İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Sakinliğini Koruyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Haziran 2023, Perşembe

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 80%

Aşk konusunda keyifli ve güzel gelişmeler yaşayabilirsin bugün. Farklı ve güzel etkilere kendini açacağın bir gündesin. Eğer sevdiğin bir kişi varsa, birlikte yeni şeyler keşfetmek size daha iyi gelebilir.

İş yaşamınızda, becerileriniz yanında aynı zamanda inançlarınızı da sergileme ayrıcalığınız var. Ama bu ayrıcalık, bazı duygusal tepkiler çekmenize yol açabiliyor.

Parasal konularda güvende olmayı seviyorsun ancak güvende olmak için daha fazlasına ulaşmayı reddedebiliyorsun da. Bugün daha açık fikirli olmalı ve yeni konulara kendini açmalısın. Böylece eline daha fazla para geçmesi kolaylaşabilir.

Kendine vakit ayırmak ve kafanı toparlamak bugün önemli olabilir. Fiziksel aktivitelerden çok zihnini ferahlatacak konulara odaklanabilirsin. Keyfini yerine getirecek eğlenceli şeylere vakit ayırman sana daha iyi etkiler bırakabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sevdiğin bir arkadaşının sana açacağı uçuk bir fikri olabilir. Bazı konularda acele edebilir veya sonradan pişman olacağı hareketlere girebilir. Senin ise böyle durumlara daha sakin ve ayakları yere basar şekilde hareket etmen gerekebilir bugün.

8 Haziran 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Çatışmalardan kaçan değil, aksine fikirleri tartışmayı seven, düşüncelerini savunmaktan keyif alan birisiniz. Ancak bugün, bunun için pek uygun bir zaman olmayabilir. Bazı konularda fikirleriniz çok sert olabilir. Oysa bugünü biraz sakin ve rahat geçirmek daha iyi bir fikir.

8 Haziran 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geçmişte yaşadığın, üzüntüsünü derinden hissettiğin bir ilişkin tekrar ortaya çıkabilir. Bu durum kafanı karıştırsa da gönlüne söz geçiremeyebilirsin. Bugün karşına çıkabilecek olaylar seni şaşırtabilir veya huzursuz edebilir. Ancak sakin bir zihinle durumları değerlendirmeli ve ani kararlar vermekten kaçınmalısın. İletişim becerilerini kullanarak sorunları çözebilir ve yakın ilişkilerini güçlendirebilirsin.

8 Haziran 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sağlık problemleri yaşıyor ya da mevcut koşulların sizi iyi hissettirmediğini görüyorsanız birtakım alışkanlıkları değiştirmeniz gerekebilir. Beslenme ve uyku düzeninizi yeniden kurmaya bugünden başlayabilirsiniz. İş ortamınızda sorumluluğunuzun dışında kalan konulara daha az kafa yorduğunuzda hem zamanı hem de işlerinizi daha iyi yönetebilirsiniz.

8 Haziran 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni ufuklara açılmak için hevesli olabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları daha rahat anlayıp organize olacağınız zamanlar var. Bazı ilişkilerinizde kopmalar olabilir. Uluslararası konular gündeminizi meşgul edebilir. Bugün kendi felsefinizi karşınızdakine anlatmak için güçlü bir duygu hissedebilirsiniz.

8 Haziran 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevgili İkizler burcu, değişime evet demen gerekiyor. İnandığın her şey köklü bir şekilde değişime gidiyor. Direnç gösterirsen üzülürsün. İnsanları istersen huylarını daha iyi tanıyabilir ve kendini baştan yaratabilirsin.

8 Haziran 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendini daha duygusal hissetmen mümkün. Verdiğin kararlarda duygusallığa teslim olmaman gerekecek o yüzden. Özelliklekonusunda akılcı davranmak için çaba sarf etmen gerekebilir. Aceleci davranmamak senin için çok daha iyi olacak.

8 Haziran 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşk ve ilişkiler hakkında konuşma ve düşünme, faydalı bağlantılar kurma veya öğrenmenin ve çalışmanın tadını çıkarma zamanı olabilir. Gün size meydan okuyor ve gömülü kalmış duyguları zirveye taşıyor. İdeal olarak, bu rahatsızlık sizi bağlantı kurmak için yeni ve ödüllendirici kanallar aramaya motive edebilir. Biriyle çatışmak mümkündür ve bu sebeple şu anda fikir farklılıklarını çok ciddiye alabilirsiniz. Hayatınızı aşırı yönetme girişimlerinin yalnızca strese yol açabileceğini düşünün. Korkuları ve endişeleri kabul etmeyi hedeflemek ve davranışlarınızı yönlendirmelerine izin vermekten kaçınmak daha iyi olabilir.

8 Haziran 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ailenizle ilgili olaylar gündeme gelebilir. Onların bazı davranışlarından etkilenebilirsiniz. Konular üzerinde yoğunlaşma zorluğu yaşayacaksınız. Kararsızlığınız yüzünden zaman kaybetme riski taşıyorsunuz. Dikkatiniz dağınık.

8 Haziran 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yavaş yavaş da olsa kesin bir şekilde, küçük sakin adanızdan sıkılmaya başlıyorsunuz. Hayata geçirilmeyi bekleyen yeni fikirleriniz ve planlarınız var. Bunları daha fazla ertelemeyin. Bavulunuzu toplayıp yeni dünyalara yelken açın. Fikirlerinizi etrafınızdakilerle paylaşırsanız, size destek verecek dinamik bir tayfanız da olacak.

8 Haziran 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler burcu, değişime evet demen gerekiyor. İnandığın her şey köklü bir şekilde değişime gidiyor. Direnç gösterirsen üzülürsün. İnsanları istersen huylarını daha iyi tanıyabilir ve kendini baştan yaratabilirsin.

8 Haziran 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün çok fazla meraklısınız. Mesleki ilişkileriniz başarılı bir şekilde ortaya koyarken, inatçı yapınız bir kez daha vurgulayacaksınız. Bugün,güçlü bilinçaltınızı, yaşama geçirmek için başlattığınız savaştan galip çıkmak isteyebilirsiniz.

8 Haziran 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 45' 53"
Ay
Kova
28° 47' 58"
Merkür
Koç
18° 00' 35"
Venüs
Boğa
03° 58' 08"
Mars
Koç
01° 34' 56"
Jüpiter
Boğa
24° 31' 13"
Satürn
Balık
16° 47' 05"
Uranüs
Boğa
22° 29' 07"
Neptün
Balık
28° 58' 48"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 39"
Lilith
Başak
23° 36' 18"
True Node
Koç
15° 21' 16"
Son Güncelleme : 02/05/2024 19:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>