Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Geleceğe Odaklanıyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Aralık 2022, Pazar

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 100%

Son zamanlarda karşına çıkan biri aklında fazlasıyla yer edecek. Kendini onun hakkında düşünürken bulmak canını sıkmasın. Onunla bir araya gelmek için her fırsatı denemeye devam etmek ilerisi için önemli olacak.

Birlikte büyük umutlar yüklediğinizprojeleriniz, yakında size sevindirici sürprizler sunabilir. Kader ortaklığı gibi yaşadığınız dostluğunuz, geleceğiniz bakımından da çok önemli.

Yenifırsatlarının önünde belirdiğini görmek sana büyük bir hareket özgürlüğü verebilir. Bunu en iyi şekilde değerlendirmek için daha özenli olmalısın. İş arkadaşlarınla birlikte hareket etmeye devam etmek işinin kolaylaşmasını sağlayacak.

Yeni ortamlara girerken kendini heyecanlı hissetmeye devam etmelisin. Bu şekilde farklı programlar denemek için kendini daha istekli görebilirsin. Sağlık konusunda yeni şeyler denemeye açık olmak sana uzun vadede fayda sağlayabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygusal olarak hassas bir gün geçirebilirsin. O yüzden de arkadaşlarınla birlikte zaman geçirmek senin için iyi olabilir. Bu tür süreçlerde kendini yalnızlaştırmamak ve çevrenden destek görmek daha önemlidir. Bugün bunu unutmaman gerekecek.

4 Aralık 2022, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğa burçları, bugün kalabalıkların arasında kendinizi yalnız hissettiğiniz bir gün olacak. Çevrenizdeki kişilerin desteğini almak istemeyecek ve kendi yolunuzda gitmek isteyeceksiniz. Fikirlerinizin anlaşılmadığını düşündüğünüz bir gündesiniz. Bu nedenle kendi içinize yönelmenin doğru bir adım olacağını hissedeceksiniz.

4 Aralık 2022, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayatının bazı alanlarında daha ferah bir görünüm elde etmek istiyorsun. Evinin oturma odasında değişiklikler yapabilirsin. Duygusal takıntılarının seni yönlendirmesine izin verme! Aşk konusunda reel davranman ileriye dönük kararlar almanı sağlayabilir. Eğer evli bir Boğa burcuysan, hafta sonu gündemin bir anda değişebilir, hazırlıklı olmalısın.

4 Aralık 2022, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayata karşı sert bir tavrınız olabilir. Ancak sert şeylerin çabuk kırılacağını bilmelisiniz. İnandığınız gibi sonuç alamadığınız konularda, mevcut durumu değerlendirmek yerine neye nasıl inandığınızı da gözden geçirmenizde fayda var.

4 Aralık 2022, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonu olmasına karşın tamamlanması gereken işler ve sorumluluklar olabilir. Eve yönelik konular da uğraştırabilir.

4 Aralık 2022, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Etrafınızdakilerle ve kendinizle yarış halinde olabilirsiniz. Daha sakin bir tutum sergilemeli ve başarı için her gün küçük de olsa bir adım atarak ilerlemelisiniz.

4 Aralık 2022, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Başkalarıyla olan ilişkilerine daha çok dikkat etmek isteyebilirsin. Farklı insanlarla tanışmak kendini geliştirmek için yardımcı olabilir. İlerleme için plan yaparken etrafında yeni ya da eski arkadaşlarının olması senin için daha iyi olacak.

4 Aralık 2022, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Uymadığınız bir ortama kendinizi uydurmak için çabalamayın. Son zamanlarda önemli bir değişim geçirmiş ve başka bir kapının kilidini açan bir anahtar konumuna gelmiş olabilirsiniz. Fakat insanlar yine de geçmişte açtığınız kilitleri açmanız için sizi zorlayacak. Onlara izin vermeyin. Size gerçekten olduğunuz kişi gibi ya da size davranılmasını istediğiniz gibi davranmadıklarında üzüldüğünüzü onlara gösterin.Bu sene şans benden yana olacak mı?

4 Aralık 2022, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yakın ilişkilerinizdeki bazı sorunlar konusunda dostlarınızın fikirlerini almaya çalışın. Çevrenizde sevilen bir kişi olduğunuz için kolaylıkla destek sağlayabilecek. sosyal çevrenizde dikkat çekici işler yapmak istiyorsunuz.

4 Aralık 2022, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Fikirleriniz veyahayatınız bir şekilde sınavdan geçirilecek. Sınav iyi gitmezse suçu başka birisinin üzerine atmaya çalışabilirsiniz. Oysa bunun yerine uyanık ve sabırlı davranırsanız, bu zor zamanı sadece kalıcı bir hasara uğramadan atlatmakla kalmayıp, olaylardan kendinize ders bile çıkarabilirsiniz.

4 Aralık 2022, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün ay 08:46’dan 14:37’ye kadar boşlukta olacak. Bu saatlerde yeni işlerle uğraştığınızda sonuçsuz kalacaktır. Önceden planladığınız ve yarım kalan işleri tamamlamak daha verimli bir süreç geçirmenizi sağlayacaktır. Aslında boşa zaman geçirmek için harika zamanlardır. Ay 14:37’den sonra boğa burcuna geçecek. Kendinizi daha iyi hissetmeye başlayacaksınız. Fiziksel değişim yapmak, güzelleşmek, diyete başlamak için bu süreci kullanabilirsiniz. Hayatınızın tadını çıkarabilirsiniz.

4 Aralık 2022, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızda önemli gelişmeler söz konusu. Acele alınmış kararlarla yanılgılara düşmemeye çalışın. İşinizle ilgili yeni plan ve proje üzerinde çalışabilirsiniz. Uygulamak için acele etmeden çeşitli araştırmalar yaparak üzerinde düşünün. Kazanabilmek için mantığınızın sesini dinleyerek hareket etmeye çalışmalısınız. Para durumunuz parlak olmasa da çok güzel gelişmeler var. Sizi korkutan bir sağlık şikayetinizin çok önemli olmadığını öğrenecek ve sevineceksiniz.

4 Aralık 2022, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 14' 26" R
Ay
Akrep
28° 58' 46"
Merkür
Koç
15° 59' 22"
Venüs
Koç
25° 41' 40"
Mars
Balık
26° 24' 09"
Jüpiter
Boğa
22° 57' 22"
Satürn
Balık
16° 11' 10"
Uranüs
Boğa
22° 06' 10"
Neptün
Balık
28° 46' 29"
Plüton
Kova
02° 05' 35"
Chiron
Koç
20° 24' 49"
Lilith
Başak
22° 51' 36"
True Node
Koç
15° 33' 41"
Son Güncelleme : 26/04/2024 02:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>