Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
İşlerini Erteliyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Mayıs 2022, Cuma

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 60%

Bugün aşk konularında şansın artabilir. Yeni flörtleşmelere daha açık olabilirsin. Kalbin daha hızlı atabilir. Aşka dair inancın tazelenebilir. Daha ne olsun, bütün güzel etkiler seninle olacak!

Ortaklarınızla üzerinde çalıştığınız projede bugün bir kaç sorun çıkacak ve sorunu çözmek için çok zaman kaybedeceksiniz. Bu konuda soğukkanlı davranmalı ve akıllıca düşünmelisiniz.

Parasal anlamda kendini zorlamaman ve bir şeyleri zamana bırakman iyi olabilir. Ama en azından bugünden alacağın bazı kararlar ileride ne yapacağını daha da net belirleyebilecek. Bugün adım atmasan bile kararını alman iyi olabilir o yüzden.

Bugün bol bol hareket etmen gerekecek. Enerjini doğru yönlendirerek ve boşa harcamayarak kendine bir iyilik edebilirsin çünkü. Daha sağlıklı olmak adına çabaların olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çevrendeki insanları anlaman senin için zor olabilir bugün. Empati yapmakta zorlanabilirsin. Zira sana da empati yapıldığından emin olmaman olası. Bir şeyleri kıyaslamayı bıraktığın sürece bazı konular daha rahat konuşulabilir.

6 Mayıs 2022, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ne söylediğinizi düşünmek için doğru zaman değil, konuşmak ve dünyaya ne düşündüğünüzü ve nasıl hissettiğinizi bildirmek için doğru zaman. Unutmayın, tüm arkadaşlarınız, akrabalarınız ve meslektaşlarınız zihin okuyucu değildir, bu yüzden onlar için heceleyin.

6 Mayıs 2022, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Haftanın son mesai gününe yorgun şekilde başlıyorsun. Bugün bütün işleri tembellik nedeniyle ertelediğin takdirde günün istediğin gibi ilerlemeyebilir. Olaylardan kendini soyutlayarak üzerinizdeki etkileri hafifletmeye çalışacaksın. Gün içinde tanışacağın biri mistik konulara ilgi duymanı sağlayabilir.

6 Mayıs 2022, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Düşüncelerinizin aktif olacağı bir gündesiniz. Zihinsel yoğunluk yaşarken çabuk sıkılma ve karar değişikliği yaşamanız, sonuca ulaşmanıza engel olacaktır. Özellikle kaynaklarınızın kullanımı konusunda dalgınlık ve öfkenin ağır basmaması buradaki çalışmalarınızı iyi yönde etkileyecektir.

6 Mayıs 2022, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yakın çevrenizle ilgili konular gündeminizi oluşturabilir. İletişimin yoğun olduğu zamanlar yaşayabilirsiniz. Gün içinde eğitim konularıyla ilgili işlere yönelebilirsiniz. Kardeşlerinize zaman ayırmak size iyi gelecektir. Öğle saatlerinde aile ilişkileriniz ön plana çıkabilir. İç uyumunuzu korumak size fayda sağlayacaktır.

6 Mayıs 2022, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde zaten mağrur olan yapınıza mağrurluk eklemenize vesile olacak bir durum söz konusu. Herhangi bir konuda zafer elde edebilirsiniz.

6 Mayıs 2022, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün her şeyi çok daha kolay halledebilirsin. Gün planlayıcısı kap ve PIM yazılımını güncelle. Her zaman kişisel bir takviminle dolaşan biri olmayabilirsin, ama buzdolabına yapışmış olan bu yapılacaklar listesine sadık kalmak bile senin için zahmetsiz olacak. Onlara ulaşmak için ne yapman gerektiğini daha kolay bir şekilde keşfedebilirsen, kendine bazı hedefler koymak için bugün uygun bir gün.

6 Mayıs 2022, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Karşınıza çıkan bir grup insan şimdi hayatta nereye yöneleceğinize dair ihtiyacınız olan yönlendirmeyi yapabilir. Bu grubun kendinizi yenilemeniz için size verdiği fırsat için minnettar olsanız da, sizden finansal olarak istediklerini diğer maddi ihtiyaçlarınızla dengelemek gibi bazı ayrıntılar konusunda gerçekçi olmanız gerekebilir. Karşınıza çıkacak tek fırsatın bu olmadığını hatırlayın.

6 Mayıs 2022, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Alışkanlıklarınız konusunda ısrarcı bir tavır takınmanız sayesinde, bazı sorunları kökten çözümleyebilirsiniz. Bugün harcamalar konusunda aklınıza gelmeyen masraflar çıkabilir. Özellikle tartışmalardan uzak kalmalısınız.

6 Mayıs 2022, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önünüzdeki birçok yeni fırsat var. İşyerinizde yepyeni eğilimleri başlatan kişi olabilirsiniz. Meslektaşlarınızın fikirlerine kulak verirseniz, gelen birçok farklı öneriden yaratıcı çözümler üretebileceksiniz. Özel hayatınız da değişikliklerle dolu. Yeni gelen insanlara kucak açın, şimdiki arkadaşlarınıza yenilerinin de eklenebileceğini göreceksiniz.

6 Mayıs 2022, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yöneticiniz Venüs ile Merkür arasında olumlu etkileşim var. Yakınlarınızla keyifli zaman geçirebilirsiniz. Bir seyahate çıkabilir ya da seyahatinizi uzatabilirsiniz. Bir sözleşme imzalamak için de gökyüzü enerjileri oldukça destekleyici.

6 Mayıs 2022, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Uzaktaki sevdiklerinizden mutlu olacağınız haberler alacaksınız. Zevkli yolculukların planlarını yapabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde bencilce davranışlarınız nedeniyle, kendi istekleriniz doğrultusunda partnerinize baskı yapacaksınız. Bu şekilde fevri davranışlarınızla, ilişkinizi zorlayabilirsiniz.

6 Mayıs 2022, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 01' 47"
Ay
Akrep
22° 44' 35"
Merkür
Koç
26° 23' 39"
Venüs
Balık
21° 26' 31"
Mars
Balık
04° 51' 55"
Jüpiter
Boğa
16° 45' 58"
Satürn
Balık
13° 17' 11"
Uranüs
Boğa
20° 39' 20"
Neptün
Balık
27° 48' 13"
Plüton
Kova
01° 49' 26"
Chiron
Koç
18° 47' 08"
Lilith
Başak
19° 46' 54"
True Node
Koç
15° 35' 57"
Son Güncelleme : 29/03/2024 08:50

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>