İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Detaylara Olan İlgin Artabilir Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Temmuz 2020, Perşembe

Aşk 30%
Para 60%
Sağlık 40%

Bugün, her yönden engellenmiş gibi görünüyorsunuz. Sevdiğiniz projeler askıya alınabilir. İşyerindeki karışıklıklar işiniz hakkında endişelenmenize neden olabilir. Aşk hayatınız da durgun görünüyor. Her şeyden kurtulmak, enerjinizi geri toplamak ve düşüncelerinizi bir araya getirmeniz gereken bir zamandasınız. Arabaya binin ve şehir dışına kısa bir yolculuk yapın, tercih sizin.

Bugün el işlerinde pratik olabilirsiniz. Çok sayıda küçük ev işleri yapabilirsiniz. Bunlardan bazılarını halletmeniz iyi olacak. Evde çalışıyorsanız, bazı eski eşyaları atmak veya gazeteleri geri dönüşüme yollamak isteyebilirsiniz. Bazı eski kıyafetleri bir ikinci el dükkanına götürün. Ayrıca oturup bazı faturaları ödeyebilirsiniz. Hesaplarınızı dengelemek ve şu anki para akışınızı takip ederek iyi hissedeceksiniz.

Bugün ilgiler üzerinizde. Yaratıcı yazma, hikaye anlatıcılığı, konuşma, öğretme veya aktörlük bugünkü gündeminizde olabilir ve bu konularda başarılı olacaksınız gibi. Zihniniz odaklanmaya hazır, hafızanız çok güçlü. Bugün ne yaparsanız yapın, bunu uzun süre devam ettireceksiniz gibi görünüyor ve kesinlikle bundan keyif alacaksınız. Aynı zamanda, alacağınız iltifatlara da hiç şaşırmayın. Günün tadını çıkarın!

Gün boyunca pek göze batmamaya çalış ve özellikle sabah saatlerinde gereksiz konuşmalardan; laf kalabalıklarından uzak dur. Güneş battıktan sonra kabuğundan çıkabilir ve kendini gösterebilirsin. Duygularına ağırbaşlılık ve ciddiliğin hakim olduğunu göreceksin; ve kısıtlayıcı bir his, mevcut durumundan hiç kurtulamayacakmışsın gibi hissetmene yol açacak. Bu negatif zihniyet içerisinden kendini kaybetme.Bazen başkalarının görüşlerine karşı fazla hassas oluyorsunuz. Çevrenizden birinin, sizden farklı bir görüşü olduğunu fark edebilirsiniz. Size karşı biraz soğuk davranabilir ve siz de bu davranışa alınabilirsiniz. Dik durun ve kendinizi savunun. Yetenekleriniz bu kişiyi sindirebilir. Onlarla yarıştığınızı düşünen bazı kişiler size eleştirel yaklaşabilirler. Onların bu olumsuz davranışını, itici bir güç olarak kullanın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendinize birkaç hedef belirlemek için iyi bir gün. İstediğinizi elde etmek için atmanız gereken adımlara odaklanmanız biraz daha mümkündür. Büyük düşünmekten korkmayın! Bu "ulaşılamaz" hedefe doğru attığınız her adım hayatınızı geliştirecek ve zaman geçtikçe daha önce ulaşamadığınız şeyin artık avucunuzun içinde olduğunu keşfedeceksiniz.

23 Temmuz 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün eğitim konuları, seyahatler ve kısa yolculuklar gündeminizde olabilir. Kardeşlerle destek ve yardımlaşmalar içinde olabilirsiniz. Finansal konularda birikim, yatırım için destekleyici bir gün.

23 Temmuz 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evli bir İkizler burcuysan detaylara olan ilgin artabilir bu durumun eşinin sabrını zorluyor. Alışverişe çıkmayı düşünüyorsun. Evde eksik olan şeyleri tespit edebilirsin. Alışveriş için daha önce tercih edemediğin mekanları tercih ediyorsun. Yakın bir arkadaşın ile yaşadığın problemleri önemsizleştiren cümleler sarf edebilirsin.

23 Temmuz 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

 Aile bireylerinizle olan ilişkinizde önemli gelişmeler yaşanırken üzerinizdeki gerginliği onlara yansıtmamalısınız. Partnerinize karşı gösterdiğiniz duygusal iniş ve çıkışlara da dikkat etmelisiniz. Bugün kararlarınızı yeniden gözden geçirin. Bugün sosyal aktiviteler içinde olmak ve dostlarınızla zaman geçirmek sizlere farklı bir yön kazandırabilir. Sadece ufak dedikodulara karşı biraz daha dikkatli olmalısınız.

23 Temmuz 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailevi konularla ilgili olayların arasında kalabilirsiniz. Sabah saatlerinde çalışma hayatınızda kendinizi engellenmiş hissedebilirsiniz. Aileniz için emek harcadığınız konular gündeme gelebilir. Geçmişte kaldığını düşündüğünüz konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. İlgilendiğiniz konuya kendinizi adayacağınız zamanlar olabilir.

23 Temmuz 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızın stabil olduğu ve artık bunu tam olarak onaylamadığınız bir dönemdesiniz. Artık değişimi hayatınıza davet etmek isteyebilirsiniz.

23 Temmuz 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün hayatınızın heyecan verici kısmı başlıyor. İlişkinizde yeni başlangıçlar yapmanın tam zamanı. Partnerinizle birlikte bir süredir düşündüğünüz değişiklikleri yapmak için hazır olabilirsiniz. Taşınmak, evinizde bazı değişiklikler yapmak, bir yazlık satın almak ya da bir bebek yapmaya daha karar vermek gibi? planları yapmaya başlayın!

23 Temmuz 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakınınızda olan biriyle aranızda kıvılcımlar oluşmuş gibi görünüyor. Ancak bundan anlam çıkarmamalısınız çünkü bu kişi herkesle flört etmekten zevk alıyor. Kendinizi korumaya çalışmalısınız.

23 Temmuz 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Başak burcundaki seyahati evinize ve ailenize dikkat ekiyor.Evde zaman geçirmekten keyif alacağınız, içe dönük bir gün olacaktır. Evinizin dekorasyonunu değiştirmek ve tadilat işleriyle ilgilenmek için bugünü değerlendirebilirsiniz. Aile büyüklerinizin sağlık durumuyla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir.

23 Temmuz 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağlığınızı kafanıza çok taktınız. Adeta hastalık hastası oldunuz. Dostlarınız bu durumdan çok şikayetçi. Sizin yanınızda rahat değiller. Bu huyunuzdan vazgeçin. İşlerinize dört elle sarılın. Yüzdünüz ve kuyruğuna geldiniz. Bundan sonrası başarı.

23 Temmuz 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Arasında kaldığınız partner adaylarından, kendinize karşı en doğru olanı seçme zamanı geldi. Elinize çok fazla para kazanma fırsatı geçecek, bunu iyi değerlendirmeye çalışın. Akrabalarınızdan biri, bugün sizi rahatsız edebilir.   

23 Temmuz 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çevrenizde gelişen olaylara karşı değişik düşünceler üretmenize gerek yok. Bazıları farklı gibi görünse de, temelde ihtiyaçların aynı olması, herkesi bir araya getiriyor. Onları sorgulamadan önce şartlarını gözden geçirmelisiniz.

23 Temmuz 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 56' 06" R
Ay
Başak
05° 01' 30"
Merkür
Boğa
00° 45' 45"
Venüs
Boğa
20° 44' 04"
Mars
Koç
12° 01' 03"
Jüpiter
Boğa
27° 43' 32"
Satürn
Balık
17° 50' 19"
Uranüs
Boğa
23° 16' 27"
Neptün
Balık
29° 20' 42"
Plüton
Kova
02° 03' 40"
Chiron
Koç
21° 31' 23"
Lilith
Başak
25° 06' 55"
True Node
Koç
14° 52' 50"
Son Güncelleme : 16/05/2024 10:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>