Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Tartışmalara Dikkat! Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Aralık 2022, Perşembe

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 100%

Sevdiğin birisi varsa eğer ona yol göstermesi gereken taraf sen olabilirsin. Hoşlandığın kişinin kararsız olduğu bir süreçten senin netliğin ile çıkması olası çünkü. Sen kendinden emin olursan etrafındaki şartlar da buna uyacak.

İşinize yoğunlaşıyorsunuz. Bedensel yorgunluğunuz sık sık sağlıksızlık endişesi yaratıyor sizde. İş arkadaşlarınızla birlikte ilerde sizi bayağı korkutan bir tarih var.

Maddi anlamda kendi kabiliyetini görüp kanıtlayacağın bir gün olacak bugün. Birden fazlafırsatı gündeme gelebilir. Bir anda ilgilenmen gereken konular artabilir. Bütün bunların üstesinden gelmek tamamen emek ve deneyim ile gerçekleşecek. Buna hazır mısın?

Enerjini gün içerisinde sürdürebilmek için bol bol bitki çayı tüketmen iyi olabilir. Kafein yerine bitki çayları sana daha iyi gelebilir hatta. Eğer son zamanlarda çok fazla kahve tüketiyorsan bunu azaltmaya başlaman iyi olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatında sana fazlalık olan şeylerden kurtulmak için neyi bekliyorsun? Kendi hayatını sadeleştirmek için iyi bir gün bugün. Var olan sıkıntılardan kurtulmak adına ilk adımı, içinde yaşadığın kaos ortamını düzenleyerek atabilirsin. Düzen ve organizasyon sana iyi gelecek.

8 Aralık 2022, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Son zamanlarda çok ciddiydin, o yüzden bugün heyecan verici, seni eğlenmeye zorlayan bir şey yap. Elbette herkes yaptığınız şeyi onaylamayacak, ancak bunun sizi en ufak bir şekilde endişelendirmesi için hiçbir neden yok.

7 Aralık 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geçmişten ders çıkarıyor olman, aynı hataları tekrarlamamanı sağlıyor. Çevrende gelişen şaşırtıcı olayları olgunlukla karşılıyorsun. Duygusal bağ kurduğun kişilere farkında olmadan gereğinden fazla müdahale edebilirsin. Bu durum aranızda önemli bir çatışmaya dönüşebilir. Eğer alım satım yapmayı düşünüyorsan araştırmalarını çok iyi bir şekilde yapmalısın.

8 Aralık 2022, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaşadıklarınızın etkisi size bu hayatta neyi hedef olarak seçmeniz gerektiğini düşündürebilir. Duymak istemediğiniz konular gündeme geldiğinde duygusal tepkiler vermek yerine bunları aklınızın bir yerine yazarak ilerlemelisiniz.

8 Aralık 2022, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün boyunca başarılı olacağınız şartlar içindesiniz. Size yararı olacak pek çok konuyu ele alabilir, etkinliğinizi ortaya koyabilirsiniz. Özellikle grup çalışmalarında somut görevler almak, ortak hedefler belirlemek sizin elinizde. İlham alacağınız, daha çok manevi paylaşım içine gireceğiniz sosyal konular ağırlık kazanabilir. Arkadaşlıkların getirdiği sorumluluklar göz ardı edilmemeli.

8 Aralık 2022, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Size olgunluk veren konuları gözden geçirin ki aynı problemleri yaşamanız gerekmesin. Daha başarılı olmak için yeni tecrübeler deneyimlemeye niyetlenin.

7 Aralık 2022, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevmediğin insanlarla aynı ortamda bulunmamaya dikkat etmelisin. Onlarla etkileşimde bulunmak üretken olmanı kötü etkileyebilir. İşlerinde istediğin gelişmeyi sağlamak için kendini rahat hissedeceğin ortamlarda bulunmak önemli olacak.

8 Aralık 2022, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Olaylara kuşbakışı bakıyorsunuz! Bugün size dünyanın size zihinsel ve sosyal olarak ne kadar çok şey sunabileceğini gösterir. Seyahat havasında mısınız? Bir sonraki seyahatinizi planlamak için bu anı kullanın. Kendinizi daha çok ev sahibi gibi hissediyor olsanız bile, evde öğrenerek ufkunuzu genişletebilirsiniz. Her türlü konuda bir öncü olma gücüne sahipsiniz. Bilgi güçtür.

8 Aralık 2022, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kariyerinizle ilgili değişik düşünceler içindesiniz. Çevre ilişkilerinizi amacınıza uygun bir şekilde kullanacaksınız. Önünüzün açılması nedeniyle, hedeflerinizi istediğiniz aşamaya getireceksiniz. Sabırlı olmak, sizin önemsediğiniz bir özellik.

8 Aralık 2022, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün işler pek de iyi gitmiyor. Günlük işlerinize konsantre olmakta güçlük çekiyorsunuz. Kendinizi motive etmeniz güç olsa da, karamsar olmanıza gerek yok. Elinizden gelenin en iyisini yaparsanız bir miktar başarıya ulaşabilirsiniz, ancak şimdilik fazlasını beklemeyin. Huzurunuzu ve özgüveninizi yeniden elde ettiğinizde, sorunlar da çözümlenmeye başlayacak.

8 Aralık 2022, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; maddi kaynaklar, para, harcamalar bu dönemde artabilir. Maddi açıdan kontrol dışı harcamalar yapmak zorunda kalabilirsiniz. Özellikle de bağlı olduğunuz dernek, topluluklardan dolayı para kayıpları gerçekleşebilir.

8 Aralık 2022, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızda akıntıya kürek çekiyorsunuz. Karşınızdaki kimsenin aklını çelmişler, ne yapsanız faydası yok! Sizin için hemen doğacak başka bir fırsatın peşine düşseniz daha iyi! Bugünyaşamınızda büyük bir hareketlilik söz konusu. İş ilişkilerinizdeki dostluklar size yorgunluğunuzu unutturuyor. Öğleden sonra yaşanacak çok önemli bir olaya sevineceksiniz. Borçlar, alacaklar birbirine karışmış gibi. Bir plan yapın. Mide rahatsızlıklarından şikayet etmeniz normal.

8 Aralık 2022, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 14' 01" R
Ay
Yay
11° 55' 54"
Merkür
Koç
16° 04' 13"
Venüs
Koç
26° 57' 09"
Mars
Balık
27° 11' 27"
Jüpiter
Boğa
23° 11' 34"
Satürn
Balık
16° 16' 49"
Uranüs
Boğa
22° 09' 37"
Neptün
Balık
28° 48' 24"
Plüton
Kova
02° 05' 46"
Chiron
Koç
20° 28' 20"
Lilith
Başak
22° 58' 24"
True Node
Koç
15° 30' 22"
Son Güncelleme : 27/04/2024 03:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>