İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Gün Gözlem Günüdür Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Ekim 2022, Pazartesi

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 90%

Aşk konularında geçmişte yaşanan konular daha fazla gündeme gelebilir. Bir şeyleri tekrar hatırlayabilir, daha önceden verdiğin tepkileri biraz daha objektif bir biçimde gözlemleyebilirsin. Bu durum sana çok daha iyi gelecek.

Kendinizi ruhsal yöndenyerinde gelişime açık hissedebileceğiniz bir gündesiniz. Yalnız başınıza yürütebileceğiniz çalışmalar bugün daha verimli olacaktır. Çevresel faktörler sizi fazlasıyla etkileyebilir.

Maddi anlamda kendini daha dikkatli hareket ederken bulabilirsin. Paranın kıymetini en başta kendin bilmelisin. Yoksa çevrende senin parana göz koyanlar olabilir. Bu konuda insanlarla arana sağlıklı sınırlar çizmen gerekebilir.

Bugün bol bol iletişim kurabilirsin insanlarla. Bu durum sende baş ağrısı veya sıkıntı yaratmayacak. Aksine kendini çok daha iyi hissedebilirsin. Sosyalleşmenin sende çok daha pozitif bir etkisi olacak bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün beklenmedik durumlar yaşanabilir. Bu durumlara hızlıca adapte olup hızlı hareket etmek seni daha memnun edecek. Bir şeyleri düşünmek ve dikkatlice karar vermek başka bir gün daha iyi olabilir. Bugün hızlı hareket etmelisin.

31 Ekim 2022, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler burçları, bugün hayatınız için önemli bir karar vermeniz gerekebilir. Hayat çizdiği bir çizginin ardından adeta size meydan okuyor. Olduğunuz yerde kalıp aynı kişi olmaya devam mı edeceksiniz, yoksa akışla birlikte değişim yolunda yeni bir adım mı atacaksınız? Bugünkü çatışma kafanız ve kalbiniz arasında olacak.

31 Ekim 2022, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Mücadele gezegeni Mars’ın burcundaki geri hareketi başlıyor. Yanlış anlaşılmaların her zamankinden daha çok yorduğu bir gündesin. Asılsız iddialara kulak asanlarla önemli konuşmalar yapacaksın. İlişkin varsa, sevgilinle ceviz kabuğunu doldurmayacak bir sebep yüzünden ters düşebilirsin.

31 Ekim 2022, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Karşılaştığınız durum her ne olursa olsun bunu avantaja dönüştürebilirsiniz. Bu durum hobileriniz ya da tatil planlarınızda da bu şekilde ilerleyebilir. Bugün duygusal konularda, partnerinizle aranızda karar vermeniz ve belirsizliği ortadan kaldıracak konuşmalar yapabilirsiniz.

31 Ekim 2022, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyif aldığınız konulara yönelebilirsiniz. Yaratıcılığınızı kullandığınız işlerinizde yoğunluk olabilir. Çocuklarınızla ilgili meşguliyetleriniz artabilir. Kendinizi daha iyi ifade edebileceğiniz ortamlarda bulunabilirsiniz. Gün içinde bazı konularda duygusal olarak zorlanabilirsiniz. Eksik olduğunuz işlerinizi tamamlamayabilirsiniz.

31 Ekim 2022, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazı aksiliklerin sorumluluğunu aldığınız taktirde olayların içinde size verilen dersleri çözebilir, bu şekilde hayat akışına uygun bir tutum sergiletebilirsiniz.

31 Ekim 2022, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ailenin senden uzakta olması kendine daha fazla zaman ayırmanı sağlayacak. Kendini geliştirmek için yeni imkanları değerlendirmek isteyebilirsin. Yeni şeyler öğrenipkonusunda daha donanımlı olmak senin için iyi olacak.

31 Ekim 2022, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sabır veya sabırsızlık bugünün ana teması olabilir. Başkalarına kendinizin sakin ve toplanmış bir versiyonunu göstermek isteyebilirsiniz, ancak diğer insanlar tarafından dikkatinize sunulan sinir bozucu sorunlar veya sinir bozucu alışkanlıklar sizi strese sokuyor olabilir. Bunun yüzünüzde görünmesi muhtemeldir ve rahatsızlığınızı gizlemek de muhtemelen daha zor olacaktır. Düşmanlarınız aynı anda peşinize düşerek sizi tuzağa düşürmeye çalışabilir. Başınızı dik tutun ve soğukkanlılığınızı koruyun!

31 Ekim 2022, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün iletişim içinde olduğunuz yakın çevrenizle bağlantılı olmayan konularda, gizemli ve tuhaf davranıyorsunuz. Sorun yaşadığınız ödemelerinizde, kendinize yönelik özeleştirilerinizin dozunu yükseltebiliyorsunuz.

31 Ekim 2022, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşyerinde sanki her şey üzerinize geliyor. İş arkadaşlarınızdan gelen yardım tekliflerini kabul edin, önünüzde duran dağ gibi birikmiş işlerin daha makul parçalara bölünmesini sağlayacaklar. Özel hayatınızda bazı sorunlar yaşıyorsunuz. Bugün tatsız durumlarla karşılaşsanız bile moralinizi bozmayın. Biraz bekleyin, bazen çözüm tamamen sizin kendi içinizden gelir. Sağlığınızla ilgili hiçbir fiziksel belirtiyi hafife almayın. Sorunların köküne inin!

31 Ekim 2022, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün finans, para, okültizm, parapsikoloji, ameliyat, cinsellik konuları gündeminize gelebilir. Güçlü yatırımlar yapabilirsiniz. Kariyer hayatınızda ise korunuyorsunuz ve sizi destekleyecek insanlardan gelecek fırsatları kaçırmayın derim. Ay’ın saat 18:42’de kova burcuna geçmesiyle; yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuk konuları gündeminize gelebilir.

31 Ekim 2022, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızda karşılaşabileceğiniz problemlerle mücadele etmek size zor gelmeyecek. Tutarlı davranışlarla hedeflerinize ulaşmanız mümkün. İşinizdeki arkadaş ilişkilerinden pek memnun olmamanız sizi gereğinden fazla geriyor. Yaşadığınız bu keyifsizlik geçici bir durum. Parayla ilgili karşınıza çıkacak fırsatları değerlendirmek için gözünüzü dört açmanızda fayda var. Beslenme alışkanlığınıza bir göz atın. Karbonhidrat ve et ağırlıklı besleniyorsunuz. Bu da kilo almanıza neden oluyor.

31 Ekim 2022, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 31' 52" R
Ay
Yay
02° 44' 41"
Merkür
Koç
16° 00' 16"
Venüs
Koç
26° 03' 45"
Mars
Balık
26° 37' 59"
Jüpiter
Boğa
23° 01' 31"
Satürn
Balık
16° 12' 50"
Uranüs
Boğa
22° 07' 11"
Neptün
Balık
28° 47' 03"
Plüton
Kova
02° 05' 38"
Chiron
Koç
20° 25' 51"
Lilith
Başak
22° 53' 36"
True Node
Koç
15° 32' 45"
Son Güncelleme : 26/04/2024 09:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>