İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Bugün Alışkanlıklarının Dışına Çıkacaksın Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Mayıs 2023, Pazartesi

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 60%

Sakin ve güzel bir ortamda sevdiğin kişi ile bulunmak, aranızdaki iletişimin daha iyi hale gelmesini sağlayabilir. Bugün gereksiz yanlış anlaşılmalardan uzak durman gerekecek. Sevdiğin kişiyle konuşurken kelimeleri dikkatle seçmelisin.

İş yaşantınızda bir takım değişikliklere ayak uydurmakta zorluk çekiyorsunuz. Yakın ilişkide olduğunuz bazı kimselerden beklemediğiniz bir davranış görebilirsiniz.

Bugün parasal konularda hata yapmamak için bir adım atmadan önce iki kere düşünmen gerekecek. İlgilenmen gereken çok fazla sorumluluğunun olması maddi konularda sana hata yaptırabilir. O yüzden dikkatli olmalısın bugün.

Tek başına uzun bir yürüyüş hem kaslarını çalıştırmana hem de zihnini boşaltmana yarayacak bugün. Kendine egzersiz için zaman ayırmak birçok negatif etkiden kurtulmanı sağlayabilir bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün senin için sakin bir gün olacak. Bazı sorumluluklarını yerine getirmeye ve kendine vakit ayırmaya çalışabilirsin. Sakin olmak ve önemli şeyler peşinde kendini yormamak sana daha iyi gelecek.

22 Mayıs 2023, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler burçları, bugün, genişlemek ve yeni deneyimler yaşamak için harika bir gün olabilir. Seyahat planları yapmak veya farklı kültürlerle ilgili şeyler keşfetmek isteyebilirsiniz. Aynı zamanda akademik veya entelektüel hedeflerinize odaklanmak da faydalı olabilir.

22 Mayıs 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Özel hayatında seni heyecanlandıracak gelişmeler gündeme gelebilir. Bir süredir sorun yaşadığın kişilerle konuşmalar yaşayacaksın. Sosyal hayatında sekteye uğrayan bazı konularda gizli planda kalan görüşmeler olduğunu öğrenebilirsin. Güvendiğin bir arkadaşının, seni bu gruptan dışlamak için yaptıklarına hayretle karşılık vereceksin. İnsanların yüzüne ayrı, arkadan ayrı konuşmaları sinirlerini bozabilir. İlişkisi olan ya da evli bir İkizler burcuysan, değer verdiğin kişiyle birbirinizi destekleme konusunda söz birliği oluşturabilirler.

22 Mayıs 2023, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Nasıl bir düzen içinde olduğunuzu, burada sizi sıkıştıran bir şeylerin varlığını fark edebilirsiniz. Bu konuda daha emin ve keskin kararlar alabilirsiniz. Güvenlik duygunuzu, kendinizi iyi hissettiğiniz işleri ve ortamları terk etmek yerine bunu güncelleyebilmenin önemi sizi ayağa kaldıracaktır.

22 Mayıs 2023, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde maddi kaynaklarınızla ilgili sorumluluk almak durumunda kalabilirsiniz. Harcamalarınıza dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. İşten gelen paralar olabilir. Bunları kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda sabırlı olmalısınız. İşleriniz istediğiniz hızda akmayabilir. Endişe duyduğunuz konuları kontrol etmekte zorlanabilirsiniz.

22 Mayıs 2023, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Eğitim ve kültür içeren konularda başarılı olabileceksiniz. Yeni bir kitaba başlamak, eğlenceli ya da gelecek vaat eden bir film izlemek size iyi gelebilir.

22 Mayıs 2023, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün insanlara nasıl hissettiğini anlatmak istemen olası. Duygusal olarak durulmuş ve dengeli bir durumda hissedeceksin çünkü. İçini dökmek için arkadaşlarını da yanında bulacaksın üstelik, çevrendeki insanlarla daha fazla uyuşman olası.

22 Mayıs 2023, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Zihninizde bir savaş açan düşüncelerinizi bulun ve sizi zorlayacak olsa bile filtrelenmeden akmalarına izin verin. Bunu küstah bir tavırla ortaya koymanıza gerek yok ancak en gerçek benliğiniz olarak görünmenin ve insanların kim olduğunuzu, başka türlü kaldırılması zor olabilecek tüm bu katmanların altında nasıl hissettiğinizi görmelerine izin vermenin hiçbir zararı yok. İşiniz, dışarıdaki koşullar, zihinsel, duygusal, fiziksel veya başka türlü durumlar elverişli görünmese bile ruhunuzda bir denge oluşuyor. Herkese adil davranmanız gerektiğini de göz önünde bulundurarak, otoritenizi koruyun ve uzun vadede en iyi olduğunu düşündüğünüz şeyi yapın. Her zaman nicelikten çok niteliğe odaklanın.

22 Mayıs 2023, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Entelektüel konularda kendinizi son derece aktif ve başarılı hissediyorsunuz. Bulunduğunuz ortamlarda farklı ve özgün kişiliğinizi ortaya koyacak bir yapılanma içinde olacaksınız. Yaşça büyük kişilerin etkisinde kalacaksınız.

22 Mayıs 2023, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çevrenizden alacağınız olumlu sinyaller kendinizi daha canlı hissetmenizi sağlayacak. Hayal gücünüzü kullanabileceğiniz projelere başlayın. Doğal otoriteniz sayesinde bu dönemde başkalarına yardım edebilme gücünüz her zamankinden daha yüksek. Ama üstünlük taslamaktan kaçının ve gereken yardımları tevazuyla verin.

22 Mayıs 2023, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün para, kazançlar gündeminize gelebilir. Maddi kazançlarınızla ilgili beklenmedik güzel gelişmeler sizinle olacak. Gününüz şahane geçsin.

22 Mayıs 2023, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, yaşamla ilgili maddi güvenlik duygunuz, başka insanlardan elde edeceğiniz desteğe bağlı olarak büyüyecektir. Duygusal konularda ise kendinizle ilgili şüpheleriniz var ve bu durum sizi karamsar hale getiriyor. Kendinizi farklı hissediyor olmanız dolayısıyla özgür kararlar vermekten yanasınız. Bugün kimi anlarda duygularınızı karşınızdaki insanlarla paylaşabilirsiniz. Fakat çoğunlukta sessiz kalmayı tercih edeceksiniz. Bu arada size yakın olan insanlar sizi sinirlendirebilir. Yada siz onları farkında olmadan sinirlendiriyor olabilirsiniz. Birlikte olduğunuz kişinin küçük alışkanlıkları bile bugün sizi kızdırmaya yetebilir. Lütfen gevşeyin ve bu durumun sizi rahatsız etmesine izin vermeyin. Nasılsa geçecektir diye düşünmeye çalışın. Kimseye acı söz söylememeye çalışınız. Bugün size çok yakın olan insanlar duygusal karışıklığa neden olacak sözler söylenebilir ve olaylar geçebilir. Öncelikle kendi yolunuzda ilerleyin ve insanlarla iyi temas içinde olmaya çalışın. Özellikle kadınlarla olan ilişkilerde veya olaylarda dikkatli olunuz.

22 Mayıs 2023, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 11' 36" R
Ay
Başak
01° 58' 23"
Merkür
Koç
17° 51' 38"
Venüs
Koç
16° 46' 51"
Mars
Balık
20° 48' 32"
Jüpiter
Boğa
21° 17' 38"
Satürn
Balık
15° 29' 30"
Uranüs
Boğa
21° 42' 05"
Neptün
Balık
28° 32' 19"
Plüton
Kova
02° 03' 28"
Chiron
Koç
19° 59' 40"
Lilith
Başak
22° 03' 30"
True Node
Koç
15° 35' 47"
Son Güncelleme : 18/04/2024 21:10

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>