İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Avantajlısın Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Ekim 2022, Pazartesi

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 100%

Mevcut ilişkinin geleceği hakkında kurduğun hayalleri partnerinle paylaşmalısın. Onun da bu konu hakkındaki fikirlerini öğrenmek, düşündüğün geleceğin gerçekleşmesinde önemli olacak. Geleceğe aynı pencereden bakmakta yarar var.

Bugün roket gücüne sahipsiniz! Özellikle meşgul olabilirsiniz. Aniden fark ettiniz ki, hayatınızın maddi tarafına bakmazsanız, başka kimse bakmayacak. İşinize daha fazla enerji harcayabilir ya da ev arkadaşlarınızdan para konusunda daha dikkatli olmanızı isteyebilirsiniz. Tüm hayatınızı yeniden değerlendirecek, bu da gündeme dair bazı zor kararlar almanıza neden oalcak.

Kendini hayatın akışına bırakmak iyi olacak. Karşına çıkacak fırsatların seni heyecanlandırması onları hayata geçirmek için daha istekli olmana sebep olabilir. Sürprizlere ve yeniliklere açık olmaya devam etmelisin.

Her şeye rağmen hareketli olmaya çalışmak senin için yararlı olacak. Temponu düşürmemek için daha istekli olmalısın. Gün boyu sana enerji verecek gıdalar tüketmekte fayda var. Gücünü idareli kullanmaya devam etmek daha aktif olmanı sağlayabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yanındaki insanlarla daha olumlu bir iletişim içine girmek senin için daha iyi olacak. Onlarla konuşurken daha anlayışlı olmak sana daha çok fayda sağlayabilir. Karşındakinin halini anlamaya çalışmak sana değer katabilir.

24 Ekim 2022, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ciddiyeti artan konular hayatını meşgul ederken, dezavantajlı görünün her detayı avantaja çevireceksin. Eğitim ve hukuk alanında görev alan bir İkizler burcuysan, üstlerinin zayıf noktalarını keşfedebilirsin. Fiziksel görüntün için radikal kararlar alarak farklı bir görüntüye bürünebilirsin.

24 Ekim 2022, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi iyi ve değerli hissettiğiniz anlar, ortamlar ilginizi çekebilir. Daha önce bunu yaşamış olduğunuz zamanları düşünerek bugünü de onlardan biri haline getirebilirsiniz. Değer verdiğiniz ve değer göreceğiniz insanlar, size beklentilerinize uygun bir gün yaşatabilir.

24 Ekim 2022, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Haftanın ilk gününde arkadaşlarınıza daha çok zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Farklı ortamlara girip yeni insanlarla tanışabileceğiniz bir gündesiniz. Bir grup içerisinde hareket etmek sizi mutlu edebilir. Konuşmalarınıza biraz daha özen gösterin. Öğleden sonra ortaklaşa konularla ilgili haber alabilirsiniz. Bazı karşıt fikirlere karşı mücadele etmeniz söz konusu olabilir

24 Ekim 2022, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendi hatalarınızdan rahatsız olduğunuz ve kendinizi stresli hissettiğiniz bir gün olabilir. Migren, tansiyon, baş ağrısı gibi rahatsızlıklara dikkat edin.

24 Ekim 2022, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün sahip olduğun şeyleri iyileştirmek isteyebilirsin. Yeni bir araba almayı düşünüyor olabilirsin örneğin. Belki de yeni bir bilgisayar. Yaşam standardını yükseltecek bir ürüne yatırım yapmak için hazırsın. Sadece iyi bir pazarlık yaptığın emin ol ki ürün sana çok da pahalıya patlamasın! Çok müsrif olmasan iyi edersin.

24 Ekim 2022, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Önemsiz görünen hobiler, mevcut zihniyetiniz üzerinde hala büyük bir etkiye sahip olabilir. En sevdiğiniz aktivite sanat olarak kabul edilsin veya edilmesin, yaratıcı kaslarınızı çalıştırmanın keyfini çıkarabilirsiniz. Bu hobi, beceri seviyenizin çok yüksek olduğunu düşünmeseniz bile, kelimeler yetersiz kaldığında kendinizi ifade etmenize yardımcı olabilir. Başkalarına da içinizde nasıl hissettiğinizi gösterebilir, ilişkilerinizi güçlendirebilir. Kendinizi neşelendiren şey üzerinde çalışmaya başlayın, çünkü getireceği ruhsal şifa buna değer.

24 Ekim 2022, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Fırsatlardan faydalanmasını bilen işlek bir zekanız var. Her olayı anında ve hızlı bir şekilde değerlendiriyorsunuz. İlişkilerinizde maddi konular gündeme gelebilir ve zevkleriniz için harcamalarınızı arttırabilirsiniz.

24 Ekim 2022, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Her zamanki davranış şekliniz bu sefer işe yaramadığı gibi, sizi de epey tatsız bir duruma soktu. Alışık olduğunuz sorun çözme yöntemleriniz ne kadar uğraşırsanız uğraşın işe yaramıyor. Bu seferlik bildiğiniz yoldan çıkıp yeni yollar denemeye çalışın. Tam da bunun gibi çetrefilli meselelerde, aradığınız farklı çıkış yolunu bu sayede bulabilirsiniz.

24 Ekim 2022, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün aşk, ilişki, hobi, eğlence, borsa konularında şanslı bir gündesiniz. Kalıcı kararlar alabilirsiniz. Yurt dışı seyahati yapabilir, eğitim ve hukukta otoritelerden destek görebilirsiniz. İlişkiniz kalıcı ve uzun vadeli bir hale dönüşebilir. Maddi kaynaklarınızla ilgili kadınların sizi yönlendirmesine izin vermeyin.

24 Ekim 2022, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin anlayışsızlığı, aranızda bir soğukluk yaratıyor. Ama araya ayrılıklar da girse ilişkiniz devam edecek. Çalışma hayatınızda üretken bir dönem. Yaratıcı fikirlerinizi çevrenizle paylaşabilir, onların tepkilerini almak isteyebilirsiniz. Çevrenizden aldığınız olumlu etkilerle, keyifli bir gün geçirmeniz mümkün. Küçük günlük harcamalar bütçe yapmaya duyduğunuz ihtiyacı her geçen gün artırıyor. Havaların soğuması sırt ve omuz ağrılarını gündeme getirebilir, tedbirli olun.

24 Ekim 2022, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 43' 47" R
Ay
Aslan
20° 02' 57" R
Merkür
Koç
29° 12' 41"
Venüs
Boğa
19° 11' 48"
Mars
Koç
11° 03' 52"
Jüpiter
Boğa
27° 25' 50"
Satürn
Balık
17° 45' 06"
Uranüs
Boğa
23° 12' 05"
Neptün
Balık
29° 18' 53"
Plüton
Kova
02° 04' 07"
Chiron
Koç
21° 27' 33"
Lilith
Başak
24° 58' 36"
True Node
Koç
14° 52' 32"
Son Güncelleme : 15/05/2024 04:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>