İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Planlı ve Programlı Hareket Ediyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Temmuz 2020, Çarşamba

Aşk 30%
Para 40%
Sağlık 50%

Fikriniz ve bakış açınızla ilgili sıkıntılarınız olabilir. Belki sevgilinizle aynı görüşte değilsinizdir ve bir şeylere sizin baktığınız pencederen bakmıyor olabilir. Sinirlenmemeye ya da üzülmemeye çalışın. Bu durumda kesin bir yargı yok, yani bir kişinin bakışının "doğru" olması gibi bir şey söz konusu değil. Uzlaşma, iletişim ve sabır sizi bugün sınayan şeyler olabilir.

Bugün beklediğiniz gün olabilir. Herhangi bir durum süresince tatlı bir konuşma yapmak için nazik, şefkatli ve samimi bir doğanız olduğunu keşfedeceksiniz . Aslında, yaşamınızda çözülmesi gereken bir şey varsa, şu an işleri düzeltmek için çalışmak için iyi bir zaman olabilir. İnsanlar sizin iyi doğanız ve besleyici niteliklerinize karşı daha duyarlı olacaktır.

İçinzde olanlara bir bakmak istemez misiniz? Normalde bunu yapmıyorsunuz evet fakat artık özgüven sahibi olmakla ilgili problemleriniz olduğunu inkar etmeyin. Bir defalığına, durup düşünmek sizin için faydalı olabilir. Problemlerinizi göz açıp kapayana kadar çözemeyeceksiniz tabii ki fakat en azından kendinizi çözüme ulaştıracak bir yola koyabilirsiniz.

Bir anda nedensizce göz yaşlarına boğulabilirsin. Bir su kenarında otur ve hislerini serbest bırak. Fırtına yaklaştıkça havadaki gerilim de artıyor. Ortalık sakinleştiğinde, güneş tekrar çıkacak ve parlayacak. Bu barış ve sükunet dönemi sana çok uzak bir ihtimalmiş gibi görünebilir ama düşündüğünden daha da yakın!Bazen işleri kendi bildiğiniz gibi halletmek konusunda oldukça inatçı olabiliyorsunuz. Özel hayatınızda, artık bir dürtüye dönüşmüş alışkanlıklarınız var. Aksamayan ve şaşırtmayan bir günlük rutininiz olabilir. Bu ritim bozulduğunda, Bay #burç adı# oldukça nemrutlaşabilir! Bugün öğrenmeniz gereken ders ufak tefek aksaklıkları kafanıza takmamak olabilir. Pireyi deve yapmayın. Daha ılımlı davranmalı ve olumlu düşünmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendinizi bir şeyden sorumlu tutma eğiliminiz olabilir. Dinsel bir topluluğa üyeyseniz, belki de bir hayırseverlik kurumunun başına geçmeye karar verebilirsiniz. İnsanlardan bağış toplayabilir ve diğer gönüllü kişileri organize edebilirsiniz. Değerli bir projeninbaşında olmak size keyif verecek. Liderlik yeteneklerinizi olumlu yönde kullanmanın tam zamanı. Başkalarıyla paylaşabileceğiniz birçok yeteneğiniz var.

29 Temmuz 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünve özel hayatınızdaki ilişkilerden destek ve fayda görebilirsiniz. İletişim trafiğiniz artıyor. Duygu ve düşüncelerinizi daha açık ve dürüst dile getiriyorsunuz. Yeni tanışmalar, önemli görüşmeler olabilir. Duygular ve heyecan artıyor.

29 Temmuz 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Planlı programlı hareket etmen hiçbir detayı atlamadan işlerini yapabilmende etkili oluyor. Patronlarının bu durumu dikkatle gözlemlemesi yeni bir ikramiyenin işareti olabilir. Parasal anlamda savurgan davranman ailen tarafından eleştiri almana neden oluyor. Sosyal medya paylaşımlarında düzenleme yapmak için birkaç fotoğrafını silebilirsin.

29 Temmuz 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün birbaşvurusu yaptıysanız veya işinizle ilgili önemli bir talepte bulunduysanız olumlu bir cevap alabilir ve nihayetinde istediğiniz sonuca kavuşabilirsiniz. Ailenizin ve partnerinizin desteğiyle sizin için zor gözüken bir işten başarı ile çıkabilirsiniz. Önemli bir çözüme ulaşacaksınız. Motivasyonunuzu düşürmeden yolunuza devam etmelisiniz. Üstlerinizle olan görüşmelerinizde size ekstra sorumluluk vermeleri günü yoğunlaştırabilir.

29 Temmuz 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle birlikte yeni yolculuklar planlamak isteyebilirsiniz. Ani ve özgürleştirici kararlar alabileceğiniz bir gündesiniz. Yeni fikirlere rahatlıkla ayak uydurabileceğiniz hareketli zamanlar sizi bekliyor. Uğraştırıcı koşullarla da ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Karşınızdaki insanlardan da size uyum sağlamasını isteyebilirsiniz.

29 Temmuz 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Eşiniz ile olan birlikteliğinizden eminseniz, bebek sahibi olmak hakkında küçük bir konuşma yapabilirsiniz. Enerjinizi yüksek tutun ve mali açıdan elinize geçecek olan bütün fırsatları en iyi şekilde değerlendirin.

29 Temmuz 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Karşıt burcunuzda ilerleyen Ay ikili ilişkiler açısından dinamik bir gündeme işaret ediyor. Gün içinde karşılıklı görüşmeler yapabilirsiniz. Uzmanlara danışmak, başkalarından görüş almak için uygun bir gün olabilir.

29 Temmuz 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün birinin davranışı sizi rahatsız ederse onunla bu konu hakkında konuşmaya çalışmayın. Alttan alta onun fikrini değiştirmek için planlar yapın. Böylelikle istediğinizi alacaksınız.

29 Temmuz 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, sabah saatlerinde Akrep burcundaki seyahatine devam edecek.Sabah saatlerini doktor kontrolünden geçmek için değerlendirebilirsiniz. Ay'ın Yay burcuna giriş yapacağı öğlen saatlerinde ikili ilişkileriniz önem kazanıyor. İlişkilerinizde ve ortaklıklarınızda süregelen problemleri çözmek için önümüzdeki birkaç günü değerlendirebilirsiniz.

29 Temmuz 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün idari ve hukuksal işlerde güçlüklerle karşılaşabilirsiniz. Başkalarına emir vermekten çok hoşlanıyorsunuz ve herkesi sizin kurallarınıza uymaya zorluyorsunuz. Eğerarkadaşlarınızla aranızda büyük bir kavga çıkmasını istemiyorsanız, yalnız çalışmalısınız.

29 Temmuz 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yeni tanışacağınız biriyle tutkulu bir ilişkiye girmeye hazır olun. Şu anki bulunduğunuzkonumundan ve gelir düzeyinizden gayet memnunsunuz. Bazı kötü alışkanlıklarınızı bırakıp daha sağlıklı beslenmeye başlamanız gerekiyor.

29 Temmuz 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Eski dostlarınızla bir araya geleceksiniz. Önünüze farklı fırsatların çıkmasıyla süregelen ilişkileri olanlar için, sürpriz gelişmeler olabilir. İlişkilerinin başında olanlar için, karşı tarafın ani fikir değişimlerine karşı temkinli ve hazırlıklı olmalıdırlar.

29 Temmuz 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 54' 23" R
Ay
Oğlak
18° 01' 47"
Merkür
Koç
16° 42' 11"
Venüs
Boğa
00° 20' 29"
Mars
Balık
29° 18' 48"
Jüpiter
Boğa
23° 49' 57"
Satürn
Balık
16° 31' 42"
Uranüs
Boğa
22° 18' 60"
Neptün
Balık
28° 53' 30"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 37' 43"
Lilith
Başak
23° 16' 42"
True Node
Koç
15° 22' 15"
Son Güncelleme : 29/04/2024 21:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>