İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
İletişimin Kuvvetli Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Temmuz 2020, Cuma

Aşk 20%
Para 60%
Sağlık 40%

Bugün, sevdiklerinize onları ne kadar önemsediğinizi göstermeniz için iyi bir gün. Sevgilinizin şu anda daha fazla ilgiye ihtiyacı olabilir. Ona güzel bir hediye alabilir ya da şehir içinde hoş bir yemeğe çıkartabilirsiniz. Onu dinleyin ve derdine ortak olun. Merhametiniz ve hassasiyetiniz sayesinde, kendini daha iyi hissedecek.

İmkansızın gerçekten olabileceğini hayal etmek mantıklı mı? Evet, bugün olabilir! Son bir kaç hafta boyunca bir proje üzerinde çok çalışıyor olabilir, bir satışı tamamlamaya veya bir terfi almaya hazırlanıyor olabilirsiniz. Bugün, teşvik edilebilir ve çok çalıştığınız için ödül alabilirsiniz. Kendinizle gurur duymak için iyi bir nedeniniz var!

İnsani ilişkilerde usta olmanız sizi yıpratmış olabilir. Bugün, sanki cepheden yeni dönmüşsünüz ve neden burada olduğunuzu sorguluyor gibisiniz. Fakat, telaşa hacet yok. Biraz kendinizden şüphe etmeniz en sonunda fikirlerinizin doğruluğunu güçlendirecek. Acele etmenize hiç gerek yok, dünya birkaç günlüğüne sizsiz de dönebilir.

Evinin içinde ve etrafında bazı iyileştirmeler yapmak isteyebilirsin. Belki mahalleni değiştirmek bile isteyebilirsin. Konut ilanlarını inceleyebilir ve bir ev alarak yatırım yapabilirsin. Güzel konumlu apartmanlara bakmak da aklının bir köşesinde olabilir. Şimdi daha büyüğü hedefleme ve yaşamak için doğduğun hayatı gerçekleştirme zamanı.Hayatınızın gidişatı konusunda biraz sabırsız olabilirsiniz. Pek çok hedefiniz ve hayaliniz var ve son zamanlarda ne kdar gelişme kaydettiğinizi göremiyorsunuz. Bugün kendinizi çok zorlamayın. Başarılarınıza, kazandığınız yetilere ve hayatlarına olumlu katkılarda bulunduğunuz insanlara odaklanmaya çalışın. Kısa süre sonra doğru yolda olduğunuzu göreceksiniz. İhtiyacınız olan şey sadece biraz cesaret!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazen başkalarının görüşlerine karşı fazla hassas oluyorsunuz. Çevrenizden birinin, sizden farklı bir görüşü olduğunu fark edebilirsiniz. Size karşı biraz soğuk davranabilir ve siz de bu davranışa alınabilirsiniz. Dik durun ve kendinizi savunun. Yetenekleriniz bu kişiyi sindirebilir. Onlarla yarıştığınızı düşünen bazı kişiler size eleştirel yaklaşabilirler. Onların bu olumsuz davranışını, itici bir güç olarak kullanın.

24 Temmuz 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün uyku düzensizlikleri ile güne başlayabilirsiniz. Ev içi kazalara dikkat etmeli. İlişkilerde gerçek istek ve beklentilerinizi keşfetme zamanı. Akşam saatlerinde keyifsizlik olabilir.

24 Temmuz 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günlük hayatında üstlendiğin sorumluluklarının hafiflemesi bedensel olarak dinlenebilmeni sağlıyor. Akrabalarına karşı soğuk görünen bir imaj yaratabilirsin. Arkadaşların arasında meydana gelen yanlış anlaşılmalara açıklık getirme misyonu senin üstüne kalabilir. İletişim yönün kuvvetli olması olayları kısa yoldan açıklığa kavuşturmanda etkili oluyor.

24 Temmuz 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevrenizden alacağınız teklifler sayesinde kendinizi oldukça mutlu ve iyi hissediyor olacaksınız. Kuracağınız bağlantılar ve girişimler, geleceğe yönelik kaygılarınızla ilgili endişelerinizi giderebilir ve size farklı yollar açabilir. Seyahatler ve iletişimlerinize dair destekleyici hareketlilikler meydana gelebilir. Uzaklardan alacağınız güzel haberler günü renklendirebilir.

24 Temmuz 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İşlerinizde daha sistemli olmak için plan yapmak durumunda kalabilirsiniz. Çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınız farklı düşünceler geliştirmenize neden olabilir. Ailevi konularla ilgili olaylar gündeminizi etkileyebilir. Babanıza ilgilenmeniz gereken durumlar oluşabilir. Uğraştığınız işlerde olumlu ilerlemeler kaydedebilirsiniz.

24 Temmuz 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çok fazla tamamlanmamış göreviniz veya angarya iş, onları yapmanız için baskı hissetmenize yol açabilir, gereksiz bir stres ya da gerginlik yaşayabilirsiniz. Keninizi sakinleştirin, eğer bir kaçından bugün kurtulmanız gerekiyorsa panik yapmayın. Muhtemelen her zamankinden daha duygusal hissediyorsunuz, bu yüzden çevrenizdeki insanlardan da mutsuzluk kapabilirsiniz. Periyodik aralar verin ve yürüyüşe çıkın. Bu kafanızı boşaltmanıza ve daha net düşünmenize yardımcı olacaktır.

24 Temmuz 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Moral ve enerjinizin en üst seviyede olacağı bugün, kalabalık ortamlar, düğün, davet, organizasyon ve görüşmelerde yer alabilir, sosyal ortamlar aracılığı ile yeni insanlarla tanışabilir ve sevdiklerinizle eğlenceli, keyifli bir gün geçirerek geleceğe ait olumlu kararlar geliştirebilirsiniz.

24 Temmuz 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Normalden biraz daha eli sıkı davranmaya başlamış olmalısınız. Son zamanlarda uğraştığınız mali sıkıntılar göz önüne alındığında, bu hiç de şaşırtıcı değil. Ancak tam panik haline geçmeden önce durun ve derin bir nefes alın.

24 Temmuz 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, bugün de Başak burcundaki seyahatine devam ediyor.Evde zaman geçirmekten keyif alacağınız, ailevi konuların ön planda olacağı bir gün. Evinizin dekorasyon ve tadilat işlerini halletmek için bugünü değerlendirebilirsiniz. Ailenizle finansal konularda konuşmalar yapabilir, aile üyelerinizden maddi destek görebilirsiniz.

24 Temmuz 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekilerle inatlaşmayın. Bu tutumunuz insanları çileden çıkarıyor. Herşeyi ben biliyorum havasından vazgeçin. Herkes herşeyi bilemez. Karşınızdakilere de şans tanıyın. Böyle yaparsanız çevrenizde dost kalmaz. Para sizin için şu günlerde çok önemli.

24 Temmuz 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevdikleriniz ile birlikte sakin bir günün tadını çıkaracaksınız. Çevrenizde size karşı yalan söyleyen biri var. Hayattaki olmak istediğiniz yere ulaşabilmeniz için, daha çok çalışmanız gerekiyor. Kendinizi ve yaşam kalitenizi iyileştirmek için her fırsatı değerlendirin.

24 Temmuz 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yaratıcılığınızı kullanmak için fırsatları akıllıca değerlendirmelisiniz. Yakın ilişkilerinizde pozitif davrandığınız zaman kendinizi huzurlu ve mutlu hissediyorsunuz. Bugün, iletişim konusunda oldukça şanlısınız.

24 Temmuz 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 00' 07" R
Ay
Başak
05° 50' 60"
Merkür
Boğa
00° 51' 02"
Venüs
Boğa
20° 49' 12"
Mars
Koç
12° 04' 14"
Jüpiter
Boğa
27° 44' 31"
Satürn
Balık
17° 50' 36"
Uranüs
Boğa
23° 16' 41"
Neptün
Balık
29° 20' 48"
Plüton
Kova
02° 03' 39"
Chiron
Koç
21° 31' 35"
Lilith
Başak
25° 07' 23"
True Node
Koç
14° 52' 54"
Son Güncelleme : 16/05/2024 12:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>