İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Hiçbir Şey Gizli Kalmaz Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Mayıs 2023, Çarşamba

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 90%

Bugün sevdiğin kişi ile karşılıklı güzel muhabbetler edebilirsiniz. Onunla bazı önemli konuları konuşmak ve aranızda daha güzel bir iletişim sağlamak size çok daha iyi etkiler sağlayacak bugün.

Okumaya, öğrenmeye önem verebileceğiniz hareketli bir gündesiniz. Kısa yolculuklarda bilgilerinizi arttırma yoluna gidebilir, tanışabileceğiniz ilginç kimselerle fikir alışverişinde bulunabilirsiniz. İş yerinizde istediğiniz değişiklikler için uygun bir zaman

Bugün sakin bir gün geçirmek isteyebilirsin. Ancak ilgilenmen gereken bir sürü sorumluluğun olacak. Bugün parasal konulara daha fazla odaklanman gerekebilir. Sakin bir gün planlarını ertelemen gerekecek bugün.

Esneme hareketleri ve kaslarını gevşetme sana çok daha iyi gelebilir bugün. Stresi ve yorgunluğu üstünden atmak sağlığında daha iyi bir etki bırakacak. O yüzden bu konulara özen göstermelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnsanlara karşı kibar olmak iyidir. Ancak insanların senden faydalanmaması için bazen sert davranman gerekebilir. Bugün çevrendekilerle arana iyi bir sınır çizmen gerekecek. İnsanların seni kullanmasına izin vermemelisin.

24 Mayıs 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler burçları, enerjinizi yüksek ve dayanıklılığınız bugün özellikle güçlü. Kendinizi sosyal anlamda daha iyi ifade edebilme becerisine sahip olacaksınız. Özellikle aşk ilişkilerinizle alakalı olarak daha tutkulu hissedeceksiniz. Bir ilişki içindeyseniz özellikle akşam saatlerinde sizi çok mutlu edecek bir sürprize hazır olun.

24 Mayıs 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalışan bir İkizler burcuysan, işler bugün istediğin gibi gitmeyebilir ve ekstra işlerle uğraşmak durumunda kalabilirsin. Özellikle çalışma ortamında, karşılaştığın sorunlar karşısında çözüm üretmek yerine şikâyetçi olabilirsin. Kendi işini yapan bir İkizler burcuysan, büyük yatırımlar için erken olabilir. Akşam saatlerinde yakın bir arkadaşınla bir araya gelebilirsin. Onunla sohbetin esnasında seni hayrete düşürecek haberler alabilirsin. Eğer bir süre önce eşinden ya da sevgilinden ayrıldıysan, arkasında yatan gerçekleri öğrenebilirsin.

24 Mayıs 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gizli bilgilerin ortaya çıkması, parasal sorunların yaşanması karşısında kendinizi nasıl telkin ettiğinizi düşünebilirsiniz. Ağırdan aldığınız ve özümsemeye çalıştığınız her şeyin bir sebebi olduğunu unutmayın. Bugün bu sebepler size yaşadıklarınızın veya yaşayamadıklarınızın karşılığını huzur olarak verebilir.

24 Mayıs 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hareketli bir gündeminiz olabilir. Yazışma ve konuşmalarda aksamalar olabilir. Yakın çevrenizdeki değişikliklerden etkilenebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde sıkışıklıklar meydana gelebilir. Sosyal olaylar ilginizi çekebilir. Sorumlu olduğunuz konularda yeni eğitimler almaya başlayabilirsiniz. Kardeşlerinizle birlikte plan yapmak mümkün.

24 Mayıs 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Enerjinizi yanlış yerlere harcamamak için egzersiz yaparsanız çok faydalı gelecektir. Yenilikler için uygun bir gün olmasa da işlerinizi tamamlayıp bitirmek için uygun.

24 Mayıs 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Başkalarının sana nasıl davranman gerektiğini söylemesinden rahatsız olabilirsin bugün. Başkalarını mutlu etmek için olmadığın biri gibi davranmak sana çok ters gelebilir. Başkaları yerine kendini mutlu etmelisin bugün.

24 Mayıs 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizi daha iyi tanımak ve tanıtmak artık yüksek bir öncelik olabilir. Özellikle hayatınıza yakın bir zamanda giren insanlar gerçekte kim olduğunuzu bilmek isteyebilir. Onlara söyleyecek özel bir şeyiniz var mı? Belki de idealleştirdiğiniz birinin izinden hayranlıkla ilerliyorsunuz ve bu artık kendi gelişiminizi ihmal ettiğiniz bir noktaya varıyor. Bu kişinin hayatınıza kattığı faydaları hala takdir ediyor olsanız da, yolunuzun nerede farklı olması gerektiğini fark etmenin zamanı gelmiş olabilir. Kendi yolunuzu açacak kadar özgüvene ve özgünlüğe sahipsiniz. Yepyeni ve tamamen size ait bir sayfa açmak için neyi bekliyorsunuz?

24 Mayıs 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün sözleriniz anlamlı ve güzel. Yaşadığınız olayları belli bir dengede tutmaya çalışıyor olmanız, sizi yorabilir fakat elde edeceğiniz başarı buna değecektir. Size sunulacak olan konulara kayıtsız kalmak istemeyebilirsiniz.

24 Mayıs 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Her ne kadar eski yaklaşımınızla her zaman doğru yoldan gitseniz ve iyi bir ilerleme kaydetseniz de, şu an için başarıya giden yolunuz kapalı. Önünüzde çok fazla engel bulunduğundan, durumu tekrar değerlendirmeniz ve yeni olasılıklara bakmanız gerekiyor. Yaklaşımınızı değiştirmeye ve esas göreve odaklanmaya çalışırsanız, hedefinize çok daha yaklaşmış olacaksınız.

24 Mayıs 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün para, kazançlar gündeminize gelebilir. Seyahat, eğitim konularıyla ilgili karar alabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

24 Mayıs 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Görevinizle alakalı işlerde gecikme, engeller çıkabilir. Bazı işlerinizde beklenmedik terslikler oluşabilir. Bu durum sağlığınızı etkileyebilir. Verdiğiniz sözleri elinizde olmayan sebeplerle yerine getiremediğiniz için gerginleşebilirsiniz. Bu durum aşırı yemek yemeye sebebiyet verebilir. Öncelikle diyetinize dikkat etmelisiniz. Kaygılanmayı bırakmalısınız. Direncinizin düşük olduğu bugün, çabuk yorulma yada bıkma tarzı ruhsal durum oluşabilir. Bir yandan üzerinizdeki sorumluluklar, bir yandan günün getirdiği ters durumlar karşısında kimi anlarda bir köşeye çekilerek hiçbirşey yapmadan durmak istersiniz. Kimi anlarda ise aşırı şekilde çalışma isteğinizle önünüzdeki her işi bitirmek için uğraşırsınız. Kendinizi ifade konularında son günlerde oluşan gerginlik, başkalarının sizin üzerinizdeki kontrollerine aşırı tepki vermenize neden olacağından bugünkü enerjiler altında elinizden geldiğince sakin olmaya çalışmalısınız.

24 Mayıs 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 56' 33"
Ay
Kova
16° 50' 27"
Merkür
Koç
17° 34' 14"
Venüs
Boğa
02° 55' 31"
Mars
Koç
00° 55' 47"
Jüpiter
Boğa
24° 19' 20"
Satürn
Balık
16° 42' 43"
Uranüs
Boğa
22° 26' 12"
Neptün
Balık
28° 57' 17"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 44' 48"
Lilith
Başak
23° 30' 40"
True Node
Koç
15° 20' 37"
Son Güncelleme : 01/05/2024 23:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>