İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Arabulucusun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Ekim 2022, Salı

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 90%

Partnerinin sana her konuda destek olması, seni içten bir şekilde desteklemesi sana büyük bir güç verecek. Onun yardımı sayesinde başarılı olacağını görmek aranızdaki ilişkinin boyut değiştirmesine sebep olabilir.

Hemen kolayca birtakım yargılara, sonuçlara varmamanız çok olumlu bir özellik. Kafanızın karıştığı konularda usta gözlemciliğiniz size doğruları gösteriyor. Çok yakın birarkadaşınızın sizin aleyhinize planları olduğu duyumları sizi etkileyecek.

Kendini işinde geliştirmek için daha istekli olmalısın. Göstereceğin gelişme sayesinde karşına daha çok imkan çıkacak ve bunları değerlendirmek için daha çok yorulmaya başlayacaksın. Emeklerinin karşılığını almak için istekli olmalısın.

Yeni alışkanlıklar kazanmak için istekli olmak, sağlığını korumak konusunda yeni yolar gösterebilir. İşinde uzman insanlarla görüştükçe senin için uygun olacak yeni programlarla karşılaşacaksın. Bunları uygulamaya çalışmak sana yarar sağlayacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün karşılaşacağın olaylar senin için kafa karıştırıcı olabilir. Karar vermekte zorlanabilirsin. Senin için en iyi olan şeyi seçmek için daha dikkatli olman gerekecek. Yanındaki insanlardan yardım istemek işini kolaylaştıracak.

25 Ekim 2022, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler burçları, bugün senin için zor ve kafa karıştırıcı bir gün olabilir. Mali sorunlar, tekonolojik aksaklıklar ve iletişim kanallarındaki bazı sorunlar gününüzün kötü geçmesine neden olabilir. Ancak zorlamaya devam ettiğinizde ve düzeltmeye çalıştığınız her şeyin çözüldüğünü fark edeceksiniz.

25 Ekim 2022, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hünerli ve becerikli tavrın ailen tarafından takdir görecek. Anlaşmazlıklar senin sayende ortadan kalkacak. Su burcunda Güneş Tutulması meydana gelecek. 8. Evini yakından ilgilendiren bu tutulma, gizli saklı konuları beraberinde getirebilir. Duyacakların karşısında şaşkınlığın yüzünden okunacak.

25 Ekim 2022, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sabrınızı zorlayan insanlara karşı sert ya da üst perdeden gelecek tavırlar yerine sakin kalmayı tercih etmelisiniz. Müdahale edemeyeceğiniz konularda kendinizi sorumlu hissetmeyi bırakın. Bugün asıl odak noktanızı belirleyecek fikirler üzerine düşünmelisiniz.

25 Ekim 2022, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma arkadaşlarınızla ilişkileriniz önem kazanabilir. Gün içinde işlerinizle ilgili konularda tepkisel davranabilirsiniz. Yeni haberler gündeminizi etkileyebilir. İkili ilişkilerinizde tavrınızı net koyduğunuz bir gündesiniz. Tartışmalara karşı dikkatli olmalısınız. Sorumlu olduğunuz konularda daha fazla çaba göstermeniz gereken durumlar olabilir.

25 Ekim 2022, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde tamamen eğlence odaklı olmayı tercih edebilirsiniz. Bazı işlerinizin de yolunda gitmemesi artık dinlenme zamanınız geldiğini göstermekte.

25 Ekim 2022, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ay bugün de burcunuzda ilerlemeyi sürdürürken kendinizi biraz daha rahat ve iyi hissedebilirsiniz özellikle ilişkiler açısından. Hayatınızın kontrolünü daha fazla elinizde hissederken, ilişkilerinizde söz sahibi bir tutum içinde olabilirsiniz.

25 Ekim 2022, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şimdi karma inancını güçlendirmek için oldukça doğru bir zaman. Karşılaştığınız zorlukları olgun ve iyi niyetli bir şekilde çözümlediyseniz, büyük bir aydınlanma ile ödüllendirileceksiniz. Bunların hiçbirini yapmadıysanız, gerçeklik ve fanteziyi dengelemek için zor bir dönem olabilir. Ayrıca biraz gizemli hissedeceksiniz. Yeni maceralara çıkarken içgüdülerinize güvenin ve dünyanızı gerçekten değiştirebilecek insanlarla derin görüşmeler yapın.

25 Ekim 2022, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yapacağınız her türlü atılımda çevresel faktörleri kendi lehinize rahatlıkla kullanabileceksiniz. İstediğiniz performansı sağlama konusunda biraz daha zamana ihtiyacınız var. Bugün çekimser davranışlar sergileyebilirsiniz.

25 Ekim 2022, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar planlarınız pek yolunda gitmiyor. Belki de değiştiremeyeceğiniz şeyleri kabullenmeniz gerekiyor. Ama hayal kırıklığınızın sizi kösteklemesine izin vermeyin, bilakis önünüzdeki hedeflere odaklanın. Ulaşmanız biraz daha uzun sürse bile, azim ve sebatla hedefinize mutlaka ulaşacaksınız.

25 Ekim 2022, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; 25 Ekim güneş Tutulması ise hayatınızı 1 yıl kadar etkileyecektir. Konu ise çalışma hayatınız, yanınızda çalışanlar, sağlık ya da evcil hayvanlarınızla ilgili konular gündeminize gelebilir. Özellikle de yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuk ya da para konusunda zorluklar ve engellerle karşılaşabilirsiniz. Eski aşklar da kapınızı çalabilir.

25 Ekim 2022, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle olan ilişkilerinizde sorunlar olabilir. Bugün partnerinizle ilişkinizde düşünceli davranmalı ve sözlerinizi tartmadan konuşmamalısınız. Eski birarkadaşınızla ortaklığa girmeyi düşünüyorsunuz. Planlarınızın gerçekleşmesi için zamana ve paraya ihtiyacınız var. Ummadığınız biri size bu konuda destek olabilir. Maddi zorlukları aşmak üzeresiniz, para durumuzda hızlı bir değişiklik söz konusu. Sağlığınızı çok fazla ihmal ediyorsunuz. Bu gidişle hasta olacaksınız.

25 Ekim 2022, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 34' 52" R
Ay
Koç
26° 06' 19" R
Merkür
Koç
20° 39' 47"
Venüs
Boğa
08° 49' 08"
Mars
Koç
04° 36' 37"
Jüpiter
Boğa
25° 26' 38"
Satürn
Balık
17° 06' 45"
Uranüs
Boğa
22° 42' 44"
Neptün
Balık
29° 05' 34"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
21° 00' 41"
Lilith
Başak
24° 02' 30"
True Node
Koç
15° 24' 26"
Son Güncelleme : 06/05/2024 18:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>