İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Kararların Netleşiyor Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Ekim 2020, Perşembe

Aşk 20%
Para 100%
Sağlık 50%

Etrafınızdaki insanları anlamak için bugün biraz uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Bu konuda ilgi istiyorsanız, sevgiye ve romantizme karşı daha ateşli ve tutkulu bir tavır takının. Hedefinizi yüksek tutmaktan çekinmeyin. Yan gelip yatmak sizi hiçbir yere götürmez. İlk adımı siz atın; cesur olun ve risk alın.

Bu, başkalarıyla açıkça iletişim kurmak için iyi bir zamandır. Aklınızdaki her şey hakkında partnerinize dürüst olmalısınız. İşvereninizle görüşmek üzere bir çalışanınızla ilgili bazı sorunlarınız varsa, onları şimdi keşfetmekten korkmayın. Endişeleriniz hakkında net olduğunuz sürece her türlü sorunu çözebilirsiniz. Evde ilişkilerinizi geliştirebilmeli veortamınıza yeni bir hayat verebilmelisiniz.

İş ve sosyal yükümlülükleriniz arasında biraz sıkışmış gibi hissedebilirsiniz. Bu gece eğlenceli bir şey yapacaksınız, ekstra yardıma ihtiyacınız olabilir. Yemek için mümkünse yardımcı olacak birini ayarlayın. Misafirleri eğlendirmek ve mutlu olmalarını sğalamak zordur. Superwomen gibi olmaya çalışmayın.

Başarı fırsatları parmaklarının ucunda; o halde karşına çıkacak olan yeni enerjilere karşı açık ol. Eğer rastlantı sonucu karşına çıkan yol ayrımlarını veya kavşakları kullanmazsan, bir daha karşına böyleleri çıkmayabilir. Ayağına gelen şeylere karşı dikkatli ol; direkt altın kesesiyle karşılaşmamış olabilirsin ama seni gökkuşağının sonuna yani altının olduğu yere götürecek ipuçları mevcut olabilir! Eğer hiçbir şey olmazsa da, ruhunu güçlendirebilecek fırsatlar sayesinde kendini sonraki güçlüklere hazırlayabileceksin.Bugün birinden faydalı bir ipucu alabilirsiniz. Kulaklarınızı açık tutun ve size sunulması muhtemel sıradışı önerilere kulak verin. An itibariyla personel istihdam eden yeni bir şirketten haberdar olabilirsiniz. Ya da içeriden birinin stok ipucunu öğrenebilirsiniz. Hatta mahallenizde olup bitenler hakkında ilginç bir dedikodu bile duyabilirsiniz. Duvardaki bir sinek gibi davranıp sadece etrafı izleyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Birine bir ders verme şansı yakalarsanız, verin. Yüksek ihtimalle, birisi sizin bu yol göstericiliğinize ihtiyaç duyuyor. Doğru yolu belirginleştirip açık bir hale getirecek güçlü sözcükler ve sabır sizde mevcut. Bildiklerinizi insanlardan esirgemeyin. Bilgeliğinizi diğer insanlarla paylaştığınızda durumlar sizin için de çevrenizdekiler için de daha iyi bir hal alacak.

1 Ekim 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün aşk ve arkadaşlık ilişkileri, sosyal ilişkiler öne çıkabilir. Beklentiler, hayaller ve gerçekler arasında netleşme yaşanabilir. Aşk-arkadaşlık arasında kalan ilişkiler öne çıkabilir. Gel-git durumları ve kararsızlıklar olabilir. Keyifli görüşmeler içinde bulunabilirsiniz.

1 Ekim 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kafanı toparlamak için kendine gün içinde zaman yaratabilirsin. Kendi işinin sahibi isenyerinde bir tasarruf programı hazırlayabilirsin. Evli bir İkizler burcuysan eşinin ailesi ile arandaki sorunlarda Dolunay'ın etkisi ile kararlarını netleştiriyorsun. Yapmacık tavırlarda bulunan arkadaşın ile arana mesafe koyabilirsin.

1 Ekim 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Mistik konulara merakınız çevreniz tarafından eleştirilebilir. Genel kültür veya bilimsel bir olgu ile baktığınızı açıklamak sizlere iyi gelecektir. Partnerinize sert ve soğuk davranışlar sergiliyor olabilirsiniz. Bu davranışınız eleştirilmenize neden olabilir. Bir sorunla uğraşıyorsanız partnerinize bunu ifade etmelisiniz.

1 Ekim 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek umutlarınız yönünde yeni projelere dahil olmaya cesaret göstereceğiniz bir gündesiniz. Sosyal konular daha fazla ilgi odağınızda olabilir. Uğraştığınız işler de kabullenme içine girdiğinizde, alacağınız desteklerle daha hızlı ilerlediğinizi fark edebilirsiniz. Gün içinde yaşanabilecek kazalara karşı dikkatli olmalısınız.

1 Ekim 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Biraz üzgün ya da stresli hissediyorsanız, onu içeri almayın - konuşacak birini arayın. İkizler olarak, iletişim sizin için önemli ve sizin için de iyisiniz. Duygularınızı konuşmak genellikle sizin için daha iyi hissetmenin en hızlı yoludur, bu yüzden telefonu kaldırıp bir arkadaşınızla tanışmak üzere görün. Şansınız, dinlemenin çoğunu yapan sizsiniz. Bugün konuşmayı yap.

1 Ekim 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün iş, görev ve sorumluluklara odaklanabilirsiniz. İş hayatınız ve kariyerinizle ilgili koşullar gündeme gelip belirleyici olabilir. Üstleriniz ve yönetici konumunda kişilerle çatışmamaya dikkat etmelisiniz.

1 Ekim 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Romantik fırsatların kontrolünü elinize alın ve böylece en çılgın planların bile bir şekilde yerine oturduğunu göreceksiniz. Bir hevesle bir şeyler yaptığınızda hayatınızın aşkıyla tanışabilirsiniz!

1 Ekim 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Koç burcunda bu gece gerçekleşecek olan Dolunay sosyal hayatınıza ışık tutuyor.Önümüzdeki 10 – 15 günlük dönemde sosyalleşme isteğiniz artacaktır, yalnız kalmak istemezsiniz. Arkadaşlık ilişkilerinizde süregelen problemleri çözmek için önümüzdeki günleri değerlendirebilirsiniz. Hayallerinizi, umutlarınızı ve ideallerinizi gözden geçirebilir, kendinize yeni hedefler belirleyebilirsiniz.

1 Ekim 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kibirlisiniz. Kendini üstün görme gibi burcunuzun olumsuz özelliklerini takınma eğiliminde olduğunuz görülüyor. Bu tip davranışlarla takdir edilmekten çok, çevrenizdekilerin nefretini kazanacağınızı hiç unutmayın. Aklınız fikriniz uzun zamandır gerçekleştirmek istediğiniz bir projede.

1 Ekim 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bu gece yarısı Koç burcunda meydana gelecek dolunay ile sosyal çevrenizde bir yenilenme meydana geliyor. Bazı dostlarınızın sorunlarına merhem olurken, kimilerinin sizi biraz zorladığını, zedelediğini düşünebilirsiniz. Hedeflerinizde yenilenme olacak.

1 Ekim 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün aşık olabilir, yeni birbulabilir veyateklifi alabilir, sanki piyangodan çıkmış gibi, havadan gelen bir paraya kavuşabilirsiniz. Gerginlikten uzakortamınız,yaşamınızda artık şansı yakaladığınızı gösteriyor. Bazıilişkilerinizdeki mesafeyi biraz daha aralamanız gerekebilir. Kariyer amaçlarınızı gerçekçi bir şekilde gözden geçirmeli ve planlamalısınız. Böylece daha stratejik hareket edebilme şansını yaklaşmanız mümkün. Umut bağladığınız paralarda yeni gecikmeler söz konusu.

1 Ekim 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 06' 27" R
Ay
Terazi
26° 30' 40" R
Merkür
Boğa
06° 38' 38"
Venüs
Boğa
26° 03' 50"
Mars
Koç
15° 18' 48"
Jüpiter
Boğa
28° 44' 52"
Satürn
Balık
18° 07' 26"
Uranüs
Boğa
23° 31' 30"
Neptün
Balık
29° 26' 42"
Plüton
Kova
02° 01' 47"
Chiron
Koç
21° 44' 22"
Lilith
Başak
25° 35' 44"
True Node
Koç
14° 56' 01"
Son Güncelleme : 20/05/2024 18:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>