İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
İletişime Açıksın Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Haziran 2023, Cuma

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 80%

Seni sıkan bir ilişkin varsa, bugün bunu sonlandırmak isteyebilirsin. Seni mutlu etmeyen konulardan uzaklaşmak ve kendine vakit ayırmak daha iyi gelebilir. Ayrılıktan korkmamalısın bugün.

Tatilin ardından,dışı bir sorunla ilgili olarak canınız pek çalışmak istemeyebilir. Neyse kiarkadaşlarınız bugün sizden fazla bir şey beklemeyecekler. Hafta sonlarından daha huzurlu çıkmaya çalışmalısınız.

Maddi konularda beklediğin gelişmeler biraz gecikebilir. Ancak bu durum sana sıkıntı yaşatmamalı. Para kazanmak ve istediğin hedeflere ulaşmak konusunda doğru yoldasın. Sadece kendine biraz zaman tanıman gerekebilir.

Yediklerine dikkat etmek isteyeceğin bir gün olabilir. Daha taze sebzeler tüketmek ve daha organik beslenmek gündeminde olabilir. Seçtiğin gıdalarda özenli olmak, sindirim sistemine daha iyi gelecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendine kısa dönem hedefleri koyabilirsin. Üç aç içerisinde gerçekleştirmek istediğin şeylere odaklanmak ve kendine yeni listeler yapmak, odağını vereceğin yeni şeyleri hayatına sokmak sana çok daha iyi gelecek bugün.

2 Haziran 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler burçları, bugünün enerjisi kendinizi her zamankinden daha iyi hissetmenize yardımcı olacak. Kendinizi daha iyi ifade ediyorsunuz ve bu sayede isteklerinize ulaşma konusunda emin adımlar atıyorsunuz. Bugünün yönü, tutum değişikliğine yol açan vicdani krizler için elverişli. Muhtemelen bundan sonra kelimelerinizi daha dikkatli seçmeyi hatırlayacaksınız.

2 Haziran 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni başlangıçlara açık olacağın bir gündesin. Sorumluluk alacağın yeni konular üzerinde, düşündüğünden çok daha fazla zaman ve çaba harcaman söz konusu olabilir. Bugün, yaratıcılığını kullanabileceğin ve iletişim becerilerini sergileyebileceğin bir gün olabilir. İlginç fikirler üretebilir, projelerde yenilikçi çözümler sunabilirsin. İnsanlarla etkili iletişim kurma yeteneğin sayesindeortamında veya sosyal çevrende ön plana çıkacaksın.

2 Haziran 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yansıttığınız kişiliğiniz her zaman beklenilen karşılığı bulamayabilir. Bunun sizi öfkelendirmesi ya da vazgeçirmesi yerine karşınızdaki kişileri anlamaya çalışmalısınız. Anlatmak ve yaşamak istediklerinizi öncelikle siz taşımalısınız.

2 Haziran 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma arkadaşlarınızla birlikte organize olacağınız zamanlar var. Hizmet aldığınız kişiler gündeminizi meşgul edebilir. Gün içindeki sorumluluklarınızdaki değişiklikler sizi zorlayabilir. Kabullenmek durumunda kaldığınız işler olabilir. Sizi yoran konulara karşı dikkatli olmalısınız. Gün içinde görüşmelerde artış yaşanabilir.

2 Haziran 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sosyal yaşamınızda kimin iyi kimin kötü olduğunu anlamak için kalbinizin sesini dinleyin. İş konusunda bir şeyler daha kolay ve istediğiniz yönde gerçekleşebilir.

2 Haziran 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün ailenle birlikte daha fazla zaman geçirmek isteyebilirsin. Onların işlerine yardımcı olmak, birlikte zaman geçirmek kendini onlara karşı daha iyi ifade etmene yardımcı olabilir. Aile ilişkilerini kuvvetlendirmek için güzel bir gün olabilir.

2 Haziran 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şimdi, bir sorunu geride bırakmak veya daha fazla iç huzuru kazanmak için doğru bilgilerle bağlantı kurmak için mükemmel bir dönemdesiniz sevgili İkizler. Oldukça kolay bir şekilde ilerlemek için yeni fırsatları ortaya çıkarıyorsunuz. Özellikle ev konusunda işler yoluna girebilir. Evde eğlenmek veya aile, evle ilgili işler ve yakın ilişkilere zaman ayırmak tercih edilir. Güveninizi yatıştıran, rahatlatan ve artıran faaliyetlere odaklanılabilir ve doğru kaynakları çekmek kolay olabilir. Kendinizi güvende ve rahat hissettiğinizde kendinizi en mutlu ve içerikten en çok hoşnut hissedersiniz ve bu, ev satın almak için pekala iyi bir zaman olabilir.

2 Haziran 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendinize özgü davranışlarınızı sergilerken, hiç kimseyi etkilemeyi düşünmüyorsunuz. Olaylara iyi niyetli yaklaşımlarınızın farklı algılanması, sizi üzebilir. İlişkinizde fikirsel birlikteliğin önemli olduğunu biliyorsunuz.

2 Haziran 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İnsanlar senin istediğin şekilde bir işbirliği yapmaya yanaşmadığından dolayı bugün tavırların biraz zoraki olabilir. Şu aralar işleri yoluna koymak çok kolay olmayacak çünkü sürekli birileri yolunu tıkayacak. Sinirlenmemeye ve olayı şiddetlendirmemeye çalışmalısın. Belki de küçük bir molaya ihtiyacın vardır. Sen üstüne gittikçe, daha fazla direnişle karşılaşırsın.

2 Haziran 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler burcu, tarafsız kararlar vermen gerekiyor. Bağımsız, deneyimli, gerçekçi ve zeki bir insan haline geliyorsun. İşine yaramayanlardan kurtul ve yeni enerjilerin sana iyi geldiğini fark et.

2 Haziran 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Onlar abartılı bir şekilde konuyu ele alıp sizi sorgulayabilir ve daha iyi adımlar atmanız için sizi zorlayabilirler. Yada siz üzerinizdeki bu baskıyı mantıklı olarak ele alırken onlara karşı duygusuzca yanaşabilirsiniz. Bu arada başkalarından görmeyi arzu ettiğiniz maddi destekler konusunda terslikler çıkabilir. Üzerinizde yoğun bir baskının varlığı adım atmanızı güçleştirebilir. İç dünyanızdaki çatışmalar, yuvanızla alakalı konularda ve ikili ilişkinizde fazlasıyla görülür. Karşınızdaki insana karşı kimi zaman bağımlı kimi zamansa koparıcı etkiler altında davranır bir türlü kesin bir yol tutturmazsınız. Satürnün etkisi olan bu durum doğaldır ki ikili ilişkilerinizde bir süre daha sizi etkilemeye devam edecektir. Bugün tüm bu etkilerin üstüste geldiği bir gün olarak zorlu geçebilir. Yapmanız gereken kendinizi ve çevrenizi eleştirmekten uzak durarak yeteneklerinizi en kolay şekilde işinizde göstermek olmalıdır.

2 Haziran 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 54' 44" R
Ay
Başak
10° 40' 18"
Merkür
Koç
17° 29' 04"
Venüs
Koç
17° 41' 20"
Mars
Balık
21° 22' 45"
Jüpiter
Boğa
21° 27' 43"
Satürn
Balık
15° 33' 52"
Uranüs
Boğa
21° 44' 30"
Neptün
Balık
28° 33' 48"
Plüton
Kova
02° 03' 45"
Chiron
Koç
20° 02' 15"
Lilith
Başak
22° 08' 24"
True Node
Koç
15° 36' 46"
Son Güncelleme : 19/04/2024 14:50

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>