İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Bağlarını Güçlendiriyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Ekim 2022, Pazar

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 80%

Sürprizlere karşı hazırlıklı olmakta fayda var. Aklındaki insanın ne zaman karşına çıkacağını bilemeyebilirsin. Gelecek hakkında umutlu olmaya ve iyi düşünmeye devam etmek şanslarının artmasını sağlayacak.

İş yaşamınızda bir tasfiye hareketi var. Belli bir zaman için yükünüz artacak. İşyerinize kazandırdığınız birçok yenilik var. İradi kişiliğiniz işlerin vaktinden önce çıkmasını sağlıyor. Ne işyerinizle, ne deilişkilerinizle bir sorun yaşamıyorsunuz.

Yeni tanıştığın insanlar aracılığıyla değerlendirecek yenifırsatları karşına çıkabilir. Onların yardımı ve sosyal çevresi kendini bu alanda geliştirmene imkan verecek. Her türlü imkanı değerlendirmek için istekli olmak sana yarar sağlayacak.

Sağlık konusunda daha dikkatli olmaya çalışmak isteyebilirsin. Alışkanlıkların üzerinde kontrolü artırmak için çabalarını artırmalısın. Uzmanların yapacağı tavsiyeleri dinlemek sana iyi gelecek. Yağlı yiyeceklerden uzak durmalısın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ev ile ilgili işleri ertelemekten vazgeçmelisin. Sorunları görmezden gelmek onların daha da büyümesine sebep olabilir. En kısa sürede çözüm için uğraşmaya çalışmak sana büyük yarar sağlayacak.

30 Ekim 2022, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ve hafta sonu arasında sosyal davetlerin sonu gelmez ve yoğun programınızda hepsine yer bulmaya çalışmalısınız. Önümüzdeki birkaç gün içinde ne kadar çok insanla tanışırsanız, sizin için o kadar çok fırsat açılacaktır.

28 Ekim 2022, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal bağlarını güçlendirmek istiyorsun. Mücadele gezegeni Mars, yarın hava burcunda geri gitmeye başlıyor. Sevgilin ya da eşinle de sözlü ifadelerde dikkatli olman gerektiğine işaret ediyor. Seni ruhen yoracak ilişkilere meydan okuyabilirsin. İdeallerini gerçekleştirmek için gerekli tüm donelere sahipsin.

30 Ekim 2022, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün biraz daha sakin düşünmek ve endişelerden uzak durmak gerekiyor. Psikolojik açıdan kendinizi daha fazla stres altında hissedebilirsiniz.

30 Ekim 2022, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dengeli ve istikrarlı bir süreçte olacaksınız. Bugünlerde şuurunuz oldukça yüksek. Nerede durmanız, nerede hareket etmeniz gerektiğini çok iyi biliyorsunuz.

30 Ekim 2022, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sosyalleşmek senin için çok önemli olacak. Önüne çıkan fırsatları değerlendirmeye devam etmelisin. Yeni ortamlara girip yeni insanlarla tanışmak kariyerin için de iyi olacak. Yeniimkanlarıyla karşılaşmak daha mümkün olabilir. Girişken olmak iyi gelecek.

30 Ekim 2022, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Rutininizi elden geçirme arzusu şimdi sizi ele geçirebilir. Yakın biriyle yaptığınız bir konuşma hatta tartışma, sizi günlük yaşamınızı değiştirmeye itebilir. Başkalarının yaptıklarını birebir kendinize uygulamaya çalışmak ve onları idealleştirip uyum sağlamaya çalışmak kendinize yapacağınız en büyük kötülük olabilir. Başkalarını kopyalamak zorundaymış gibi hissetmeyin, kendi özgün yolunuzun kıymetini bilin.

30 Ekim 2022, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yakın geçmişinizi artık düşünmek istemiyorsunuz. Yapacağınız her türlü çalışmanızı ileriye dönük planlamalısınız. İş ortaklıklarında özgür çalışmaktan yanasınız. Emir almaktan hoşlanmıyor, hemen tepki gösteriyorsunuz

30 Ekim 2022, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir süredir her şey yolunda gidiyordu ama şimdi önünüzde bir şey veya bir kişi engel olarak duruyor. Bu engellerin üzerinden atlamak için ne kadar güce ihtiyacınız olacağını hesaplayın veya bunlardan kaçınmanın daha kolay olup olmayacağını dikkate alın. Gücünüzü akıllıca kullanmanız gerekiyor. Küçük olayların sizi oyalamasına veya dikkatinizi dağıtmasına izin vermeyin. Enerjinizi ve kapasitenizi tek bir yöne odaklayın.

30 Ekim 2022, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün ,finans, para, okültizm, parapsikoloji, ameliyat, cinsellik konuları gündeminize gelebilir. Aşk, gündelik işler, sağlık konularında güzel gelişmeler gerçekleşebilir.

30 Ekim 2022, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Son günlerde çok duygusal davranıyorsunuz. Daha çabuk ve mantıklı kararlar vermelisiniz. Bu durumhayatınızda zorluklarla karşılaşmanıza yol açıyor. Sevdiğinizden alacağınız sevindirici bir haber sizi rahatlatacak ve işlerinize dört elle sarılacaksınız. Sakın kendinizi yeni birine kaptırmayın. Zira sevdiğinizi incitebilirsiniz. Harcamalarınıza kesinlikle dikkat edin. Bu günlerde maddi bir yardım almanız söz konusu. Bu maddi yardımı dikkatli kullanın. Kafeinli içeceklere teslim olmayın.

30 Ekim 2022, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 49' 56" R
Ay
Oğlak
17° 00' 07"
Merkür
Koç
16° 40' 39"
Venüs
Boğa
00° 14' 50"
Mars
Balık
29° 15' 16"
Jüpiter
Boğa
23° 48' 53"
Satürn
Balık
16° 31' 17"
Uranüs
Boğa
22° 18' 44"
Neptün
Balık
28° 53' 22"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 28"
Lilith
Başak
23° 16' 12"
True Node
Koç
15° 22' 24"
Son Güncelleme : 29/04/2024 19:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>