak için cesaretin de yüksek! Çocukların varsa, kişisel gelişimlerini desteklemek adına önemli etkinliklere katılabilirsin. Kronik rahatsızlığı olan bir Boğa burcuysan, rutin kontrollerini ihmal etmemende fayda var.

4 Aralık 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkinizde ertelediğiniz bazı sorunlarla yüz yüze gelebilirsiniz. Sorunlardan kaçmamalı ve onları çözmek için çaba sarf etmelisiniz. İnsanların sizden hoşlanmaları ve sizi sevmeleri adına güzel bir gündesiniz. İhtiyacınız varsa bu yönünüzü kullanabilirsiniz.

4 Aralık 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sosyalleşmek ve arkadaşlarınızla zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Düşüncelerinizi çevrenizdeki insanlarla paylaşabilirsiniz. Dernekteki işlerinizi toparlamanız için fırsatınız olabilir. Gelecek hakkındaki fikirlerinizi daha da olgunlaştırdığınız bir gündesiniz. Gün içinde alacağınız destekler ilerlemeniz için fırsat yaratacak.

4 Aralık 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aile ortamı ya da ev içerisindeki pürüzleri maneviyatınız ile atlatabileceksiniz. Dualarınızın derinden karşılık bulduğunu hissedeceğiniz bir gündesiniz.

4 Aralık 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün itibariyle şans ve bereket gezegeni Jüpiter Oğlak burcuna geçiyor. Önümüzdeki bir yıl boyunca uzaklar, yabancılar, eğitimler ve inançlar alanında şanslısınız. Taşınabilir ya da yeni bir eğitime başlayabilirsiniz.

4 Aralık 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yapmanız gereken işe kendinizi sıkı sıkıya adamalısınız. Boş bir anınızı kollayan kötü niyetli insanlara fırsat verdiğiniz taktirde bu konuda çok pişman olabilirsiniz.

4 Aralık 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün kendinizi şımartmaya ne dersiniz? Sevdiğiniz arkadaşlarla bir deniz programı yapabilir ya da bir sanat etkinliğine katılabilirsiniz. Sevildiğinizi hissetmek sizi çok mutlu eder.İş hayatının yorucu enerjisi bu tip kaçamaklarla dengelenmeli. Duygusal bağlarınızın güçleneceği bir gün. Sanat atölyelerine katılabilirsiniz.

4 Aralık 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok büyük bir fırsat var. Ancak bunun için kararlı davranmanız gerekiyor. Para durumunuz çok iyi. Iş arkadaşlarınız performansınızı kıskanıyor. Kendinize inanacak ve güveneceksiniz. Yoldan haber alacaksınız. Bu haber olumlu gelişmelere neden olacak.

4 Aralık 2019, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kırıldığınız arkadaşlarınız var. Çünkü onlardan ilgi bekliyorsunuz. Belki sadece aranmak sorulmak. Ancak atlamamanız gereken de bir durum var. Hayat hepimiz için çok hareketli ve zor. Etrafımıza baktığımızda herkesin bir problemi olduğunu görüyoruz. Anlayış göstermek önemli. Siz nispeten güçlü bir karakter olduğunuz için, herkes sizin gibi olaylarla başa çıkamıyor olabilir.

4 Aralık 2019, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İçinizdeki muhafazakar ve deneysel kişilik arasında uyum vardır. Yeni yöntemlere açık olsanız da, eski metotlara küçümseyerek bakmıyorsunuz. Yeni bilgi ve eski moda disiplin gerektiren görevleri üstlenin.

4 Aralık 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 31' 39" R
Ay
Koç
25° 17' 20" R
Merkür
Koç
20° 37' 08"
Venüs
Boğa
08° 45' 01"
Mars
Koç
04° 34' 03"
Jüpiter
Boğa
25° 25' 51"
Satürn
Balık
17° 06' 29"
Uranüs
Boğa
22° 42' 32"
Neptün
Balık
29° 05' 29"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
21° 00' 30"
Lilith
Başak
24° 02' 08"
True Node
Koç
15° 24' 29"
Son Güncelleme : 06/05/2024 17:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>