İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Çevreni Önemsiyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Ekim 2022, Cumartesi

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 80%

Partnerinle aranda ufak anlaşmazlıklar çıkabilir. Bunları çözmek için uğraşman gerekecek. Yapıcı kalmaya devam ederek sorunları çözmeye çalışmak aranızdaki ilişkinin daha iyi bir hal almasını sağlayabilir.

Elinizdeki işin boyutu sizi çok zorluyor. Bu konudaki geri bir adım sizi iddiasız biri yapmayacak. Her işi kotarmaya çalışmanız gerekmiyor. Mesleki yeterliliğinizle ilgili gözden kaçırdığınız bir şeyler olmalı.

Yeni fırsatları değerlendirmek için bir çok şansın olacak. Kendine yeni hedefler belirleyip bunlara ulaşmaya çalışmak seni oldukça meşgul tutabilir. İstediğin yoğunluğa sahip olmak seni memnun edecek.

Fiziksel olarak iyi durumda olduğunu bilmek sana huzur verecek. Bu durumu korumak için daha dikkatli olmalısın. Yediklerine ve içtiklerine dikkat etmek bu durumu korumak konusunda sana oldukça yardımcı olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaş ortamında daha çok zaman geçirmek senin için daha iyi olacak. Kendini burada daha rahat hissettiğini bilmek seni daha özgür kılabilir. Bu sayede gelecek ile ilgili daha özgür düşünme imkanın olabilir.

22 Ekim 2022, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ne yapabileceğinizi göstermek ne kadar cazip gelse de bugün yeni görev ve sorumluluklar almaktan kaçının. Güneş'in hafta sonu burç değiştirmesiyükünüzü artıracak ve tüm enerjinizi bununla tek başınıza halletmek için ihtiyacınız olacak.

22 Ekim 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kalabalık ortamda çalışan İkizler burcuysan, farklı fikirlerin havada uçuşacağı bir gün olacak. Ek gelir sağlayacağın teklifleri azımsamadan kabul etmende fayda var. Etrafındaki herkese yetişmeye çalışıyorsun. Sanatla ilgileniyorsan, yurtdışındaki kültür-sanat etkinliklerine gitmenin araştırmalarını yapabilirsin.

22 Ekim 2022, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Harcama trafiğiniz yoğun olabilir. Kendinizi ve sevdiklerinizi mutlu etmek isterken bir yandan bunun devamını sağlayacakkonularınızı da düşünmelisiniz. Mali olarak durumunuzu kontrol altında tutmak yükünüzü hafifletebilir.

22 Ekim 2022, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonu olmasına karşın yapabileceğiniz çok şey var. Aynı zamanda eve yönelik konularda da cömert davranabilirsiniz.

22 Ekim 2022, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sizden ilgi bekleyen kişiler bugünlerde tekrar su yüzüne çıkarak kendilerini belli edebilirler. Bu durumda sizin de anlayışlı ve sevgi dolu olmanız önem kazanacak.

22 Ekim 2022, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün dengeyle ilgili bazı önemli dersler alacağınız durumlar olabilir. Ateşle baş etmeye hazır olun, zira kendisi hızlı ve öfkeli şekilde üstünüze doğru geliyor. Muhtemelen egolar oldukça büyük ve herkesin her şey hakkında bir fikri olacak gibi. Gerilim oluşabilir ancak bu geri adım atmanız gerektiği anlamına gelmiyor. Esnek ve anlayışlı olun; ama ille de hatalı olduğunuz kanaatine de varmayın hemen.

22 Ekim 2022, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Size dinlenmenizi söylediğinde vücudunuzu dinlemiyor olabilirsiniz. Ne kadar yıpranmış olursanız olun sınırlarınızı aşmaya devam edebilirsiniz. Dışarı çıkıp eğlenmek ya da geç saatlere kadar ayakta kalmak cazip gelse de, yapabileceklerinizin bir sınırı var! Yeniden şarj olmak, herkesin hayatının gerekli bir parçasıdır. Arkadaşlarınız sizi daha fazla maceraya teşvik ettiğinde bile, vücudunuzu dinleyin.

22 Ekim 2022, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi konularda istediğiniz sonuçları almanız uzun zaman alabilir. İsteklerinizde acele etmemeli ve yatırımlarınızı kendi çapınızda irdelemeden sonuca gitmemelisiniz. Bugün, partnerinizin kesin tavırlarından etkileneceksiniz.

22 Ekim 2022, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gitgide daha fazla beklenmedik ve zor olayla karşılaşabilir ve sorumlu olsalar da olmasalar da ilk başta suçu başkalarının üzerine atmaya kalkışabilirsiniz. Belki de hata sizdedir. Bunun yerine, sakin ve rahat olmaya çalışın ve tüm güçlükleri, bu meselelerin çözümlerine yeni bir yaklaşım bulma fırsatı olarak görün. Dinginliğinizi yeniden keşfedin ve bu dönemden çok daha güçlenmiş şekilde çıkın.

22 Ekim 2022, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün her şeyin bir sebepten dolayı ateşlenebileceği günlerden biri. Toplama hattına katılmak (veya çapraz), dilekçeyi imzalamak veya broşürleri geçmek için her yabancıya vermek isteyeceksiniz. Sebebinizin amacını daha da ileri götürmek için bir tür eylemde bulunmak bugün sizin için önemli olacak ancak başkalarının bandwagonlarına atlamaktan önce tüm gerçekleri almaya dikkat edin. Tam olarak neyi desteklediğini bilin.Bu sene aşk hayatında beni neler bekliyor?

22 Ekim 2022, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yaşadığınız huzurlu ilişki size iyi geliyor. Fakat zaman zaman, geçmişte yaşadığınız fırtınalı ilişkilerin heyecanını da özlüyorsunuz! İş arkadaşlarınızla yaşadığınız sorunun bir an önce çözümlenmesini istiyorsunuz. Konunun sonuca ulaşmasını sağlamak amacıyla, talep edeceğiniz görüşmeler olumlu sonuçlanacak. Para sıkıntısı çekmenizin tek nedeni lükse olan düşkünlüğünüz. Sağlık sorunları yaşamak istemiyorsanız, küçük sorunları büyütüp kendinizi yıpratmaktan vazgeçin

22 Ekim 2022, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 03' 21" R
Ay
Aslan
24° 07' 44" R
Merkür
Koç
29° 37' 28"
Venüs
Boğa
19° 36' 46"
Mars
Koç
11° 19' 21"
Jüpiter
Boğa
27° 30' 38"
Satürn
Balık
17° 46' 31"
Uranüs
Boğa
23° 13' 16"
Neptün
Balık
29° 19' 23"
Plüton
Kova
02° 04' 00"
Chiron
Koç
21° 28' 35"
Lilith
Başak
25° 00' 51"
True Node
Koç
14° 52' 25"
Son Güncelleme : 15/05/2024 12:47

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>