Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Tavrını Belli Ediyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Temmuz 2022, Çarşamba

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 90%

Beklenmedik bir anda yeni bir ilişki için kafanda düşüncelerle yalnız kalabilirsin bugün. Karşına çıkacak bir fırsat, olası bir ilişki hakkında daha fazla düşünmeni sağlayabilir hatta. Sürprizlere hazır olmakta yarar var o yüzden.

İş yaşamınızda genel olarak keyifsiz bir gün geçireceksiniz. Daha önceden planladığınız organizasyonlarda bazı terslikler olabilir. Bir süreden beri uğraştığınız bir konu sizi iyice sıkabilir ve artık bu konudan kurtulma eğilimine girebilirsiniz. Enerjinizi yanlış kullanabilir ve sizin için önemsiz konularla gereksiz yere zaman harcamak zorunda kalabilirsiniz. Beklediğiniz gelişmeler olmayabilir yada iniş çıkışlı bir gelişim çizgisine sahip olabilir. Konuları değerlendirirken bazı ayrıntıları gözünüzden kaçırabilirsiniz.

Yeni fırsatlar ve imkanlar konusunda şanslı olduğun bir dönemdesin, bugün bunu daha net görebilirsin. Önüne çıkacakimkanları konusunda cesur davranmak isteyeceksin bugün. Başarılı oldukça ileride daha fazla imkanın seni bulması kaçınılmaz olabilir.

Duygularını kontrol etmen gerekebilir bugün. Dikkatini duygularından uzaklaştırmak yerine onlara odaklanmayı öğrenmen gerekecek. Stresi yenmek için seni neyin rahatsız ettiği ile yüzleşmelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendi işlerinin yanında sevdiğin insanların yardımına koşmak isteyebilirsin bugün. Onların yanında olup sıkıntılardan uzak kaldıklarını görmek iyi hissetmeni sağlayabilir çünkü. Başkalarına yardımcı olurken kendi ihtiyaçlarını da ihmal etmemelisin ama.

6 Temmuz 2022, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Enerji gezegeni Mars yanınızda olduğu için hayat biraz esinti olmalı. Dün ne olduğu ve yarın ne olabileceği hakkında endişelenmeyi bırakın ve yalnızca buraya ve şimdiye odaklanın. Önemli olan tek şey an.

6 Temmuz 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrende gelişen olayları iyi gözlemleyip olumlu gelişmeleri kolaylıkla kavrayabildiğin bir gündesin. Haksızlığa uğradığını düşündüğün konularda sesini çıkartacaksın. Eğer çalışan bir Boğa burcuysan ve yöneticinin baskısını hissediyorsan, uygun bir şekilde tavrını belli edeceksin. Ailenden uzakta yaşıyorsan, onlara duyduğun özlemle tatil planları yapabilirsin.

6 Temmuz 2022, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Evden çalışma modeline geçebilir ya da bulunduğunuz ortamdan yürüteceğiniz yeni çalışmlara başlayabilirsiniz. Özellikle sosyal medyayı daha etkin kullanmak ve verim almak adına ideal bir gündesiniz. Hislerinize, önünüze çıkan farklı seçeneklere güvenmeyi öğreniyorsunuz.

6 Temmuz 2022, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Değişik yöntemler denemek veortamında kalıcı işler üretmek için harekete geçebileceğiniz bir gündesiniz. Planlı olduğunuzda yeni sorumluluklara yer açabilirsiniz. Konsantrasyon gerektiren işler ve ortak bir proje üzerinizde baskı kurabilir. Ancak yurt dışı ilişkilerin aksadığı bu dönem, daha dikkatli olmalı, özellikle yolculuklarınızda her zamankinden daha temkinli hareket etmelisiniz.

6 Temmuz 2022, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kabul görmek için çabalamak yerine kendiniz olmalısınız. Aşk hayatınızda bazı hareketlenmeler sizi sevmeye yöneltebilir ve sevmenin mutluluğuna erişebilirsiniz.

6 Temmuz 2022, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Basit zevklere odaklan. Mutluluğu ve huzuru yakalamak için uzaklara gitmene veya şaaşalı etkinliklere katılmana gerek yok. İhtiyacın olan her şeyin içinde olduğunu idrak etmelisin. İçinde bulunduğun çevrede gülümseme sebebini ara. Güneş'e, Ay'a ve ağaçlara gülümse. Güzelliğin her yerde olduğunu gör. Sadece pahalı objelerde değil.

6 Temmuz 2022, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün sahip olduklarınız yeterli hissettirmeyebilir. Bir şey için para isteyebilirsiniz, ancak buna ayıracağınız miktarı yakın zamanda kullanmışsınızdır veya belki de harcama alışkanlıklarınız sebebiyle yeterince büyük bir birikim oluşturmuyordur. Yeterince şeye sahip olmadığınız için kendinizi hırpalamak yerine, elinizden gelenin en iyisini yaptığınızı bilin ve para biriktirmenin zaman alabileceğini kabul edin. Henüz her şeyi çözemediğiniz için başarısız ya da tembel biri değilsiniz.

6 Temmuz 2022, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Enerjiniz çevreniz tarafından takdir ediliyor. Fakat sizi takip etmekte zorlanıyorlar. Bugün daha da hareketli olacaksınız. İş yaşamınızda aksayan durumları kafanıza takmayın; sorumluluklarınızı yerine getirmelisiniz.

6 Temmuz 2022, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu sıralar takım çalışmasında özellikle verimlisiniz ve hatta bundan zevk bile alıyorsunuz. Bu yaratıcı çalışma ortamını devam ettirmeye bakın, çünkü birlikte çalıştığınız takdirde herkes kendi kişisel hedeflerine çok daha hızlı ulaşabilecek. Özel hayatınızda bile, tek başına kalmak yerine gruplarla daha rahat edeceksiniz. Bu hisleriniz aşk hayatınızda da ilerleme kaydetmenizi ve romantik anların tadını çıkarmanızı sağlayabilir.

6 Temmuz 2022, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün çalışma vehayatınızla ilgilenebilirsiniz. Sanat alanında yaratıcısınız. Gündelik işlerle ilgilenebilir ve daha ılımlı bir anlayışla durumlara yaklaşabilirsiniz. Yakın çevre, arkadaşlar, eğitim alanında ise iletişim sorunları gerçekleşebilir. Kısa seyahatlerde problemlere çıkabilir. Ayrıca bel bölgesi rahatsızlıkları yaşayabilirsiniz.

6 Temmuz 2022, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sabit düşünmeniz ve davranışlarınızdaki tutuculuk, yapmanız gereken atılımların gecikmesine neden oluyor. Özelliklegücünüzü otaya çıkaracak alanlarda daha mutlu olacağınızı biliyorsunuz. Mecburiyet konusunda kendinize baskı yapmamalısınız.

6 Temmuz 2022, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 15' 11" R
Ay
Akrep
03° 43' 04" R
Merkür
Koç
16° 05' 13"
Venüs
Koç
23° 10' 40"
Mars
Balık
24° 49' 28"
Jüpiter
Boğa
22° 29' 03"
Satürn
Balık
15° 59' 42"
Uranüs
Boğa
21° 59' 17"
Neptün
Balık
28° 42' 34"
Plüton
Kova
02° 05' 08"
Chiron
Koç
20° 17' 46"
Lilith
Başak
22° 38' 01"
True Node
Koç
15° 38' 21"
Son Güncelleme : 24/04/2024 01:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>