İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Geleceğe Odaklanıyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Kasım 2022, Salı

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 90%

Bugün sevdiğin kişiyle güzel ve keyifli bir gün geçirmek sana kendini çok daha iyi hissettirebilir. Eğer hoşlanıp açılamadığın birisi varsa önceliği ona verebilirsin. Bazı adımları atman çok daha iyi gelişmeleri sana çekebilir. Aşkta daha güzel gelişmeler görebilirsin.

İşlerinizdeki durgunluk yavaş ama istikrarlı bir ivme kazanıyor. Yeni alacağınız haberlerle daha umutlu olacaksınız. Yeni yaptığınız görüşmeden çok şey beklerken, tersliklere de donanımlı olmalısınız.

Parasal konularda senden fikir isteyenler olabilir. Ancak yapabileceğin en iyi şey herkesin kendine göre gelişmeler yaşadığını onlara hatırlatmak olacak. Herkesin şartları benzer olmadığı için genel geçer tavsiyelerin de yeterli olmayacağını onlara hatırlatmak sana düşebilir.

Kendini daha iyi ve kuvvetli hissedebilmek adına bol bol egzersiz yapman gerekebilir. Özellikle de açık hava yürüyüşleri sana kendini çok daha iyi hissettirecek. Sürekli kapalı alanlarda bulunmak zorundaysan bugün bu rutini bozmak sana çok iyi gelebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hiçbir ortak noktanın olmadığı veya iletişim kurmakta zorlandığın insanlarla aynı ortama girmek durumunda kalabilirsin. İşte tam da bu süreçte ne dediğine daha fazla dikkat etmen gerekebilir. Herkes senin ne dediğini anlamayabilir, o yüzden özenli davranman gerekecek.

1 Kasım 2022, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler burçları, bugün sosyal anlamda zorlandığınız bir gün olacak. Özellikle arkadaşlıklar konusunda kendinizi ve adımlarınızı gözden geçirmeniz gerektiğini fark edeceksiniz. Adeta bir ilkokul çocuğu gibi arkadaş edinmenin püf noktalarını yeniden öğrendiğiniz bir sürece giriyorsunuz. Bu yolda kendinize biraz zaman tanıyın.

1 Kasım 2022, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Kasım ayının ilk günü. Kasım ayına burcunda devam eden Mars Retrosu eşliğinde adım atıyorsun. Duygusallığı retronun etkisiyle daha fazla hissedebilirsin. Geçmişle arandaki bağlarını koparmak ve tamamen geleceğe odaklanmak isteyeceksin. Farklı fikirlere her ne kadar saygı duyuyor olsan da politik davranışların olabilir.

1 Kasım 2022, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Günlük yaşam koşullarınızı değiştirmelisiniz. Bazı alışkanlıklarınızın artık fayda göstermediğini, sizi yavaşlattığını kabullenerek güne başlayın. Çalışma ortamınızda gergin tavırlar sergilemek size olan bakış açısını olumsuz yönde etkileyebilir.

1 Kasım 2022, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yoğun telefon konuşmaları içinde güne başlamanız söz konusu olabilir. Yeni ufuklara açılma isteği içinde, tatil planları yapabilirsiniz. Yabancılarla ilişkili konular gündeminizi etkileyebilir. İşlerinizin sonuçlanması için beklemek zorunda kalabilirsiniz. Düşüncelerinizi paylaşmaktan keyif alacağınız bir gündesiniz. Beklemede kaldığınız zamanlarda rutin işlerinizi tamamlayabilirsiniz.

1 Kasım 2022, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Tüm sempatinizi kullanarak partnerinize her istediğinizi yaptırabilirsiniz ve bu şekilde daha verimli bir hayat yaşayabilirsiniz. Sevildiğinizi hissetmek iyi gelecek

1 Kasım 2022, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çevrendeki sosyal etkinlikleri takip etmeye devam etmelisin. Bunlara katılmak yeni insanlarla tanışmanı sağlayabilir. Bu sayede yeni bakış açıları kazanıp kendini geliştirme imkanı bulacaksın. Yeni insanlarla tanışmaktan çekinmemelisin.

1 Kasım 2022, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Takıntı şu anda odaklanmanızı engelleyebilir. Belirli bir kişi veya arayış düşüncelerinizi tüketiyor olabilir ve bu potansiyel olarak uzun zamandır böyle olsa da etkileri ancak şimdi ortaya çıkmaya başlıyor. Bu, hayatınızı daha önce farkında olduğunuzdan daha fazla etkiliyor olabilir! Hayatınızdaki birini sevmek, belirli bir konuyla ilgilenmek ve bir hobiye sahip olmak harika seçeneklerdir, ancak bunlardan herhangi birine çok fazla ilgi göstermek muhtemelen çok masum olmayacak.

1 Kasım 2022, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün bencilce davranışlarınız nedeniyle, kendi istekleriniz doğrultusunda partnerinize baskı yapacaksınız. Bu tarz fevri davranışlarınızla ilişkinizi zorlayabilirsiniz. Çocuklarınızın sorunları ile ilgilenmelisiniz.

1 Kasım 2022, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu anda her zamankinden daha fazla sorunla karşı karşıyasınız. Ama kendinizi bu kadar bunaltmayın. Her sorunu tek tek ele alırsanız, durumunuz iyiye gidecek ve yine olayların akışını kendiniz kontrol etmeye başlayabileceksiniz. Ancak hemen harekete geçmeniz şart, yoksa sorunlar daha da artabilir. Başkalarından yardım teklifi gelirse çekinmeden kabul edin.

1 Kasım 2022, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuk konuları gündeminize gelebilir. Çalışma hayatı, yanınızda çalışanlarla ilgili sorunlara dikkat etmelisiniz. Üreme bölgesi rahatsızlıklarına dikkat. Yolculuklarda aksilikler meydana gelebilir.

1 Kasım 2022, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle aranızda güçlü bir bağ var. Partneriniz bu ilişkiyi daha da üst düzeylere çıkarmaya hazırlanıyor. Eğer siz de buna hazırsanız, çok elverişli bir zamanda bulunuyorsunuz. İşinizle ilgili uzak kalmanız gereken bir sorunda fatura size çıkartılmaya çalışılıyor. Duygularınızdan çok mantığınızı dinlemenizde fayda var. Maddi anlamda kendinize hakim olmaya çalışın; çünkü bu aralar, oldukça gereksiz masraf yaptınız. Kolesterollü besinlerden uzak durun.

1 Kasım 2022, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 46' 33"
Ay
Akrep
19° 34' 30"
Merkür
Koç
26° 16' 27"
Venüs
Balık
21° 07' 28"
Mars
Balık
04° 39' 55"
Jüpiter
Boğa
16° 42' 43"
Satürn
Balık
13° 15' 25"
Uranüs
Boğa
20° 38' 37"
Neptün
Balık
27° 47' 39"
Plüton
Kova
01° 49' 11"
Chiron
Koç
18° 46' 14"
Lilith
Başak
19° 45' 12"
True Node
Koç
15° 35' 46"
Son Güncelleme : 29/03/2024 02:40

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>