İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Fikirlerini Diretiyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Ekim 2022, Cumartesi

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 90%

Aşk konusunda boş ısrarlardan vazgeçmelisin. Sonucu etkilemeyecek şeyler uğrunda yorulmak sadece üzülmene sebep olacak. Başka şeylere yoğunlaşmak, hayata farklı bir sayfa açmak senin için daha yararlı olabilir.

Okumaya, öğrenmeye önem verebileceğiniz hareketli bir gündesiniz. Kısa yolculuklarda bilgilerinizi arttırma yoluna gidebilir, tanışabileceğiniz ilginç kimselerle fikir alışverişinde bulunabilirsiniz.

İş ortamında beklenmedik sorumluluklar alman gerekebilir. İşi olması gerektiği şekilde yapmak için tecrübelerin sana yardımcı olacak. Senden bekleneni yapmak kariyerin için önemli bir gelişme olacak.

Düşünce olarak yenilenme ihtiyacı hissedebilirsin. Sessiz ortamlarda bulunmak sana daha çok fayda sağlayacak. Dikkatini istediğin şeye daha iyi vermek için meditasyona başvurmakta yarar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün insanlar ne düşündüğün konusunda daha çok şey merak edebilir. Fikrini almak isteyenlerle daha sık konuşman mümkün olacak. Onlara yardımcı olmak, aklındaki planları uygulamak için uygun ortamı oluşturmana yardımcı olacak.

29 Ekim 2022, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ve hafta sonu arasında sosyal davetlerin sonu gelmez ve yoğun programınızda hepsine yer bulmaya çalışmalısınız. Önümüzdeki birkaç gün içinde ne kadar çok insanla tanışırsanız, sizin için o kadar çok fırsat açılacaktır.

28 Ekim 2022, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Fikirlerinde belli ve gözle görülen bir inatçılık söz konusu olabilir. Ancak bu sana bir yandan bazı işlerini toparlaman için fırsat oluşturacaktır. Aynı zamanda ekip arkadaşlarını da organize edebileceksin. Bugün ikili ilişkilerde ele aldığın konuları sonuna kadar inatla sürdürebileceksin.

29 Ekim 2022, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aile içinde yaşananlardan etkilenebilirsiniz. Beklentilerinizin hayata geçmemesi öfkelenmenize neden olabilir. Öfke yerine mantığınızın sesini dinleyip sürecin neden bu şekilde ilerlediğini doğru bir şekilde analiz etmeye çalışmalısınız.

29 Ekim 2022, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay Yay’da ilerliyor. Bugün çok hareket ve ziyaret, görüşme söz konusu olabilir. Duygusal açıdan ilgilenmeniz gereken konular var.

29 Ekim 2022, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazen size ne söylenirse söylensin sadece bir kısmını duyuyorsunuz. Bunun nedeni kafanızda dönen onlarca ilginç düşünceyi bir türlü susturamamanız! Bugünün enerjileri dikkat dağınıklığınızı artırabilir. Size söylenen her şeyi kulağınızı dört açıp dinleyin. Bunları not alıp kontrol etmediğinizi takdirde bir hata yapmanız işten bile değil.Maddi durumum nasıl olacak?

29 Ekim 2022, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İş konusunda zor bir döneme girebilirsin. Her zamankinden daha sıkı çalışmak olası zorlukları aşmana yardımcı olacak. Bu süreçte karşılaşacağın insanlar iyi geçinmek yararına olacak. İleride daha rahat etmek için bazı şeylere katlanmak gerekebilir.

29 Ekim 2022, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Birçok şeyi aynı anda yapmaya çalışmak şu anda sürdürülebilir değil. Fiziksel veya zihinsel ufkunuzu genişletme çabalarınız sorumluluklarınızla çatışabilir, olumlu bir sonuç elde etmek için daha iyi bir denge bulmak gerekebilir. Belki de son zamanlarda içsel benliğinizle teması kaybettiniz ve bunun yarattığı huzursuzluğu aşamıyorsunuz. Dinlenin ve vücudunuzun iyileşmesine izin verin.

29 Ekim 2022, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi konularda geri kalmak istemediğiniz için, çevre koşullarını zorluyorsunuz. Yolları kapsayan işlerin gündem kazanmasıyla, yaşantınız hareketlenecek. Enerjinizin güçlü olması, bazı hataları da beraberinde getiriyor.

29 Ekim 2022, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Beklenmedik sorunlarla karşılaşacaksınız ve bunları çözmeye çalışırken her zamankinden daha çok zorlanacaksınız. Moralinizi bozmayın ve farklı cevaplar bulmaya bakın. Öte yandan, bu sorunun sizi aslında ne kadar etkilediğini de değerlendirin. Belki de en iyisi hiçbir şey yapmayıp, her şeyin kendi kendine hallolmasını beklemek.

29 Ekim 2022, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün partner ya da ortakla ilgilenebilirsiniz. Kariyer hayatınızda ise sizi yanıltan insanlara dikkat etmelisiniz. Ayrıca partner ya da ortakla fikir uyuşmazlıkları yaşanabilir. Sağlığınıza da dikkat etmelisiniz. Saat 16:21’den sonra Ay’ın oğlak burcuna geçmesiyle; finans, para, okültizm, parapsikoloji, ameliyat, cinsellik konuları gündeminize gelebilir. Merkür’ün akrep burcuna geçmesiyle 3 hafta kadar; çalışma hayatı, gündelik işler, yanınızda çalışanlarla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Yeni projelere imza atabilirsiniz. Yeni bir evcil hayvan edinebilirsiniz.

29 Ekim 2022, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinizin bazı şikayetleri size biraz dış kaynaklı geliyor. Birkaç arkadaşının size pek olumlu bakmadıklarını biliyor ve ilişkinizin onlardan etkilendiğini düşünüyorsunuz. Etrafınızdakilere yardım etmek ve bilgilerinizi paylaşmak sizi mutlu ediyor, fakat çalıştığınız kişileri iyi tanımaya çalışın. Bazı işlerinizin yarım kalması tasarruf planlarınızı da etkilemiş olabilir. Yeni kaynaklar yaratmaya çalışın. Egzersiz size çok iyi geliyor. Mutlaka kendinize zaman ayırın, rahatladığınızı hissedeceksiniz.

29 Ekim 2022, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 30' 30" R
Ay
Oğlak
12° 32' 01"
Merkür
Koç
16° 34' 17"
Venüs
Koç
29° 50' 11"
Mars
Balık
28° 59' 50"
Jüpiter
Boğa
23° 44' 13"
Satürn
Balık
16° 29' 30"
Uranüs
Boğa
22° 17' 36"
Neptün
Balık
28° 52' 45"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 20"
Lilith
Başak
23° 13' 59"
True Node
Koç
15° 23' 09"
Son Güncelleme : 29/04/2024 11:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>