İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Maddi Anlamda Rahat Hissediyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Ağustos 2020, Cumartesi

Aşk 30%
Para 60%
Sağlık 40%

Sosyal faaliyetler, (işle ilgili olmayanlar) sizin için heyecan verici yeni bağlantılar sağlayabilir. Her türlü ortakla olan ilişkileriniz (özellikle de bu ortaklar arkadaşınızsa) bugün özellikle verimli ve iki taraf için de yararlı olacak. Yeni birortaklığına girmeyi düşünüyorsanız, bu konuyu ciddi bir şekilde tartışmaya başlamanın zamanı. Bugün başlayan veya ilerletilen romantik ilişkiler çok iyiye gidecek.

Her gün ödülüyle beraber geliyor ve bugün, ister meslek için olsun ister çalışma konuları olsun, mesleğinizle ilgili önemli kavrayışlar elde ettiğinizi göreceksiniz. Şu anda kendi fikirlerinizi empoze etmek ya da kendinizi bir birey olarak ifade etmek için ezici bir istek duyuyor olabilirsiniz. Ama sınırları aştınız ve çok mu az konuştunuz? Özür dileyebilir ya da açıklama yapmak isteyebilirsiniz.

Bugün bir meydan okuma günü. Kendinizi sorgulamada tam bir profesyonelsiniz, öyle ki başardığınız şeylere sert bir bakış atarken yeterliliğinizi gözlemleyeceksiniz. Son 10 yılda gerçekten şahsi bir benlik yaratmanızı sağlayan şey ne? Kendinizden şüphelendiğiniz için basiretinizin bağlandığı ve bir şeyi takip ettiğiniz oldu mu? Hiç sürekli olarak "neredeyse hazır" hissetiniz mi? Hala "kusursuz" olan projelere atlamaya cesaret ettiniz mi? Bugünün soruları bunlar. Bol şans!

İçgüdülerin, en iyiyi aramaya ve elde etmeye yönelmiş olacak. Hayallerinin peşinden gitmek ve kendini ileri taşımak için isteklisin. Günün enerjisi seni biraz iddialı yapabilir, yine de ağırdan alsan iyi edersin. Bir saniyeliğine durup yansıttığın imajı düşünmek isteyeceksin. Eğer önemli bir toplantın veya sunumun varsa, sofistike bir tutum seni başarıya götürebilir.Çocuklarınız varsa, zor tavırları size kendi zorluğunuzu anımsatabilir. Ya da eğitimleri, anılarınızı canlandırmış olabilir. Şu sıralar geçmiştki sıkıntılarınızdan birini mi kafanıza takıyorsunuz? Bu soruyu kendinize sormak için en uygun zamandasınız. Cevaplayın ve bir süre cevabınız mayalansın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yaratıcılığınızın tam şarj olduğunu hissediyor olmalısınız. Eğer çocuklarınız varsa, okul projelerine yardım etmek için iyi birgün olabilir. 18.yüzyıl İngiltere'sini kürdan veya kahve filtresinden inşaa etmenin yolunu bulabilirsiniz. Yaratıcı yeteneğiniz diğer alanlarda da etkin olacak, dolayısıyla bir kısmını yatak odasına da saklayın. Partneriniz pratik zekanızı çocukları takdir ettiği kadar takdir edecek.

1 Ağustos 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün özgüven ve motivasyonu koruma zamanı. Dış koşullar, mutluluk ve başarı hissinizi etkileyebilir. Geçmiş anılar, size derinden etki eden olaylar aklınıza gelebilir. Özgürlüğünüzü engelleyen, hedeflerinize gitmenize engel olan bir bekleyiş veya zorunluluk motivasyonunuzu düşürebilir. Zihinde veya dış koşullarda zincirleri kırma zamanı. Bakış açınızı değiştirin.

1 Ağustos 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailesi ile birlikte yaşan bir İkizler burcuysan kardeşin dağınıklığından şikayetçi olabilir. Bu konuda dikkat etmen gerektiğinin farkına varıyorsun. Parasal anlamda kendini rahat hissettiğin bir gün olabilir. Yaptığın harcamaların eğitim alanında yoğunlaşıyor. Yakın bir arkadaşının yaşadığı ayrılık senide dolaylı yoldan etkileyebilir. Ona moral vermeye çalışıyorsun.

1 Ağustos 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün isteklerinizi ve enerjinizi çevrenize yansıtmayı tercih ederseniz burada size güzel geri dönüşler söz konusu olabilir. Sürpriz karşılaşmalar gününüzü harekete geçirebilirsiniz. İş hayatınızdaki engelleri çok fazla büyütmemelisiniz. Bazı şeylerin olması için zamana ihtiyacınız var. Sessizliğinizi korumayı seçin.

1 Ağustos 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sizi meşgul eden ve duygusal açıdan yorabilecek bazı konular ve kısıtlamalar olabilir. Sağlık ve düzen gerektiren işlere daha fazla dikkat etmelisiniz.

1 Ağustos 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar kendinizi ve zaman içerisinde oluşmuş düzeninizi sorgulayan kişilere karşı tartışmacı ve sert bir tutum benimseyebilirsiniz.

1 Ağustos 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ayın ilk günündeve para konuları gündeminize gelebilir ve daha fazla mücadele duygusu ve azmi beraberinde getirebilir. Karşınıza çıkan güçlü kişiler sizin de mücadele duygularınızı tetikleyebilir.

1 Ağustos 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Geçmişte büyük bir etkiye sahip olan önemli bir konu bugün tekrardan gündeme gelebilir. Sevdikleriniz ve sizin için önemli olan bir fırsatın eksik parçalarını bu sayede tamamlayacaksınız.

1 Ağustos 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Oğlak burcundaki seyahati finansal konulara dikkat çekiyor.Miras, nafaka, kredi ve borç konuları ön planda olacaktır. Gelir paylaşımı içinde olduğunuz kişilerle konuşabilir, finansal destek arayışına girebilirsiniz. Merkür'ün Plüton ile karşıtlığı finansal konularda temkinli hareket etmeniz gerektiğini gösteriyor.

1 Ağustos 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekilerle ilşkileriniz yönünden oldukça olumlu gelişmeler yaşayacaksınız. Çevrenizden yararlanarak içinde bulunduğunuz sıkıntılardan kurtulacaksınız. Geçmişte ufak kırgınlıkların yaşandığı bir arkadaşınızla karşılaşıp hiç bir şey olmamış gibi davranacaksınız.

1 Ağustos 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Ailenle birlikte yaşıyorsan, kardeşin dağınıklığından şikayetçi olabilir. Bu konuda dikkat etmen gerektiğinin farkına varıyorsun.

1 Ağustos 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün haberleşme ve iletişim ağı konusunda sizden daha şanslı bir burç daha yok. Görüşmeler, buluşmalar, mesajlaşma ve telefonlar beklediğiniz gibi gidecek. Sizin için önem teşkil eden konularda hızlı ve çözümleyici haberler alabilirsiniz. Yakın çevrenizle keyifli vakit geçirebilir, onların desteği ile kendinizi daha da iyi hissedebilirsiniz. Bir yolculuğa gidiyorsanız bu yolculuk sizin için çok keyifli ve faydalı olacaktır

1 Ağustos 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 01' 16" R
Ay
Oğlak
19° 37' 17"
Merkür
Koç
16° 44' 36"
Venüs
Boğa
00° 29' 13"
Mars
Balık
29° 24' 16"
Jüpiter
Boğa
23° 51' 36"
Satürn
Balık
16° 32' 19"
Uranüs
Boğa
22° 19' 24"
Neptün
Balık
28° 53' 43"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 38' 07"
Lilith
Başak
23° 17' 30"
True Node
Koç
15° 22' 02"
Son Güncelleme : 30/04/2024 00:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>