İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Özgüvenin Artacak Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Ekim 2022, Pazar

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 80%

Partnerinle beraber daha çok zaman geçirmek isteyebilirsin. Onun da seninle aynı düşünmesi yeni aktiviteler için planlar yapmanıza ve baş başa daha çok zaman geçirmenize sebep olacak. Her anı değerlendirmekte yarar var.

Yeni teknolojiyi keşfetme konusuna karşı koymayın. İşinize yarayabilecek bazı bilgisayar parçaları veya ağ sistemleri olabilir. Bazen dünyanın nasıl değiştiğini göremezsiniz. Bu değişimler hakkında daha gerçekçi olmanız gerekiyor. Teknolojinin getirdiği yeni araçları ve felsefeleri benimsemeyi başarabilirseniz, başarınızı artırabilirsiniz. Bugün bu düşünceler aklınızda olabilir, bu yüzden biraz araştırma yapın.

Sürpriz masraflarla baş etmek için daha dikkatli olmalısın. Harcama planını korumaya çalışmak ileride zor durumlara düşmeni engelleyecek. Maddi gücünü korumaya devam etmek için daha dikkatli olmalısın.

Yaşayacağın şeylere vereceğin tepkiler sağlığını direkt olarak etkileyecek. Sakin ve dingin bir ruh haliyle olana bitene karşılık vermeye çalışmak sağlığının da olumsuz etkilenmesini engelleyebilir. Sık sık temiz hava almalısın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünü daha sade ve sakin bir şekilde geçirmeye çalışmak senin için daha önemli olabilir. Hareketten ve heyecandan uzak bir şekilde istediğin huzurlu ortamı yarattıkça daha iyi hissedeceksin.

23 Ekim 2022, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Yakında tüm zamanınızı ve dikkatinizi gerektirecek görevler ve sorumluluklar üstlenmek zorunda kalacaksınız, ancak şu an için en iyi yaptığınız şeye, arkadaşlarınızla eğlenmeye odaklanabilirsiniz. Dışarı çıkın ve doyasıya eğlenin.

23 Ekim 2022, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gözlerin yenilenmeyi görmek istiyor. Dış görünüşünü yenileme isteğin artarken; kişisel ihtiyaçlarına ve zevklerine para harcamaktan kaçınmayacaksın. Hayallerin için harcadığın emeklerin karşılığını alıyorsun. Hareketliliğini artıracak ve kolayca adapte olacaksın. Hiçbir konuda çekingenlik yaşamayacak kadar özgüvenlisin!

23 Ekim 2022, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay Terazi’de ilerliyor. Hafta sonunda sevdikleriniz ile ilgili pek çok gelişme gündeme gelebilir. Ailevi işlerle daha yakından ilgilenebilirsiniz.

23 Ekim 2022, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Doğa ile iç içe olmak için oldukça uygun bir gün. Hayatınıza dair bazı konularda şartlarınızın iyileştiğini görmek başka konularda da size cesaret verebilir.

23 Ekim 2022, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün ilişkileriniz inişli çıkışlı olursa hiç şaşırmayın. Başta bu doğal ve basit bir durum gibi görünürken bir an sonra yalnız ve rahatsız hissedebilirsiniz. Aynı anda birbiriyle çelişen hisler yaşamanın normal olduğunu anlamalısınız. İki ruh halinizi de benimseyin ve kişiliğinizin önemli parçaları olarak kabul edin.

23 Ekim 2022, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Size dinlenmenizi söylediğinde vücudunuzu dinlemiyor olabilirsiniz. Ne kadar yıpranmış olursanız olun sınırlarınızı aşmaya devam edebilirsiniz. Dışarı çıkıp eğlenmek ya da geç saatlere kadar ayakta kalmak cazip gelse de, yapabileceklerinizin bir sınırı var! Yeniden şarj olmak, herkesin hayatının gerekli bir parçasıdır. Arkadaşlarınız sizi daha fazla maceraya teşvik ettiğinde bile, vücudunuzu dinleyin.

23 Ekim 2022, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İsteklerinizdeki artış, duygularınızın yoğunlaşması ve doğrularınız paralelinde önem kazanacak. Düşündüğünüz şeyleri önce kafanızda şekillendirmeniz gerekiyor. Çabalarınızı sürdürürken, takıntılarınızın olumsuz etkisi olabilir.

23 Ekim 2022, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sırtınıza bir dolu sorun yüklemişsiniz. Bunları birer birer azaltmaya başlayın, aksi takdirde sorunlar daha da büyüyecek. Mesleki ve özel sorunlarla aynı anda, fazla enerji harcamadan başa çıkmak için bir strateji geliştirin. Ancak bunun üzerinde düşünmek için çok da zaman harcamayın. Her geçen gün bir kayıptır. Bu nedenle işleri daha fazla gecikmeden ele almanın tam zamanı.

23 Ekim 2022, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün Güneş ve Venüs Akrep burcuna geçerken, Satürn ise Durağan olacak. Satürn S günlerinde dikkatli olmalısınız çünkü verilen kararların geri dönüşü zor olabilir. Güneş ve Venüs’ün akrep burcuna geçmesiyle; çalışma hayatı, gündelik işler, evcil hayvanınızla ilgili daha hareketli bir sürece giriyorsunuz ve bu konularda ufak şanslar ve iyileşmeler yaşayabilirsiniz. Bekarsanız aşk sizi çalışma hayatınızda, gündelik hayatta bulabilir. Ama bu kişi daha önceden tanıdığınız biri olması ise muhtemeldir.

23 Ekim 2022, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Hayat arkadaşınız gibi görünen sevgilinizi, çok sevmenize ve onunla olmadan çok hoşlanmanıza rağmen, yaşamınızdaki diğer önemli kişileri unutmayın. İş yerinde dolaşan dedikodulara zaman, zaman kulaklarınızı tıkasanız da, sandığınızdan çok etki altında kalıyorsunuz. Arkadaşlarınızla sorununuz yok, sizin sorununuz sizden daha yetkili kişilerle. Parasal konularda kararlarınızı verirken çevrenizin etkisinde kalmayın. Bu aralar yemekle ilgili sorunlarınız var. Kilonuza dikkat!

23 Ekim 2022, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 59' 52" R
Ay
Aslan
23° 24' 06" R
Merkür
Koç
29° 33' 01"
Venüs
Boğa
19° 32' 18"
Mars
Koç
11° 16' 35"
Jüpiter
Boğa
27° 29' 46"
Satürn
Balık
17° 46' 16"
Uranüs
Boğa
23° 13' 04"
Neptün
Balık
29° 19' 17"
Plüton
Kova
02° 04' 02"
Chiron
Koç
21° 28' 24"
Lilith
Başak
25° 00' 27"
True Node
Koç
14° 52' 26"
Son Güncelleme : 15/05/2024 11:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>