Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Beklentilerini Gözden Geçiriyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Aralık 2022, Çarşamba

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 60%

Hoşlandığın insanla daha fazla zaman geçirmen olası bugün. Aşka öncelik verebilirsin. Sevdiğin kişiyle güzel bir yemek yemek hem ruhunuzu hem de karnınızı doyuracak. O yüzden romantik bir yemek size çok iyi gelebilir.

İş yaşantınızda çok faalsiniz. Başarılarınız ile amirleriniz gözdesiniz fakat gelirinizden pek memnun değilsiniz. Amirlerinizle maaşınızın artması konusunda görüşme yapmayı isteği içindesiniz.

İş konularında fikir alışverişleri ve önceki deneyimlere dayanarak yeni kararlar almak çok daha iyi sonuçlar verebilir senin için. Eğer sevdiğin ve değer verdiğin insanları buna dahil etmek istiyorsan bu tür kavramlara öncelik vermen gerekecek.

Gün içinde hareketsiz kalmamak senin için önemli olabilir bugün. Fırsat buldukça yürüyüşe çıkmalı veya bir şekilde egzersize zaman ayırmalısın. Bu tür konuları bir rutin haline getirmek sana daha iyi sonuçlar verdirebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yanlış anlaşılmalar dolayısıyla sosyal hayatında daha dikkatli olmakta fayda var. Elinden geldiğince olayların doğrusunu anlatmaya çalışman iyi olabilir. Çevrenden destek görmek için onlarla iletişimini kuvvetli tutmalısın.

7 Aralık 2022, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Son zamanlarda çok ciddiydin, o yüzden bugün heyecan verici, seni eğlenmeye zorlayan bir şey yap. Elbette herkes yaptığınız şeyi onaylamayacak, ancak bunun sizi en ufak bir şekilde endişelendirmesi için hiçbir neden yok.

7 Aralık 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olmayan bir Boğa burcuysan tutuk halinden kurtulabilirsin. Hoşlandığın birine karşı cesur davranarak sosyal medyadan mesaj atabilirsin. Uzun zamandır beklentide olduğun bir konuda seni heyecanlandıracak gelişmeler yaşanabilir. Beklentilerini yeniden gözden geçireceksin. Uzun zamandır görüşmediğin, küs olduğun bir akraban seninle iletişime geçmek isteyebilir.

7 Aralık 2022, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Tüm açıklığıyla belirlediğiniz bir planın parçası değil kahramanı olmalısınız. Başarısız sonuç veren örnekleri hesaba katacaksanız bunu nasıl iyiye çevireceğiniz konusunu düşünmelisiniz. Koyduğunuz hedefin size gelmeyeceğini, sizin ilerlemek durumunda olduğunuzu bilmelisiniz.

7 Aralık 2022, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatı ile ilgili görevler ya da değişiklikler sizi disiplinli olmaya itebilir. Özellikle gün ortasına kadar tamamlanması gerekli işleri öne almalısınız. Daha sonra işle bağlantılı ortak çalışmalara yönelmeniz gerekecek. Beklediğiniz parasal destekler öne çıkabilir. Başkaları adına yapılabilecek fedakârlıklar karşısında daha fazla çaba göstermelisiniz.

7 Aralık 2022, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Size olgunluk veren konuları gözden geçirin ki aynı problemleri yaşamanız gerekmesin. Daha başarılı olmak için yeni tecrübeler deneyimlemeye niyetlenin.

7 Aralık 2022, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün planlarını hayata geçirmek için içinde büyük bir istek belirebilir. Bunu iyi değerlendirip yeni girişimler için kullanmak senin yararına olacak. Yeni başlangıçlar sayesinde hayatına daha kararlı devam etmek seni için mümkün olabilir.

7 Aralık 2022, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Taze fikirler gününüze hayat verebilir. Bugün kişisel gelişim vurgulanır ve bir tür büyüme atağı yaşayabilirsiniz. İster birkaç moda riski almaya, ister kendinize baştan aşağı bir makyaj yapmaya karar verin, yaratıcılığınızın kol gezmesine izin verin. Daha kalıcı değişiklikler yapma konusunda dikkatlice düşündüğünüzden emin olun. Unutmayın, sonuçlarla yaşamak zorunda kalacaksınız.

7 Aralık 2022, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün düşündüklerinizin gerçekleşmesi mümkün değil. Yapacağınız yeni anlaşmalara özen göstermelisiniz. Bazı özel durumlar söz konusu olabilir. Siz mantık demeyi bilen ve ortaya sert çizgiler koyan bir yapıya sahipsiniz.

7 Aralık 2022, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün işyerindeki çalışmalarınız bir sınamadan geçecek. Kapasitenizi gösterebildiğiniz sürece endişelenmenize gerek yok. Özel hayatınızda da test ediliyorsunuz ve bu sefer kendi bakış açınızı savunmanız gerekecek. Bazı kararların verilmesi zor olsa da, gerçekte ulaşmak istediğinizin ne olduğunu asla aklınızdan çıkarmayın. Her türlü sağlık sorununuzla dinlenerek başa çıkabilirsiniz. Hayat bir yarış değil – kazanmak için hep bu kadar sıkı savaşmanıza gerek yok.

7 Aralık 2022, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün maddi kaynaklarınız, para konuları gündeminize gelebilir ve bu konularla ilgilenebilirsiniz. Harcama yapabilirsiniz. Para kazanmak için çok mücadele edebilirsiniz

7 Aralık 2022, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkiniz konusunda akılcı ve ileriye dönük kararlar alabileceğiniz bir gün. Partnerinizin size bir sürprizi var. İşyerinde yaratıcılığınızı daha çok gösterebileceğiniz bir değişiklik önerisiyle karşılaşabilirsiniz. Karşınıza kariyerinizi ilgilendiren bir yolculuk çıkabilir. Değerlendirme konusunda çok gönülsüzsünüz ama işinize çok yarayacağından emin olun. Günlük harcamalarınızın çoğu gerekli değil gibi! Yemek yerken acele etmeniz, sağlığınızı etkiliyor. Yemekleri çok çiğnemeden yutmayın.

7 Aralık 2022, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 51' 29" R
Ay
Başak
10° 00' 58"
Merkür
Koç
17° 30' 41"
Venüs
Koç
17° 37' 13"
Mars
Balık
21° 20' 10"
Jüpiter
Boğa
21° 26' 57"
Satürn
Balık
15° 33' 32"
Uranüs
Boğa
21° 44' 19"
Neptün
Balık
28° 33' 41"
Plüton
Kova
02° 03' 43"
Chiron
Koç
20° 02' 04"
Lilith
Başak
22° 08' 02"
True Node
Koç
15° 36' 41"
Son Güncelleme : 19/04/2024 13:30

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>