Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
İletişime Özen Gösteriyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Mayıs 2022, Cumartesi

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 60%

Hoşlandığın kişiye bir mesaj atmak, onun sesini duymaya çalışmak zor olmamalı aslında. Bir şeyleri karşı taraftan beklememelisin. Eğer aranızdaki durumda bu konuda sıkıntılar yaşanıyorsa bugün bunu çözmek için açık ve net davranman gerekecek. En başta SEN kendini ifade edebilmelisin.

Bugünün ileride kargaşa dolu olması muhtemel, canım. İşinizde, buister kariyer ister çalışma olsun, bir takım hayal kırıklıklarıyla karşılaşmayı bekleyebilirsiniz. Aynı yerde kalmak için olabildiğince hızlı koşmanız gerekecek. Tabi, iddialı hedeflerinizi biraz rahatlatabilirsiniz, ama bu sizi mutsuz edecek. Şimdilik koşarak kendi kendinizi rahatlatın. Yarın tekrar ilerleyebileceksiniz.

Bugünkonularından çok insanlarlameselelerinde nasıl konuştuğun daha önemli olacak. Çevrendeki kişilere potansiyel birarkadaşı gibi bakmak ve onlarla bu şekilde iletişim kurma etrafındakilerin seni ciddiye almasına vesile olabilir.

Arkadaşlarınla sosyalleşmek sana çok iyi gelebilir. Evde boş boş zaman geçirmek yerine sana keyif verecek ortamlara sevdiğin insanlarla birlikte girebilirsin. Enerjini yükseltmek için piknikler, konserler veya keyifli ortamlar gerekebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnsanlarla iletişim bugün daha da ön plana çıkabilir. Kimle neyi konuşacağın, nasıl konuşacağın özen gerektirebilir. Sevdiğin insanlara öncelik vermek, onlarla muhabbet etmek sana çok iyi gelirken,konusunda önem kazanan kişilere zaman ayırmak da daha verimli bir gün geçirmene vesile olacak.

7 Mayıs 2022, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bu hafta sonu ihtiyacı olan bir arkadaşınıza yardım etmekten çekinmeyeceksiniz. Aslında, şu anda emrinizde o kadar çok enerji var ki, öncelikle nereye harcayacağınızı şaşıracaksınız. Düşmanlarınızı şimdilik görmezden gelerek bu güzel enerjinin tadını çıkarabilirsiniz.

7 Mayıs 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi yönden ne kadar planlı bir birey olsan da bazı gelişmeler seni de etkiliyor. İletişim yönünü güçlendireceksin. Uzun zamandır görüşmediğin arkadaşınla telefondan keyifli bir hasbihal edebilirsin. Karakteri ve görünümü dik başlı insanlar bugün keyfini kaçırabilir.

7 Mayıs 2022, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bir yenilenme bekliyorsunuz ve içinizden bir şeylerin birdenbire değişeceğine olan inancınız oldukça yükseliyor. İşte tam da o zamana giriş yapıyorsunuz. Bu tutulma mükemmel bir zaman. Uranüs burcunuza girdiğinden beri (2018 mayıs) hayatınızın her alanında büyük değişiklikler yaşamış olabilirsiniz. Ev, iş, ilişkiler ve sağlığınız ya da büyük değişimler gibi. Değişime kapalı bir yönünüz olduğu için ve ayrıca biraz daha fazla konfor, güvenlik ve öngörülebilirliği tercih ettiğiniz için değişiklikler 2018 yılından beri sizi çok rahatsız etti. Ama bu tutulma haritanızın en önemli noktası olan sizde gerçekleşiyor. Bu güneş tutulması kendinize medyan okumanızı sağlıyor ve çığır açan dönüşümlere gönül rızasıyla katılmayı kendiniz istiyorsunuz.

7 Mayıs 2022, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında Ay Yengeç’te iken görüşmeler ve yakın çevreniz, ailenizi açısından daha hassas durumlar söz konusu. Akşam saatlerinde evinizi ve kendi özelinizi ilgilendiren konulara odaklısınız.

7 Mayıs 2022, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mesleki ve eğitimsel konularda iletişim problemleri yaşayabilir, özellikle yazılı iletişim hususunda birtakım teknoloji azizliklerine uğrayabilirsiniz...

7 Mayıs 2022, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendine yeni hedefler belirlemek için mükemmel bir gün. En son ne zaman böyle bir şey yapmıştın? Çoğu insan doğum günlerini koydukları hedefler için başlangıç seçerler, ama başlangıç zamanı herhangi bir gün de olabilir. Aslında, yaşam koşullarına sürekli bir değişim getirdiği için, düzenli olarak hırsları yenilemek, yeniden adlandırmak ve yenilemek tavsiye edilebilir. Bir kâğıt ve bir kalem çıkar ve bunları kendin için yaz.

7 Mayıs 2022, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Zihinleri okumak ve insanlara duymak istediklerini söylemek artık kolayca gelebilir. Bununla birlikte sizin için gerçekten önemli olanı söylemekten korkuyor olabilirsiniz çünkü insanların sizi daha az seveceğini düşünüyorsunuz. Muhtemelen zaten kendinizi nasıl yansıttığınızı düşündüğünüzden daha fazlasını ele veriyorsunuz. Dürüstlük özgürleştirici olabilir, bu yüzden denemek için kendinizi zorlayın.

7 Mayıs 2022, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi konularla ilgili düşüncelerinizde abartıya kaçmamalısınız. Duygusal güvene ihtiyacınız olduğu bir gün içindesiniz. Sıra dışı olayların sizi rahatsız etmesine izin vermemeli ve olayların dışında kalmayı başarmalısınız.

7 Mayıs 2022, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çevrenizden alacağınız olumlu sinyaller kendinizi daha canlı hissetmenizi sağlayacak. Hayal gücünüzü kullanabileceğiniz projelere başlayın. Doğal otoriteniz sayesinde bu dönemde başkalarına yardım edebilme gücünüz her zamankinden daha yüksek. Ama üstünlük taslamaktan kaçının ve gereken yardımları tevazuyla verin.

7 Mayıs 2022, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yakınlarınızla ve ailenizle birlikte keyifli zaman geçirebilirsiniz. Özellikle yeme-içme ya da eğlence odaklı aktiviteler yapabilirsiniz. Evinizde yapmak istediğiniz işler varsa onlara başlamak için de uygun bir gün.

7 Mayıs 2022, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal yönlerinizi ortaya çıkaran sosyal çalışmalar içine girecek ve uzun zamandır beklediğiniz performansı yakalayacaksınız. Karşıt görüşte olan insanları ikna etmeniz kolay olacaktır. Yeteneklerinizin anlaşılması için, yakın çevrenizdeki insanları hoşnut etmeyi denemelisiniz.

7 Mayıs 2022, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 28' 13" R
Ay
Boğa
24° 31' 47" R
Merkür
Koç
22° 19' 10"
Venüs
Boğa
11° 13' 18"
Mars
Koç
06° 06' 29"
Jüpiter
Boğa
25° 54' 10"
Satürn
Balık
17° 16' 06"
Uranüs
Boğa
22° 49' 31"
Neptün
Balık
29° 08' 48"
Plüton
Kova
02° 05' 46"
Chiron
Koç
21° 07' 02"
Lilith
Başak
24° 15' 29"
True Node
Koç
15° 19' 22"
Son Güncelleme : 08/05/2024 17:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>