İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Stilin Konusunda Öneri Alabilirsin Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Temmuz 2020, Perşembe

Aşk 30%
Para 30%
Sağlık 30%

Geçmişiniz yeniden ortaya çıkabilir. Mesela, eski bir arkadaşınızdan haber alabilir, ya da yakın birinden bir mesaj veya telefon gelebilir. Bir süredir birbirinizle konuşmadıysanız, sohbet etmek için zaman ayırın. Birlikte öğle yemeği ya da akşam yemeği yiyebilirsiniz. Ya da gün içerisinde eski sevgililerinizden biriyle karşılaşabilir kendinizi bu eski ilişkide karşı olan duygularınızı incelerken bulabilirsiniz.

Geçtiğimiz iki günün yüksek tempolu faaliyetlerinden ayrılma ve sakin bir hale geri dönme zamanı. Dışarıda eğlenirken öğrenemediğiniz detaylara dikkat edin. Şimdi içe dönüp bunu yansıtmanın zamanı. Dışa dönük eylemlerinizin aksine, ruhunuza güvenin. Odaklanmaya devam edin ve duygularınızın rasyonel tarafınızla birlikte çalışmasına izin verin.

Bir uçak seyehati mi düşünüyorsunuz? Bu tarz düzenlemeler yapmak ve seyehatler için hiç de uygun bir zaman değil. Rezervasyonunuz gözden kaçabilir, uçuşunuzla ilgili çok fazla gecikmeler olabilir, valiziniz kaybolabilir. Eğer bugün yolculuk yapmanız gerekiyorsa, yanınıza bir sürü okuma materyali alın ve onay numaralarını aldığınızdan emin olun. En azından bu şekilde hazırlıklı olursunuz!

Affedici bir doğan var. İnsanların mükemmel olmadığının farkındasın. Eğer biri hislerini zedelerse bunu görmezden gelmeye çalışıyorsun. Fakat bu cömertliğin bazı zamanlar ekstrem boyutlara ulaşabiliyor. Şu anda yaşamında büyük miktarda zehirli enerji açığa çıkaran biri olabilir. Bu kişiyle arana sınır koyman gerekebilir. Seni de kendileriyle birlikte aşağı çekmelerine izin verme.Her gün yeni bir hayat, yeni bir başlangıç ve yeni bir şanstır. Geçmişte yaşanmış olaylar yüzünden öfkeye ya da üzüntüye kapılmayın ve değiştiremeyeceğiniz şeylere takılıp kalmamaya çalışın. Bir gün içinde tüm hayatınız değişebilir, bu yüzden her güne iyimser başlayın. Sabah yüzünüzü yıkarken bunu bir nevi arınma ritüeli gibi düşünün. Dünden kalan enkazı temizleyip yeni bir günün tazeliğine kucak açın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazen işleri kendi bildiğiniz gibi halletmek konusunda oldukça inatçı olabiliyorsunuz. Özel hayatınızda, artık bir dürtüye dönüşmüş alışkanlıklarınız var. Aksamayan ve şaşırtmayan bir günlük rutininiz olabilir. Bu ritim bozulduğunda, Bay #burç adı# oldukça nemrutlaşabilir! Bugün öğrenmeniz gereken ders ufak tefek aksaklıkları kafanıza takmamak olabilir. Pireyi deve yapmayın. Daha ılımlı davranmalı ve olumlu düşünmelisiniz.

30 Temmuz 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkilerde keyifli paylaşımlar içinde olabilir, heyecan verici durumlar yaşayabilirsiniz. İş hayatında ve sınavlarda şanslı durumlarla karşılaşabilirsiniz. Gün batımına kadar pek çok planınızı tamamlayabilir, hedeflerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Spor ve hareket halinde olmak iyi gelecektir.

30 Temmuz 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Banka ile yoğun görüşmeler yapabilirsin. Kredi olanaklarını değerlendiriyorsun. Yeni bir araba için kredi çekebilirsin. Kendine bir ödeme planı oluşturuyorsun. İlişkisi olan bir İkizler burcuysan sevgilinden stilin konusunda öneriler almak isteyebilirsin. Onun fikrini önemsiyor olman karşı tarafın oldukça hoşuna giden bir davranış oluyor.

30 Temmuz 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sağlığınızı ilgilendiren konularda daha titiz davranmalı ve her şeyi oluruna bırakmamalısınız. Kendinizi sebepsiz yalnızlaştırmaya gitmemelisiniz. Bugün kendiniz için kısa bir zaman ayırın ve gerçekten nerede olmak ve ne yapmak istediğinizi kendinize sorun. Sosyal çevrenizle aranızda beklenmedik ani sorunlar gündeme gelebilir. Sanki sizi bir şeylere yanlış yönlendiren onlarmış gibi sinirlerinize hakim olamayabilirsiniz.

30 Temmuz 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Karşınızdaki kişilerle uyum içinde olmak isteyeceğiniz zamanlar var. Eşinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Sizi uğraştıran konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Yeniliklere açık bir gündesiniz. Akşam saatlerinde dostlarınızla planlar yapabilirsiniz. Kendinizi geliştirmek için eğitsel konulara ilgi duyabilirsiniz.

30 Temmuz 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Özel hayatınızla alakalı arzuların gerçekleşmesi ile beraber daha rahatlamış hissedebilirsiniz. İşinizde bazı pozisyon değişiklikleri gündeme gelebilir.

30 Temmuz 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aile ilişkilerinize ve özel hayatınıza zaman ayırabilir, evinizle ilgili düzenlemeler yapabilirsiniz. Öğleden sonraki zaman diliminde yakın alanınızdaki ilişkilerde incinmeye açık bir zamandan geçeceğiniz için daha sakin ve ılımlı yaklaşmanız faydalı olacaktır.

30 Temmuz 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Başkalarının verdiği direktiflere göre hareket etmek hiçbir zaman hoşunuza gitmedi. Bu yüzden bugün kendiniz neler hissediyorsanız onları dobra bir şekilde söylemelisiniz. Dolaylı yollardan bir şeyler ima etmeye çalışmayın.

30 Temmuz 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Yay burcundaki seyahati ikili ilişkilerinize veortaklıklarınıza dikkat çekiyor.İmzalı işleriniz ve ortaklaşagirişimleriniz için bugünü değerlendirebilirsiniz. Merkür'ün Jüpiter ile karşıtlığı finansal konularda temkinli hareket etmeniz gerektiğini gösteriyor. Bütçenizi aşacak harcamalar yapmamaya özen gösterin.

30 Temmuz 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde işleriniz yolunda gitmiyor. Hemen umutsuzluğa kapılmayınız. Sabırlı olunuz. Zaten bu da sizin burcunuzun bir özelliği. Hayatta elde ettikleriniz hep sabrınızın sonucu. Duygularınızı kontrol edin. Olaylar karşısında serinkanlı olursanız, artı puan kazanabilirsiniz.

30 Temmuz 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşiniz ile olan birlikteliğinizden eminseniz, bebek sahibi olmak hakkında küçük bir konuşma yapabilirsiniz. Enerjinizi yüksek tutun ve mali açıdan elinize geçecek olan bütün fırsatları en iyi şekilde değerlendirin.

30 Temmuz 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, ailevi konular üzerinde odaklaşabilirsiniz. Onların duygusal problemleri sizi rahatsız edebilir. Bugün, içsel sesinizin doğrultularında hareket ederken, başlangıçlar yerine, yarım kalan işlerinizi tamamlamalısınız.

30 Temmuz 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 55' 36" R
Ay
Oğlak
18° 18' 37"
Merkür
Koç
16° 42' 36"
Venüs
Boğa
00° 22' 01"
Mars
Balık
29° 19' 46"
Jüpiter
Boğa
23° 50' 15"
Satürn
Balık
16° 31' 48"
Uranüs
Boğa
22° 19' 04"
Neptün
Balık
28° 53' 33"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 37' 47"
Lilith
Başak
23° 16' 51"
True Node
Koç
15° 22' 13"
Son Güncelleme : 29/04/2024 21:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>