İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Bağlantıların Genişliyor Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Haziran 2023, Cumartesi

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 70%

Sevdiğin kişiyle güzel bir aktivitiye girmek sana daha iyi gelebilir. Eğer bir süredir birlikte vakit geçiremiyorsanız ve ortak bir şeyler yapamıyorsanız bugün birbirinize vakit ayırmanız gerekebilir.

Maceraperest tarafınızın duygularınızı desteklediğini farketmeniz gerekiyor. Ruhunuzun bu iki parçası, sınırlarınızın ötesine uzanmanıza yardımcı olmak için uyum içinde çalışıyor. Yeni diyarlara doğru ilerleyin ve bir şey anlamadığınızda sorularınızı sorun. Zihinsel ve duygusal olarak öğreneceğiniz, gelişeceğiniz ve büyüyeceğiniz tek yol budur. Okuldan çıktığınızda öğrenme eyleminin durduğunu düşünmeyin.

Sevdiklerine yardım etmek ve onlar için para harcamak senin için keyifli olabilir. Ancak bazı konularda kendine sınırlar koymalısın. Etrafındakilerin senden faydalanmasına fırsat vermemelisin bugün.

Aldığın besinlere dikkat etmen gereken bir gün. Bol bol vitamin ve mineral aldığından emin olmalısın. Vücudunun ihtiyacı olan besinler tüketmen kendini daha iyi hissetmeni sağlayacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendini meşgul tutman gerekebilir. Farklı konulara odaklanman ve kafanı dağıtman daha önemli olacak. Parasal konularda yaşadığın belirsizliğin verdiği sıkıntıyı üstünden atmak için keyif aldığın konulara odaklanmalısın.

10 Haziran 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler burçları, özgüveniniz bugün oldukça yüksek olabilir ve gün boyunca üstesinden gelmeniz gereken bazı sorunlarla mücadele etmek zorunda kalabilirsiniz. Hiçbir yere varamayacak gibi görünen projelerde liderliği ele alın. İşin doğru yapılmasını istiyorsanız, kendiniz yapmanız gerekebilir. Cesur adımlar atın ve utangaçlığınızı geride bırakın.

10 Haziran 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Değişken ruh halin bugün seni biraz zorlayabilir. Etrafındaki kişilere fırsatlar sunup, onları denemen, kimin dost kimin düşman olduğunu açığa çıkarabilir. Samimi olmayan, işini sekteye uğratmaya çalışan kişilere karşı kendini savunman gerekecek. Merak ettiğin konuları araştırmak ve öğrenmek için fırsatlar yaratacaksın. İletişim becerilerinle insanları etkileyebilir ve yeni bağlantılar kurabilirsin.

10 Haziran 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İnsanlarla sorun yaşıyor olmak, enerjinizi düşüren durumları ve ilişkileri ayırt etmenizi kolaylaştırabilir. Ancak bunu bu şekilde anlamak için olaylara olan bakış açınızı değiştirmelisiniz. Tutumlarınızda bir değişikliğe gittiğinizde çevrenizdeki insanlardan beklentileriniz ve onların size yaklaşımları konusunda yeni gündemleriniz olabilir.

10 Haziran 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi daha sorumlu ve yüklü hissedebilirsiniz. Hafta sonu olmasına karşın yapabileceğiniz çok şey var.

10 Haziran 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Olayların pozitif ilerleyebilmesi için akışta ve rahat hissetmenizde fayda var. İş konuları ile alakalı yapacağınız seyahatler sonuç getirecek.

10 Haziran 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendini önemli kararlar almak zorunda bulabilirsin. Karşılaştığın olaylar seni her zamankinden fazla zorlayabilir o yüzden. Yapılması gereken hakkında karar verirken mantığına sığınmak iyi olabilir.

10 Haziran 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün spontaneye ve keşfetme özgürlüğüne olan ihtiyacınızı ön plana çıkarıyor, sevgili İkizler. Aynı zamanda gün, dikkati dağıtabilecek bir miktar gerginliğe veya rekabete işaret ediyor. Kendinizi mümkün olduğunca odaklamayı ve kişisel iyiliğinizi merkeze almayı hedefleyin. Neyse ki, eski sorunları yönetmenin yeni yolları bugün oldukça doğal bir şekilde size geliyor. Devam etme ve özgür hissetme arzusu güçlü ve bunu yapmakta çok iyisiniz. Sohbetler, sizi duygusal olarak özgürleştirerek şüpheleri veya pişmanlıkları geride bırakmanıza yardımcı olabilir. Birine rehberlik etmek veya yardım etmek bunun bir parçası olabilir ve kişisel olarak oldukça ödüllendirici olabilir. Gömülü duyguları serbest bırakmak için günlük tutmak veya yaratıcı bir sanat eseri ortaya koymak için de iyi bir gün.

9 Haziran 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün özellikle yakın dostlarınızın ilgisine ihtiyaç duyabilirsiniz. Değişen istekleriniz konusunda kendinizi zorlamamalı, partnerinizin olumlu yaklaşımlarına daha iyimser bakmalısınız. Bazı detaylar kafanızı kurcalıyor.

10 Haziran 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni keşfettiğiniz heyecanlı mizacınızı, eskiden sadece çekingenlikle dışa vurabiliyordunuz. Bundan böyle geçmişi bırakıp geleceğe bakın. Sizi geride tutan ne varsa, hepsinden kurtulmaktan korkmayın. Şu andaki müthiş canlılığınız ve enerjinizle başkalarını bile motive edebilir ve herkese örnek olabilirsiniz. Planlarınızı tamamlamaya kesin kararlısınız.

10 Haziran 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler Burcu, en kötüsünü bekleme, kendi kendini doldurma ve uykusuz geceler geçirme. Önemli bir başarı var, öz disiplin ve irade gücü toplumda tanınıyorsun.

10 Haziran 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İsteklerinizde oldukça inatçı davranıyorsunuz. Geçmiş deneyimlerinizden yola çıktığınız zaman, daha az hata yaptığınızı bildiğiniz için kişisel isteklerinizi arka plana atabiliyorsunuz. Bugün, kendiniz çok dingin hissedeceksiniz.

10 Haziran 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 18' 11" R
Ay
Koç
06° 42' 40"
Merkür
Koç
19° 39' 60"
Venüs
Boğa
07° 11' 38"
Mars
Koç
03° 35' 47"
Jüpiter
Boğa
25° 08' 02"
Satürn
Balık
17° 00' 17"
Uranüs
Boğa
22° 38' 09"
Neptün
Balık
29° 03' 20"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 56' 21"
Lilith
Başak
23° 53' 43"
True Node
Koç
15° 24' 35"
Son Güncelleme : 05/05/2024 10:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>