Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Kendinden Ödün Vermeyeceksin Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Aralık 2022, Salı

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 90%

Aşka yatırım yapman gerekebilir. Aşka yatırım yapmak demek kendini anlamak, sevdiğini dinlemek, ilişkinin niyetini ve gidişatını belirlemek demektir. Bütün bunlara zaman ayırman sana daha iyi sonuçlar verebilir.

Sabah yaşadığınız gevşeklik akşama doğru sıkışmanıza neden olabilir. Öğle yemeğinde bir ziyaretçiniz olabilir. Onunladışında gevezelik etmek hoşunuza gidecek.

Kendi paranı neye harcayacağına kendin karar vermelisin. Çevrendeki insanların kendilerine göre beklentileri olsa da bugün senin biraz daha kendine göre hareket etmen gerekecek. Bu konuda icazet almaman en iyisi.

Bol bol uyumalı ve kendine zaman ayırmalısın. Vücudunun ve zihninin buna oldukça ihtiyacı olabilir. O yüzden kendine bir iyilik etmeli ve ağır, yorucu şeylerden uzaklaşarak kendine göre rahat bir gün geçirmelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugüne iyi tarafından bakmalısın. Bir şeylerin gerçekten de yolunda gidebileceğini düşünerek hareket etmen gerekecek. Her ne kadar bazı şeylerin ters gitmesine alışsan da önce bu mantaliteden çıkman gerekebilir. Güne iyi başla, günü iyi devam ettir ve günü iyi bitir.

6 Aralık 2022, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğa burçları, bugün sağduyu ve fikirlerin ön planda olduğu bir gün olacak. Açıkça bütün fikirlerinizi söyleyin.Kayıp olan tüm parçaları bulmak için sadece adım atmanız yeterli olacak. Hedeflerinize doğru ilerleme konusunda karşınıza çıkan tüm fırsatları değerlendirerek mutlaka kendinizden emin adımlar atın.

5 Aralık 2022, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Baskın karakterli olman arkadaş grubunda sorunlar yaşamana neden olabilir. Kendinden ödün vermek istemiyorsun. Açık fikirli oluşun bugün çıkmazda olan konularda sana kolaylık sağlayacak. İş arayışında olan bir Boğa burcuysan, daha önce başvuru yaptığın kurumdan olumlu dönüş alabilirsin.

6 Aralık 2022, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma ortamınızdabölümü yapabilirsiniz. Farklı alanlarda çalışmalara katılarak hemyükünü azaltıp hem de kendinizi geliştirebilirsiniz. Hedef kitlenizi en iyi şekilde etkilemek için yaptığınız işe hakim olmalısınız.

6 Aralık 2022, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Meslek hayatınızda bazı değişiklikler yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Üstlerle olan ilişkileriniz hayatınızı olumlu yönde etkileyebilir. Her ne kadar yön bulmakta zorlansanız da kısa bir süre sonra daha net kararlar alabileceksiniz. Yenilikler ve yaptıklarınızla göz dolduracağınız başlangıçlar öne çıkabilir. Evle ilgili sorumlulukları ihmal etmemeye dikkat edin.

6 Aralık 2022, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Zihinsel dengenizi iyi kurmanız gerekmekte. Mantıklı karar almak yerine sezgilerinizi de dinleyin. Kariyer konusunda sağlıklı düşünmeye ihtiyacınız olacak.

6 Aralık 2022, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Etrafınızdaki eylemlerin bencil isteklerden beslendiğini hissedebilirsiniz. Gerçekten ne olup bittiğini gören tek kişi olabilirsiniz. Yüksek bir dağın tepesinden insanlara tiksinerek bakan bir gözlemci gibi hissediyorsunuz. Durumun siyasetini anlıyorsunuz ancak bulunduğunuz yükseklikten etkili olacak değişimi uygulamak için yeterince gücünüz yok. Şimdi bilgileri toplayın; eyleme sonra geçersiniz.

6 Aralık 2022, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün fikirlerinizi başkalarına yaymadan önce sakinleşin ve organize olun. Bu, özellikle aşk ve romantizm söz konusu olduğunda geçerli olmalı. Bu konu gündeme gelir gelmez geriliyorsunuz ve uygunsuz bir şekilde patlıyorsunuz. Devam etmeden önce kendinizi topraklayın ve denge merkezinizi bulun. Üstünlük elde etme konusunda endişelenmeyin. Yapmanız gereken el ele vermek.

6 Aralık 2022, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yollardan alacağınız haberlerin sizi motive etmesiyleilişkileriniz hız kazanacak. Bugün olaylara farklı bir şekilde yaklaşmanız, sizi daha da ilginç bir kişi yapıyor. Bazen gereksiz bir titizlik sergiliyorsunuz.

6 Aralık 2022, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hedeflerinize doğru ilerlemeniz engelleniyor. Cesaretinizi fazla yitirmeyin ve başkalarından da pek teselli beklemeyin. İradenizi güçlendirin ve hayallerinizi biraz değiştirmek zorunda kalsanız bile onların peşinden koşmaya devam edin. Aceleci davranmayın ve enerjinizi muhafaza edin. Bu sorunu halledilmesi gereken herhangi birolarak ele alın ve hiçbir şeyin yolunuza taş koyamayacağına inanın.

6 Aralık 2022, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün kendinizi daha iyi hissetmeye başlayacaksınız. Fiziksel değişim yapmak, güzelleşmek, diyete başlamak için bu süreci kullanabilirsiniz. Hayatınızın tadını çıkarabilirsiniz. Kariyer vehayatınızda ani fevri tutumlar sergileyebilir, otoritelerle sorunlar yaşanabilir. Dikkatli olmalısınız.

5 Aralık 2022, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızdaki hareketlenmeyle beraber sizin de keyfiniz yerine geldi. Bundan sonra daha da hareketlenecek. İşinizin dikkat gerektiren boyutuyla ilgili bazı konularda daha dikkatli olun. Bugün bu konuda amirlerinizden ufak bir uyarı alabilirsiniz. Yakındahayatınızda sevineceğiniz gelişmeler var. Hesapsız harcamalarınız yüzünden bazı sorunlar çekiyorsunuz. Birilerinden borç isteyin. Açık hava ve iyi beslenme her şeyin başı. Tabii sizin için çok önemli olan başka bir şey de uyku.

6 Aralık 2022, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 56' 12" R
Ay
Akrep
25° 03' 34"
Merkür
Koç
15° 58' 55"
Venüs
Koç
25° 18' 33"
Mars
Balık
26° 09' 40"
Jüpiter
Boğa
22° 53' 02"
Satürn
Balık
16° 09' 26"
Uranüs
Boğa
22° 05' 07"
Neptün
Balık
28° 45' 53"
Plüton
Kova
02° 05' 31"
Chiron
Koç
20° 23' 45"
Lilith
Başak
22° 49' 32"
True Node
Koç
15° 34' 36"
Son Güncelleme : 25/04/2024 19:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>