İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Şaşıracağın Bir Gün Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Mayıs 2023, Cuma

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 60%

Karşındaki insanın hislerinden emin olmak isteyeceğin bir gün. Bu belirsizlik sende bazı gerginliklere sebep olabilir. Ancak eyleme geçmek yerine biraz durup düşünmek ve gözlem yapmak sana daha iyi gelecek.

İşinize olan bağlılığınız zaman zaman özel işlerinizi aksatmanıza neden oluyor. İş arkadaşlarınız sizin enerjinize ayak uyduramadığı için bugün kendinizi başkalarının işini yaparken bulabilirsiniz.

Parasal konularda pes etme noktasına gelebilirsin bugün. Ancak süreklilik ve istikrar sana daha iyi paralar kazandıracak. O yüzden vazgeçmeden önce dikkatle düşünmelisin bugün.

Yediklerine dikkat etmelisin bugün. Sağlıklı gıdalarla beslenmeli ve işlenmiş gıdalardan uzak durmalısın. Sindirim sistemini çok fazla yormamak için dikkat etmelisin kendine.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün fiziksel sağlığına dikkat etmen gerekebilir. Kendini çok fazla yormamalı ve hastalıklara karşı dikkatli olmalısın. Bazı işleri evden halletmek ve dışarı çok fazla çıkmamak sana daha iyi gelecek bugün.

26 Mayıs 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler burçları, bugün özellikle ikili ilişkilerinizle alakalı olarak değer konusunu sorgulayacağınız bir döneme giriyorsunuz. Karşınızdaki kişiye gösterdiğiniz değerin karşılığını alamıyor gibi hissedebilirsiniz. Bir şeyle suçlandığınızı ve duygularınızı ve eylemlerinizi savunmanız gerektiğini hissediyorsunuz. Bu tuzağa düşmemeye çalışın. Sırf başka biri sizin yaşam tarzınızı sorguluyor diye kendinizden şüphe duymanın faydası olmayacak.

26 Mayıs 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gönlünün kırgınlıklarını bir kenara iterek, kendi yoluna ve isteklerine bakacaksın. Eğitim, kariyer, görsellik ve bu endeksli her türlü konu gündemin olacak. Kendini yalnız hissetmen mümkün ancak sorumlu olduğun konuları boşlaman bu sıralar işine gelmeyebilir. İlişkisi olmayan bir İkizler burcuysan, geçmişte kalan bir ilişkine içten içe özlem duyduğunu fark edebilirsin. Bu durum seni onunla ilgili araştırmalar yapmaya itebilir. Arkadaşların ve çevrende dönen gelişmelere hayretle yaklaşabilirsin. Duyacağın haberler ağzının açık kalmasına neden olabilir.

26 Mayıs 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Huzursuzluk hissettiren durumları gündeme getirmek isteyebilirsiniz. Bunun adı kırıcı olmak değil, bunun adı içinden geçen hissi paylaşmaktır. Bu dengeyi koruyarak başlattığınız her işiniz hayatınızdaki pürüzleri silecek sonuçları da beraberinde getirecektir.

26 Mayıs 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün zihinsel konularda daha yoğun süreçler yaşayabilirsiniz. Yakın çevrenizde yaşanan durumlardan rahatsız olabilirsiniz. Destek almanız gereken işlerle uğraşabilirsiniz. Bazı konularda çatışmalar yaşanabilir. Finansal konularda sizden daha tecrübeli kişilerden yardım alabilirsiniz. İkili ilişkilerinize keyifli zamanlar geçirebilirsiniz.

26 Mayıs 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aile içi anlaşmazlıklar ve çevresel faktörler bugünlerde çokça gündeme gelebilir. Kendinizi iyi ölçüp tartmalı, neyi isteyip neyi istemediğinize karar...

26 Mayıs 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün hedeflerine ulaşmak için çok istekli olabilir, daha atak davranabilirsin. Çok çalışmanın sonunda mutlu olacağını bilmek seni motive edebilir çünkü. Hatta etrafındaki insanları azminle şaşırtman da mümkün bugün.

26 Mayıs 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal açıdan uyumsuz hissetme duygunuz, etrafınızla uyum sağlamak için büyük bir alışveriş yapmayı düşünmenize neden olabilir. Söz konusu öğenin kendine özgü yararları olsa da, bunun ötesinde daha büyük sorunları çözmesi pek olası değildir. Güvensizlikleriniz hakkında biriyle konuşmak, özellikle de altta yatan daha derin inançlarınızdan bazılarına ulaşabiliyorsanız, beklediğinizden daha yararlı olabilir. Duygularınızı kontrol ettikten sonra hala alışveriş yapmakla ilgilenip ilgilenmediğinizi görün. Para konusundaki anlaşmazlıklar her zamanki samimi ilişkilerinizin önüne geçebilir. Ev bütçesine kesinlikle dikkat edilmesi gerekiyor. Beklenmedik olaylar, planlamadığınız bazı acil alımları gerektirebilir. Biraz esneklik gerektirebilirler ancak dikkatlice planlarsanız ihtiyacı en aza indirebilmelisiniz.

26 Mayıs 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Tartışmaların ve kırıcı konuşmaların olabileceği ortamlardan uzak kalmalısınız. Bugünlerde agresif davranmanıza neden olacak tüm çevresel koşullar sizi tahrik edecek. Özel yaşadığınız duygular sizin için önemli olacak.

26 Mayıs 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni bir başlangıç riskine atılmak için mükemmel bir zaman. Enerjinizi, planlanmış bir projeyi sıfırdan başlatmak için kullanın. Çevrenizdekilere de açılırsanız, ilk adımları atmanızda size yardımcı olacaklar. Yaydığınız pozitif ışık çevrenizdekileri size çekiyor. Yeni kişilerle yeni bağlantılar kurabilir ve diğerlerinin de size destek vereceğinden emin olabilirsiniz.

26 Mayıs 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler burcu, aldanmalara ve aldatılmalar konusunda açıksın. İçindeki içgüdüler gerçeğin ortaya çıkmasına sebep oluyor. İyilik ve sevgiden gelen güçle ayakta kalabilirsin. Her geçen gün gerçek sevginin farkına varıyor ve tecrübe ediyorsun.

26 Mayıs 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Önemli bir karar vermek üzere olduğunuz bugün, üzerinizdeki yükümlülükler, maddi dünyanın yetersizliği ve arzularınız hepsi sizin için birer engel gibi geliyor. Çocuklarınız, kendinizi ifade edişiniz, yaratıcılık gerektiren tüm faaliyetleriniz düne nazaran daha ciddi ve karamsar etkiler altında. Bilinçaltınızda engellenmiş yada birşeylere zorlanıyormuş hissi ağır basmakta. Üzerinizdeki sorumlulukların sizin arzunuz dışında artıyor oluşu, yaşamın fazlasıyla ciddi olarak üzerinizde hakimiyet kurmaya çalışması ve herkesin sizi birşeylere zorluyor olduğunu hissettiğiniz bu dönemde, bugünkü enerjiler de üstüne gelince herşeyi bırakıp çekip gitmek yada hiçbirşey yapmadan öylece durmak arası bir ruh hali içindesiniz. Kendinize bugün lütfen yüklenmeyin. Bugünün zorluğu, son bir yıldır üzerinizdeki sorumlulukların baskınlığını hatırlatıyor oluşundandır.

26 Mayıs 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 13' 30" R
Ay
Oğlak
08° 38' 50"
Merkür
Koç
16° 29' 08"
Venüs
Koç
29° 28' 38"
Mars
Balık
28° 46' 20"
Jüpiter
Boğa
23° 40' 09"
Satürn
Balık
16° 27' 57"
Uranüs
Boğa
22° 16' 36"
Neptün
Balık
28° 52' 13"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 35' 20"
Lilith
Başak
23° 12' 02"
True Node
Koç
15° 23' 52"
Son Güncelleme : 29/04/2024 04:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>