Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Planlarını hayata geçiriyorsun! Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Aralık 2019, Salı

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Yeni fikirlere olan ilginiz bugün normalden daha güçlü. İnsanların söylediklerini dinleyin ve tanıştığınız her insandan bir şeyler öğrenebileceğinizi unutmayın. Karşılaştığınız her durumdan bir ders çıkarabilirsiniz. Beyninizi vücudunuzun diğer kısımları gibi düzenli olarak çalıştırın. Bunu yapabilmek için, ona hep istediği gibi günlük olarak uyardığınızdan emin olmalısınız.

Etrafınızdaki insanlar bugün biraz gergin olabilir. Günün enerjisi insanların ruh hallerini yoğunlaştırabilir. Patronunuzdan zam istemeniz veya yöneticinize şikayette bulunmanız için en uygun zaman muhtemelen bugün değil. İş arkadaşlarınız meşgul ve endişeli görünebilir. Mükemmel pazarlama stratejinizi önermek için daha iyi bir gün bekleyin. Bu şirketin moralini nasıl arttıracağınıza dair düşünceleri kendinize saklayın, çünkü bugün insanlar daha az yenilikçi olabilir.

İş hayatında başarı önünüze çıkabilir, fakat bugün kendinizi biraz üzgün bulabilir ve bunun nedenini merak edebilirsiniz. Ancak bunun belli bir nedeni yok. Size olan durum ilk olarak bir hayalkırıklığı. Çünkü beyniniz artık endorfin üretmiyor. İkinci olarak ise, muhtemelen bundan sonra nereye gideceğinizi bilemiyorsunuz. Buna sadece siz karar verebilirsiniz. Kendiniz için yeni bir hedef belirleyin ve bu doğrultuda ilerleyin.

Duygusal olarak, kendini iyi hissediyor olabilirsin, ancak ne yazık ki çevrendekiler pek de mutlu hissetmiyor. İçgüdüsel olarak,insanlar için işleri kolaylaştırmak ve onlara destek olmak isteyebilirsin. Fakat insanların kendi başlarının çaresine bakmalarını öğrenmeleri gerektiğini unutma. Eğer kötü hissediyorlarsa bırak kötü hissetsinler. Bugünü kendinle baş başa geçirmen en iyisi olacaktır.Sevgili #burç adı# yaşanacak gün tam da sana göre bir gün olacak. Elbette, gerçekliğinden ve zorluğundan kaçmaya meyilli olduğumuz günler var. Fakat diğer zamanlarda, örneğin bugün, o kadar hevesli olacaksınız ki çevrenizdekileri kolaylıkla dinleyeceksiniz ve hayatın ne kadar da ödüllendirici olduğunu göreceksiniz. İnsanlar sizinle vakit geçirmeyi sakinleştirici ve keyifli bulacak. Size bunun için teşekkür edebilirler.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün arkadaşlarınız için iyi bir ağabey ya da akıl hocası olabilir, kendinizi danışman rolünde bulabilirsiniz. Değer verdiğiniz biri kumar oynamak, içki içmek, eğlencenin dozunu kaçırmak gibi bir konuda fazla ileri gidebilir. Onları bir kenara çekip biraz akıl vermelisiniz, zira bu durum bir süredir devam ediyor olabilir. Belki de arkadaşınız bu eğilimlerini şimdiye kadar gizlemiştir.

3 Aralık 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Boşlukta ilerleyen Ay, saatler 10:10 olduğunda Balık burcuna geçiyor. Ay ve Uranüs arasındaki pozitif açıyla bugün şansınız çok açık olacaktır. Ummadığınız anda yaşadığınız gelişmeler yüzünüzü güldürecektir. Akşam olduğunda Venüs'ün Mars ile uyumlu açısı sayesinde evliliğinizde tutkulu bir akşam geçirebilirsiniz. Sevginizi gizlemek yerine dışa vurduğunuzda mutlu olacaksınızdır.

3 Aralık 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aşk konusunda daha da seçici olacağın günler başlıyor. Olacak olsaydı birlikteliğim zaten bitmezdi dediğin günlerde birlikte olduğun kişiye benzer kişilerle karşılaşabilirsin. Bir daha aynı şeyleri yaşayamam diyebilirsin. Evet, şu an kafan gerçekten çok karışık. ‘Bu ne zaman bitecek, bunu ne zaman yapacaktım' gibi sorular aklına yığılıp kalmış bir vaziyette. Fakat gün omuzlarındaki yükü hafifletmeye hazırlanıyor. Ağır aksak, sakin ve dingin bir gün geçerken planlarını hayata geçirmek için çok vaktin olacak. Sadece zamanın akışına bırakmalısın kendini. Bugün aynı zamanda arkadaş çevrenle daha sık bir araya gelirken, uzun zamandır bir araya gelmediğin eski arkadaşlarınla tekrardan görüşmeye başlayabilirsin.

3 Aralık 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerinizi gözden geçirmek için güzel bir gündesiniz. Geçmişteki bir ilişkinizi yeniden gündeme getirebilir ve bunun üzerine tekrar konuşabilirsiniz. Parasal konularda yaşanabilecek bazı aksilikleri çok fazla büyütmemelisiniz. Maddi kaynaklarınızı doğru bir dengede tutmaya özen gösterin.

3 Aralık 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ümit ettiğiniz şeyler için başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Arkadaşlarınızla iletişim içinde olacağınız bir gündesiniz. Öğle saatlerinde duygusal açıdan karmaşık ve yoğun zamanlar geçirebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları sağlamlaştırmak için çaba sarf edebilirsiniz. İletişim yeteneklerinizi doğru kullanmalısınız.

3 Aralık 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Evli olan Boğa'lar ev içerisindeki pozitif enerjiyi dengede tutmak için bilinçli çaba göstermek ve alttan almak durumunda kalabilir.

3 Aralık 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ruhunuzun gerçek beklentilerine odaklanabileceğiniz bugün, anne ve aile büyükleri ile ilişkilerde anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, evinizde ve aile ortamında sizi eğlendiren aktiviteler düzenleyebilir, mutlu bir akşam geçirebilirsiniz. Ani duygu yükselmeleri yaşayacağınız için, kendinizi sakin ve dengeli bir enerjide tutmaya çalışmanız önemlidir.

3 Aralık 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ne istediğinizi bilmeniz güzel bir şey. Fakat partnerinize karşı küçük bir çocuk gibi davranıp istediklerinizi yaptırabilmek için tutturmak itici görünecektir. Yetişkin bir insana yakışacak şekilde kendinizi ifade etmeyi deneyin.

3 Aralık 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay bugün Balık burcuna yerleşerek sizin sanatçı, duyarlı, sezgisel yönünüzü aydınlatıyor.Arkadaşlarınızın dertlerini dinlemek, onlar için fedakarlık yapmak, yardım kuruluşlarına bağışta bulunmak ya da gönüllü olarak çalışmak içinizden gelir. Dünyevi işler devam etse de, soyut konular ilginizi çeker.

3 Aralık 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün evinizle ilgileneceksiniz. Evle ilgili değişiklik yapmanın zamanı geldi. Yaratma gücünüz sayesinde işte büyük başarı elde edebilirsiniz. Size güçlü biri destek olabilir. Para konusuna diyecek yok. Bolluk sürüyor. Sevdiğinizle aranızda ailevi sorunlar olabilir.

3 Aralık 2019, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün hislerinizi anlamakta güçlük çekebilirsiniz. Mantık ve duygu dengesinin sürekli değişeceği bir gün olabilir. Bazı konularda önünüzü görmekte, karar almakta zorlanıyorsunuz. Kendinize biraz zaman ayırın. Ciddi kararlar vermek için doğru bir zaman diliminde değiliz. Eşinizle olan ilişkinizde güzel gelişmeler söz konusu.

3 Aralık 2019, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Boğa;yaşantın ve sosyal organizasyonlar içindekibirliklerin devam etmekle birlikte beklentilerini karşılamayabilir. Günün ilerleyen saatlerinden itibaren çevrene olan duyarlılığın artabilir, olayları akışına bırakıp kendi keyif ve ilgi alanlarına yönelmek isteyebilirsin.

3 Aralık 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 34' 04" R
Ay
Koç
25° 54' 04" R
Merkür
Koç
20° 39' 07"
Venüs
Boğa
08° 48' 06"
Mars
Koç
04° 35' 59"
Jüpiter
Boğa
25° 26' 26"
Satürn
Balık
17° 06' 41"
Uranüs
Boğa
22° 42' 41"
Neptün
Balık
29° 05' 33"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
21° 00' 38"
Lilith
Başak
24° 02' 24"
True Node
Koç
15° 24' 27"
Son Güncelleme : 06/05/2024 18:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>