İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günü Dışarda Geçirmek İsteyeceksin Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Mayıs 2023, Cumartesi

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 60%

Bugün kafa dinlemek isteyeceksin ancak sevdiğin kişi bunu yalnız yapmanın gereksiz olduğuna inandırabilir seni. Sevdiğin kişi ile keyifli bir vakit geçirmek için ona zaman tanıman gerekebilir.

Kariyerinizi geciktirecek duygusallıklardan kaçınmalısınız. Tek sorununuz,yerinde kurduğunuz sıcak ilişkileri korumakmış gibi davranıyorsunuz. Beceri ve yetenekleriniz umut verici.

Parasal konularda dikkatli olmalı ve bazı şeyleri öğrenmek için çaba göstermelisin. Bilmediğin bazı konular maddi olarak seni sıkıntıya sokuyor olabilir. Seni sıkan şeyleri öğrenmek için dikkat etmen gerekecek.

Fiziksel olarak bir rutine bağlı kalman ve egzersizlerini disiplinle gerçekleştirmen istediğin sonuçları almanı sağlayacak. Bugün kendini fiziksel hareketler konusunda daha iyi hissedebilirsin. O yüzden bu tür konularda kendine hedef koyman daha iyi olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün karşına bazı sıkıntılar çıkabilir. Bu problemlerle başa çıkabilmek için enerjini yüksek tutman gerekecek. Olaylara dikkatle yaklaşmak ve bazı konulara özen göstermek, onları daha kolay çözmeni sağlayacak bugün.

27 Mayıs 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler burçları, bugün kendinizi bütün sorunların üstesinden gelebilecek kadar enerjik ve mutlu hissediyorsunuz. Yolunuza çıkan tüm engelleri aşabilecek güce sahipsiniz. Sorunları çözemediğinizi hissettiğinizde bir süreliğine de olsa akışa bırakmayı seçebilirsiniz. Bunun için kendinizi hırpalamayın. Cevaplar ihtiyacınız olduğunuz anda gelecek.

27 Mayıs 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güne yorgun kalkmak seni bitkin ve isteksiz yapacak. Katılman gereken önemli bir toplantının iptal olması söz konusu olabilir. Çok yönlü düşünmek bu dönemde ruhunu yoruyor. Her ihtimali göz önünde bulundurmak zorunda olmadığını unutma. Kendini ifade etmekte zorlandığın konuları tekrardan gündeme getireceksin, konuşacaksın... Gökyüzü bu tarz eylemlerini destekliyor. İlişkisi olmayan bir İkizler burcuysan, gün içerisindearkadaşınla samimiyetin mesajlaşmalarda büyüyebilir.

27 Mayıs 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal açıdan aktif bir gün olabilir. Araştırmak, öğrenmek, insanlarla bir araya gelmek ve bunları sunmak isteğiniz size yeni bir platform oluşturma konusunda destek verebilir. Fiziksel kazalar ve sözlü tartışmalardan kendinizi korumak için sakin kalmanızda fayda var.

27 Mayıs 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Evde ve ailevi konularda kendinizi geliştirebileceğiniz fırsatlar var. Eve yönelik işler ve sorumluluklar da gündeme gelebilir.

27 Mayıs 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde mesleki konularda özellikle maddi açılardan birtakım uyuşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Zaman içerisinde yeterli ve gerekli düzenlemeler...

27 Mayıs 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün etrafındaki insanlarla iletişiminde dikkatli olman daha iyi olacak. Vereceğin tepkilerde duygusal olmaman gerekebilir. Sorunları çözmek için duyguların yerine mantığına başvurmak senin için daha doğru bir hareket olabilir.

27 Mayıs 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir süredir çokça düşünen zihninizi dinlendirin ve şansın hayatınıza akmasına izin verin. Sıkı çalışmalarınız ve şansınız birleştiğinde, başarı için mükemmel reçeteye ulaşmış olursunuz. Hayata karşı daha yumuşak bir yaklaşım benimseme kararınız, sizi neyle savaşacağınızı ve ne zaman geride duracağınızı akıllıca seçme ihtimali sunuyor ve bu da mutlu bir kişisel yaşam yaratıyor. Bugün emeğinizin meyvelerinin tadını çıkarın ve her güzel şeyin bir gün biteceğine dair hislerinizi bastırmaya çalışın. Bakış açınızdaki olumlu bir değişimle çok daha iyi bir ruh haline sahip olmanız mümkün.

27 Mayıs 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Görüşeceğiniz kişilerin samimiyeti konusunda dikkatli olmalı ve özel duygularınızı kendinize saklamalısınız. Arkadaşlarınızla bir arada olmanın desteği konusunda olumlu yansımalar alıyorsunuz. İlginç haberler gelebilir.

27 Mayıs 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şimdi başlayacağınız işler, hayatınızı uzunca bir süre olumlu yönde etkileyebilir. Bu yüzden yeni başlangıçlar için en uygun zamandasınız. Çevrenizdeki insanlar üzerinde her zamankinden daha etkili olduğunuzu hissediyorsunuz. Hayallerinizi yakınlarınızla daha kolay paylaşabileceksiniz.

27 Mayıs 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün ev, aile, gayrimenkul konuları gündeminize gelebilir. Kariyer hayatınızda bazı sorunlardan dolayı duygularınızı ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

27 Mayıs 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bu duygularınızda değişkenlikler de görülecektir. Kimi anlarda zevk arayışınız ve kendinizi dışa vurumunuzda iyimser ruh halinizle abartılı davranışlar gösterebilir, kimi anlarda sadece kendi isteğinizin kabulunü de bekleyebilirsiniz. Büyük bir sevilme arzusu içinde, kontrolün sürekli sizde olmasını da beklersiniz. Çekici ve hoş tavırlarınızla zevk arayışı içinde oluşunuz, bir tek kişiye bağlanmanıza da engel olabilir. Dalgalanan duygularınız yaratıcılığınızla çatışabilir. Konsantrasyon sağlamanız bazı anlarda zorlaşır. Eğlenceli, yeni ve heyecanlı şeylere yönelir ve bunlara sahip olmak istersiniz. Yaşamdan, oyundan, özellikle sonsuza dek yeni kalan aşk oyunları hoşunuza gider. Dürtüsel bir şekilde oyuncu, şairane, dramatik ve tutkulu davranışlar gösterebilirsiniz. Aşkta en yüksek hedefini istersiniz.

27 Mayıs 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 47' 06" R
Ay
Oğlak
16° 20' 55"
Merkür
Koç
16° 39' 41"
Venüs
Boğa
00° 11' 14"
Mars
Balık
29° 13' 01"
Jüpiter
Boğa
23° 48' 12"
Satürn
Balık
16° 31' 02"
Uranüs
Boğa
22° 18' 34"
Neptün
Balık
28° 53' 17"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 18"
Lilith
Başak
23° 15' 53"
True Node
Koç
15° 22' 30"
Son Güncelleme : 29/04/2024 18:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>