İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Hayatında Yeni Düzenlemeler Devreye Girebilir Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Temmuz 2020, Cumartesi

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Bugün, özellikle anaç bir ruh hali içinde olabilirsiniz ve bitkilerden evcil hayvanlara, arkadaşlarınızdan, çocuklarınıza ve sevgilinize/eşinize kadar çevrenizdeki her canlıyla iletişim kurabilirsiniz. Bununla birlikte, bu çok yardımsever ve destekleyici tavrınız bazılarına boğucu gelebilir. Sevdikleriniz sizi rahat ve mutlu görmeyi seviyor, bu yüzden bu enerjinin bir kısmını kendinizi şımartmaya harcayın; mesela masaj yaptırmaya ya da kuaföre gidebilirsiniz. Biraz hayatınızı yaşayın!

Bugün birçok toplantıya katılabilirsiniz. Muhtemelen kişisel projeler üzerinde çalışma şansın olmayacak, çünküarkadaşlarınız yardımınızı isteyecek. Bir şey hakkında sunum yapmanız gerekebilir. Ya da bir pazarlama tartışmasını veya kurumsal semineri izlemeniz istenebilir. Kendinizi sosyalleştirin ve bugün başkalarıyla sohbet edin. Başarı için sizi içeriye sokabilecek önemli bir ipucu edinebilirsiniz.

Bir süredir çok istediğiniz bir şey bugün size oldukça çekici gelebilir. Onu almak için paranızı harcamaya gerçekten hazır ve istekli olduğunuzdan emin olun. Bu konuda iyice düşünün. Gerçektenonu bu kadar çok istiyor musunuz? Şu anda bunun için uygun bir zaman mı? Eğer öyleyse, o zaman yapın. İstediğiniz şeyleri almak her zaman para israfı olmayabilir. Öz saygımız için bazen iyi gelebilirler.

Duygularınla başa çıkmak konusunda zorlanabileceğin bir gün. Ne zaman bir şeylere başlamak istesen, birisi ya da bir şeyler, seni aklındakinden bambaşka şeylere başlamaya sevkediyor. Belki de bu çatışma sadece içsel olarak yaşadığın bir çatışmadır. Duygularını kağıda dökersen neler hissettiğini çok daha kolay görebilirsin...Bugün kendinize son derece güvenebilirsiniz. Bazen kendinize karşı acımasız olsanız da, hayatınızı eleştirel bir tavırla sürdürseniz de, bugün biraz daha huzurlu hissedeceksiniz. Yaptığınız seçimlerin sizi pek çok maceraya sürüklediğini fark edebilirsiniz. Takip ettiğiniz yolda attığınız her adım, önemli ve eğitici bir deneyimdi. "Yanlış seçim" diye bir şey yoktur.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatınızın gidişatı konusunda biraz sabırsız olabilirsiniz. Pek çok hedefiniz ve hayaliniz var ve son zamanlarda ne kdar gelişme kaydettiğinizi göremiyorsunuz. Bugün kendinizi çok zorlamayın. Başarılarınıza, kazandığınız yetilere ve hayatlarına olumlu katkılarda bulunduğunuz insanlara odaklanmaya çalışın. Kısa süre sonra doğru yolda olduğunuzu göreceksiniz. İhtiyacınız olan şey sadece biraz cesaret!

25 Temmuz 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün güne daha canlı başlayabilirsiniz. Günün ilk yarısından itibaren iletişim trafiği içinde olabilir, düşünceleriniz doğrultusunda ilerleyebilirsiniz. Günün ilerleyen saatleriyle ilişkilerde ilgi ve değer görme isteği artabilir. Duygu tabanlı ilişkiler iyi gelebilir.

25 Temmuz 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sosyal hayatına getirdiğin yeni düzenleme yakın arkadaşlarında soru işaretleri oluşturabilir. Kafanı dinlemek, sesten uzak durmak isteyebilirsin. Kardeşi olan bir İkizler burcuysan onun hayatını bir düzene oturması için ona yardımcı olabilirsin. Maddi olarak kazandığının bir kısmı ile birikim yapmak istiyorsun. Yeni bir mülk edinme planları yapabilirsin.

25 Temmuz 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenizle yapacağınız bazı konuşmalar canınızı sıkabilir. Sert söylemlerde bulunursanız hata yapma payınız yüksek olabilir. Sonrasında pişman olmamak için her ne olursa olsun sakin davranmalısınız. Yakın çevrenizle bağlarınızı güçlendirebileceğiniz bir olay yaşayabilirsiniz. Geçmişte verdiğiniz kararlardan geri dönüş yapabilirsiniz.

25 Temmuz 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün akıcı ve daha keyifli olabileceğiniz koşullar bulabilirsiniz. Çocuklarla bir arada olmak keyifli olabilir.

25 Temmuz 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kariyerinizde önünüz açık olsa da kendi düşüncelerinizle kendinizi sabote edebilme potansiyeliniz var. Elinizden gelenin en iyisini yapın yeterli.

25 Temmuz 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aşk hayatınız ve sevdiğiniz ve ilgili duyduğunuz konular açısından oldukça dinamik ve hareketli bir gün. Kalbinizin sesini daha çok dinleyebilir, egonuzu, kişisel istek ve beklentilerinizi daha çok ortaya koyabilirsiniz.

25 Temmuz 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Paylaşmak sadece çocuklara öğretilen bir ders değil –bu değer şefkatli, iyi bir insan olmanın her zaman önemli bir parçası. Yani, bugün birinin sahip olduğunuz bir şeye ihtiyacı olduğunu görüyorsanız onunla elinizdekini paylaşmaktan çekinmemelisiniz.

25 Temmuz 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Terazi burcundaki seyahati aşk hayatınıza, hobilerinize ve çocuklarınıza dikkat çekiyor.Yaratıcılık gerektiren konularla ilgilenebilir, hobilerinize vakit ayırabilirsiniz. Akşam saatlerinde etkili olacak olan Ay ve Şiron karşıtlığı romantik ilişkinizde göz ardı ettiğiniz problemleri hatırlatabilir. Sorunlar karşısında yıkıcı değil yapıcı olmaya çalışın.

25 Temmuz 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birçok fırsat var önünüzde. Eğer zekanıza güvenerek olumlu ve güzel kararlar verirseniz, bu fırsatları en iyi şekilde değerlendirmiş olacaksınız. Böylece hemhem de his hayatınızda yeni olanaklar yakalayabileceksiniz. Ama önemli bir durum değil korkmayın.

25 Temmuz 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eğer bugün kendini bazı leyleri normalden daha yavaş yaparken bulursan şaşırma. Her gün bir patlama ile başlayacak değil ya, bu yüzden üstüne fazla varma. İşleri ihtiyacın olduğu üzere yavaştan al, eğer bu işler için bir son tarih varsa ufak bir gecikme için izin almayı düşün. Yeterince üretken olmasan bile, kendini işleri başarılı bir şekilde bitirmeni sağlayacak.

25 Temmuz 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Maddi konularla ilgili konuların size olumsuzluk olarak yansıması süregelen ilişkinizde de pürüz yaratıyor. Uzun süredir arzulayıp da geliştiremediğiniz yeteneklerinizi ortaya çıkaracak çalışmalar içinde olacaksınız.

25 Temmuz 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 29' 44" R
Ay
Boğa
09° 56' 27" R
Merkür
Koç
21° 26' 18"
Venüs
Boğa
09° 58' 55"
Mars
Koç
05° 20' 07"
Jüpiter
Boğa
25° 39' 57"
Satürn
Balık
17° 11' 18"
Uranüs
Boğa
22° 46' 01"
Neptün
Balık
29° 07' 09"
Plüton
Kova
02° 05' 55"
Chiron
Koç
21° 03' 46"
Lilith
Başak
24° 08' 47"
True Node
Koç
15° 22' 44"
Son Güncelleme : 07/05/2024 17:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>