İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Kendini İdeallerine Yakın Hissediyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Temmuz 2020, Salı

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 40%

Enerjik bir gündesiniz ve dünyayı ele geçirmeye hazırsınız! Son birkaç günde olanlar sayesinde güveniniz tam. Özelliklehayatınızda, başardığınız her şeyden gurur duymalısınız. Fakat aşk hayatınız da aynı şekilde etkileniyor olabilir. Neden durum hakkında proaktif olmuyorsunuz? Sevgilinizle başbaşa romantik bir akşam organize edin. Birkaç saat başbaşa kalmanın ilişkinizde yarattığı fark sizi çok şaşırtacak.

Hangi tarafa döneceğinizi bilemeyebilirsiniz. Birkaç farklı seçenek düşünüyor olabilirsiniz. Belki kariyeriniz hakkında karar vermeye çalışıyorsunuz. Veya bir üst kademede ekstra eğitim alacağınız bir okul seçiyor olabilirsiniz. Bir seçim yapma konusunda kendinizden emin değilseniz, biraz daha araştırma yapmak isteyebilirsiniz. Kararınızı dikkatlice tartmanıza yardımcı olabilecek bir danışmanla görüşün. Daha fazla bilgi alırsanız ne yapacağınızı bileceksiniz.

Bugün iyi haberler alabilirsiniz, mail kurunuz dünyanın dört bir yanından gelen maillerle dolu olabilir. Toplumsal ilerleme için dönüm noktası yaratan uluslararası bir etkinlik gerçekleşebilir ve her yerden insanlar bu konuyu tartışmak için heyecanlı olabilir. Doğanız gereği her zaman böyle etkinliklere karşı ümidinizi kesmeğiniz için, duygularınızla hareket etmeniz muhtemel.

Bol iletişimli bir gün olabilir. Her şeyin hızlandığını hissedebilirsin. Telefonun hiç susmayabilir. Gelen kutun dolup taşabilir. Fakat tek bir şey yapmaya odaklan. Çokça şey yaparken bunalman çok olası görünüyor, o yüzden sık sık aralar ver!Bugün kendinizi bir şeyden sorumlu tutma eğiliminiz olabilir. Dinsel bir topluluğa üyeyseniz, belki de bir hayırseverlik kurumunun başına geçmeye karar verebilirsiniz. İnsanlardan bağış toplayabilir ve diğer gönüllü kişileri organize edebilirsiniz. Değerli bir projeninbaşında olmak size keyif verecek. Liderlik yeteneklerinizi olumlu yönde kullanmanın tam zamanı. Başkalarıyla paylaşabileceğiniz birçok yeteneğiniz var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatınızın üzerinde güneş açması olası görünüyor. Son zamanlarda işler biraz bulutlu olduğundan olumlu ve neşeli tavrınızı korumakta zorlanmış olabilirsiniz. Bugün alacağınız haberler moralinizi düzeltecek ve muhtemelen sizi bekleyen güzel günleri hatırlatacak. Başkaları biraz yorgun ve gergin hissedebilir, ancak siz durumun olumlu taraflarını görebilmeli ve değerini bilmelisiniz.

28 Temmuz 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünve özel hayatta bir arayış hali içinde olabilir, daha iyisini arayabilir; seçenekler arasında kalabilirsiniz. Beklenmedik karşılaşmalar, geçmiş ilişkiler ve ruh eşi ilişkileri gündeminizde olabilir. İlişkilerde hem zihinsel hem duygusal uyumu arayabilirsiniz.

28 Temmuz 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş yerinin maddi beklentini karşılamadığını düşünebilirsin. Ancak sabretmen gerektiğinin farkındasın. Ailen ile arandaki problemleri halletmiş olmanın verdiği rahatlık her şeye bedel. Gerçekleştirmek istediğin ideallerine yakın olduğunu hissediyorsun. Evli bir İkizler burucuysan eşinin sana sormadan arabayı değiştirmesine kızabilirsin.

28 Temmuz 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eş ve ortaklık ilişkilerinizde gizli olan konuların açığa çıkması yaşamınızda bazı duygusal krizlerin oluşmasına neden olabilir. Aşk hayatınızla ilgili çevrenizden duyacağınız sözleri pek önemsemeyin. Ailenizle geçmiş hesaplaşmalar söz konusu olabilir. Beklentilerinizle ilgili sert konuşmalar yapabilir ve haksızlıklar karşısında hemen sonuç almak isteyebilirsiniz.

28 Temmuz 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ortaklı para konuları gündeminizi etkileyebilir. Çalışma hayatınızdaki koşullarla ilgili değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Kriz yaratan koşullara karşı dikkatli olmanız gereken zamanlar olabilir. Birlikte çalıştığınız kişilerle mücadele içine girmemeye özen göstermelisiniz. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar söz konusu olabilir.

28 Temmuz 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde duygusal açıdan tam, tüm ve güvenilir olsanız da bugünlerde kendinizi açıklamak zorunda kalabilirsiniz. Israrcı olmamaya çalışın.

28 Temmuz 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden finansal konular, ilişkilerdeki kendinize özgü tavırlarınız ve aktarmak istedikleriniz konularında belirsizlik ve durağanlık yaşayabilirsiniz. Bugün herhangi bir yeni karar vermeden, zamanın akışına güvenmeniz faydalı olacaktır.

28 Temmuz 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yeni tanıştığınız birinin davranışlarından hiç hoşlanmıyor olmalısınız. Bu kişi hakkında genellemeler yapmamalı ve önyargılı olmamalısınız. Ona bir şans tanıyın.

28 Temmuz 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Akrep burcunda seyahat etmeye devam edecek.Sağlığınızla ve günlük rutinlerinizle ilgili konular ön planda. Burcunuzda seyahat etmekte olan Venüs ile Neptün arasındaki sert etkileşim duygusal konularda belirsizliklere işaret ediyor. Bugünlerdehayatında önünüzü görmek kolay olmayabilir.

28 Temmuz 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Başarınızla büyük ilgi çekiyorsunuz. Bunun tadını çıkarın. Gelecekte de önemli projelere imza atacaksınız. Hafta sonlarını evde başbaşa geçirmek, ilişkinizin yoluna girmesini sağlayacak. Yalnızsanız, kabuğunuzdan çıkmalı ve sosyal faaliyetlerde bulunmalısınız.

28 Temmuz 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Çevrenizde size yardımcı olan kişilerden yardım almaktan çekinmemelisiniz. Şifa, arınma, temizlik, hijyen gibi konularla ilgilenebilirsiniz. Uzman kişilerin bilgisine başvurabilirsiniz.

28 Temmuz 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yoğun duygular içinde olsanız bile pratik yönünüzü ön plana çıkararak, isteklerinizi arka plana atmayı başarabilen ender kişilerden birisiniz. Bugün, hırslarınızı kullanmak istemeyecek, mantıklı davranışlarınızla çevrenize olumlu yaklaşacaksınız.

28 Temmuz 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 56' 25" R
Ay
Oğlak
18° 29' 51"
Merkür
Koç
16° 42' 53"
Venüs
Boğa
00° 23' 03"
Mars
Balık
29° 20' 24"
Jüpiter
Boğa
23° 50' 26"
Satürn
Balık
16° 31' 53"
Uranüs
Boğa
22° 19' 07"
Neptün
Balık
28° 53' 34"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 37' 50"
Lilith
Başak
23° 16' 56"
True Node
Koç
15° 22' 11"
Son Güncelleme : 29/04/2024 22:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>