İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Önemli Sorumlulukların Farkındasın Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Mayıs 2023, Salı

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 70%

Bugün yeni bir insan ile tanışabilirsin. Aranızda daha güzel bir iletişimin olacağı bir insan ile duygusal olarak yaklaşman da olası. O yüzden kimle nasıl muhabbetlere girdiğine dikkat etmelisin bugün.

Hafta sonlarından daha dinlenmiş olarak çıkmaya çalışmalısınız. Tatilin ardından,dışı bir sorunla ilgili olarak canınız pek çalışmak istemeyebilir. Neyse kiarkadaşlarınız bugün sizden fazla bir şey beklemeyecekler.

Bugün ilgilenmen gereken birden fazla mevzu olacak. Parasal konularda her şeye yetişmek seni zorlayabilir. Bir bütçe oluşturmak ve onun dışına çıkmamak sana daha iyi gelecek.

İşlenmiş gıdalar ve şekerden uzak durmak sana daha iyi gelecek bugün. Sindirim sistemini yormamak ve yediklerine dikkat etmek daha güzel bir enerji toplamanı sağlayabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün dış görünüşünden emin olamayabilirsin. Etkilemek istediğin insanlar varsa bunu dış görünüşün ile yapmayı denemek seni gerebilir. Kendine olan güvenini arttırmak için zihnini boşaltmak ve daha önemli mevzularla ilgilenmek sana daha iyi gelecek.

23 Mayıs 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler burçları, bugün sosyal becerilerinizi kullanmanız gereken bir gün olacak. Birçok insanla iletişime geçme zorunda kalabilirsiniz. Ancak iletişim kanallarındaki bazı yanlış anlaşılmalardan oluşan problemlerle birlikte bu süreç biraz zorlayıcı bir şekilde ilerleyebilir. Acil olmadığı sürece kendinizi anlatmak yerine çevrenizdekileri dinlemeyi seçmelisiniz.

23 Mayıs 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Önemli sorumluluklarını halletmeye zaman bulamıyorsan, bugün senin için oldukça ideal! Spor yapmak, yaratıcı aktivitelerle ilgilenmek isteyebilirsin. Arkadaşlarından böyle bir talep almadıysan bugün her an alabilirsin, hazır ol! Duygusal yoğunluğun olan kişiden duyacakların seni mutsuz edebilir. Arzularına karşılık bulamaman özel hayatında anlık çalkantılı kararlara sebebiyet verebilir. İtibarini geri kazanmış iken sosyal ortamlarda özel ilişkinden çok bahsedilmesi seni keyifsiz yapabilir.

23 Mayıs 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal hayattan kopmak yerine daha sadece ve size daha çok keyif verecek ortamlarda bulunmak isteyebilirsiniz. Ruhsal olarak kendinizi dik durmanız gerektiğine ikna etmeniz gerekebilir. Dinlenmenin dozunu iyi ayarlamalısınız.

23 Mayıs 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün bütçenizi toparlamak vehayatına önem vermek adına adımlar atmanız gerekebilir. Kazançlarınızı yatırıma yönelik bir şekilde değerlendirmek gerekebilir. Bu arada ticari zekânız ve çalışma kapasiteniz çok işe yarayacaktır. Kişisel açıdan becerilerinizi geliştirmek için fırsatlar bulabilirsiniz. Ödemelerinizi daha planlı bir şekilde uygulamanız, tutumlu olmanız bir zorunluluk.

23 Mayıs 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevgili İkizler burcu, hayat yolunda dersler olarak ilerliyorsunuz. Yaşadıklarınız sizin tecrübelerinizdir. Diğer olumsuz düşüncelerden arınmazsanız dersleriniz ağırlaşır. Derslerinizi keyifli ve kolayca alıyorsunuz, atlatıyorsunuz.

23 Mayıs 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün ailenle birlikte vakit geçirmek sana iyi gelebilir. Onlara yardımcı olmak, sorunlarını çözmeye çalışmak sana bilgeliğini paylaşma fırsatı verebilir. Onların seni daha farklı bir gözle görmeye başlaması da olası.

23 Mayıs 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İç gücünüzü oluşturmak sizin için çok önemli olabilir. Hayatınızdaki otorite figürleri, belirli bir hedefinize mutlaka karşı çıkmasa da muhtemelen onaylarını size kolayca vermeyeceklerdir. İçsel arayışınız için kendi benliğinize temasa geçmeniz için bir fırsattır. Başarılı olmak için bazı rahatlıklardan fedakârlık etmeniz gerekebilir, bu nedenle arzunuzun herhangi bir fırtınayı atlatacak kadar güçlü olduğundan emin olun. Yakın zamanda güçlü bir bağ duygusu yaşamış olabilirsiniz. Güzel insanlar size kalplerini açtılar ve geleceğe dair umutlarını dile getirdiler. Bugün ayrıca daha önceki deneyimlerinizin başlattığı yeni hırsların filizlendiğini hissedeceksiniz.

23 Mayıs 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Partnerinizle aranızda bazı derin farklılıklarınız gündeme gelebilir. Siz olayların çok ötesinde düşünüyorsunuz. Maddi konularda istediğiniz gelişmenin, arkadaş organizasyonlarına bağlı olarak gerçekleşmesi, üzerinizde olumlu etki yapıyor.

23 Mayıs 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Alışık olduğunuz sorun çözme yönteminizi bir tarafa bırakıp, yeni yaklaşım yolları aramayı deneyin. Hiç denenmemiş bir yol bazen herkesin gittiği yoldan daha etkili olabilir. Hem bu yeni yolda sizinle birlikte yürüyecek ve karşılaşacağınız engellerde size yardım edecek yeni yol arkadaşları da bulacaksınız.

23 Mayıs 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Balık burcuna geçen Ay, Merkür ile zor bir açı oluşturuyor. Bugün işlerinize odaklanmakta biraz zorlanabilirsiniz. Endişelenmeyin, yakın zamanda yaşayacağınız güzel gelişmeler, odaklanma gücünüzü yeniden keşfetmenize yardımcı olabilir.

23 Mayıs 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Mantıklı düşünmekten yana olan siz, duygularınızdan arınarak düşünmek istiyorsunuz. Özgürlüğünüzü tehdit edecek hiçbir girişimde bulunmak istemiyorsunuz. Bağlayıcı yada birarada tutucu her olgudan uzaklaşmak ve bu konudaki baskılarda fevri davranışlar göstermek olağandır. Beklenmedik kararlar da alabilir, tüm bağları da koparabilirsiniz. Ne olursa olsun sakin kalmaya çalışın. Parasal konulardaki sıkıntılı durumların devam ettiği bu günlerde, harcamalarınıza dikkat etmeniz gerekmektedir. Başkalarından gördüğünüz desteğin yeterli olmadığı bugünlerde elinize geçenleri zor günler için tutmak gerektiğini düşüneceksiniz. Bugün sizin için zorlanmadıkça eylemden uzak kalma isteği yoğun. Kendinizi rahat hissettirecek bir kısa yolculuk yapabilirsiniz. Biraz olsun sorunlardan uzak durmanın size iyi geleceğini düşünüyorsunuz. Bu yolculuklar yakın dostlarınızla birlikte gerçekleşebilir.

23 Mayıs 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 54' 08"
Ay
Kova
16° 15' 26"
Merkür
Koç
17° 33' 01"
Venüs
Boğa
02° 52' 26"
Mars
Koç
00° 53' 52"
Jüpiter
Boğa
24° 18' 45"
Satürn
Balık
16° 42' 30"
Uranüs
Boğa
22° 26' 03"
Neptün
Balık
28° 57' 13"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 44' 40"
Lilith
Başak
23° 30' 23"
True Node
Koç
15° 20' 36"
Son Güncelleme : 01/05/2024 22:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>