İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Kazanma Günün! Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Mayıs 2023, Cumartesi

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 60%

Bugün hiç beklemediğin yerlerde aşkı bulabilirsin. Aşk ve sevgi konularında sürpriz gelişmeler seni bekliyor olabilir. Dış ve güzel etkilere kendini açman gerekecek bugün.

Size daha kısa vadede çözümler gerekiyor. Adım, adım ilerleme yolunu seçmelisiniz. Son aldığınız kararların bazıları biraz hayalci görünüyor, hayata geçirmekte çok zorlanabilirsiniz.

Parasal konularda çevrendeki insanların senden daha fazla fikri olabilir bugün. Ancak içine sinmeyen hiçbir konu için para harcamamalısın. Etrafındaki insanların seni ikna etme çabalarına dikkat etmelisin.

Egzersiz konularına daha fazla özen göstermen gerekiyor olabilir. Sağlığına iyi gelecek bir egzersiz türü seçmen sana daha iyi etkiler katacak. Sadece kilo vermeye odaklı sporlar yerine kaslarını kuvvetlendirecek egzersizlere odaklanabilirsin bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Maddi konularda sonuçlar elde etmek istiyorsan eğer, bugün istediğin gibi bir gün olabilir. Bazı işleri sonlandırmak ve karşılığını beklemek seni çok mutlu edebilir. Diğer konular ile alakalı da güzel sonuçlar elde edebilirsin bugün.

20 Mayıs 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Dolaplarınızı düzenlemek veya bahar temizliği yapmak, fazlalıklardan arınmanızı ve taze bir başlangıç yapmanızı kolaylaştırır. Bunu sadece fiziksel anlamda düşünmeyin, zihinsel olarak da sizi yoran, artık ihtiyacınız olmayan yüklerden kurtulup yeni bir başlangıç yapabilirsiniz.

20 Mayıs 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günü mutlaka önemli görüşmelere ayıracaksın. Hoşlandığın kişiye kahve ısmarlamayı teklif edebilirsin. Ya da birlikte çalışmak istediğin yere teklif götürebilirsin. Miras, hukuki davalar gibi konular senden yana çözümlenebilir. Ortak yatırımlı konularda güç kazabilirsin. Bu vesile ile aile içinde ya da ortakların varsa onların yanında kendini bir kat daha değerli ve önemli hissedebileceksin. İlişkisi olmayan bir İkizler burcuysan, hayatına anlam kazandıracak gelişmeler olabilir.

20 Mayıs 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışmak zorunda kalmanın size verdiği psikolojik etkileri doğru yönetebilmelisiniz. İsteklerinizi, arzularınızı düşündüğünüzde bazı mücadeleleri vermek zorunda olduğunuzu kabul etmeniz kolaylaşacaktır. Odak noktanızı bu şekilde düzenlediğinizde adım atmaktan çekinmeyeceksiniz.

20 Mayıs 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Burcunuzda ilerleyen Ay sizi daha hareketli ancak duygusal açıdan iniş çıkışlı kılıyor. Ailevi işler de meşgul edebilir.

20 Mayıs 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar zamanınızı uzun süreçli fakat bitince sizi rahatlatacak konulara verebilirsiniz. Problemlerinizi çözmek için sizde var olan sabırınız yeterli olacaktır.

20 Mayıs 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Başkalarının iyiliğini düşündüğün kadar kendi iyiliğini de düşünmen gerekebilir bugün. Bir şey hedeflerken önce kendi iyiliğini düşünmek senin için daha iyi ve mantıklı olacak. Unutma, sen iyi hissetmezsen etrafındakilere düşündüğün kadar yardımcı olamazsın.

20 Mayıs 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Buraya gelmek için çok çalışmış olabilirsiniz ama dönüp kendinize bir bakın, şimdi istediğiniz her şeyi elde etmiş durumdasınız! Yalnız bu, her şeyin diğer herkese ne kadar kolay geldiğini veya sizin gözünüzde her şeyin mükemmelden biraz daha az olduğunu kabullenmenizi biraz zorlaştırmış olabilir mi? Hiç durup şükretmeden ileriye doğru hücum etme yoluna girmenize izin vermemeye çalışın. Aradığınızı bulmak için farklı bir yöne bakın, çünkü gerçekten kutlayacak çok şeyiniz var ancak alıştığınız için bunu yeteri kadar göremiyor olabilirsiniz. Güneş parlıyor, su akıyor, çiçekler açıyor, neden hala ayaklarınızın altındaki kayalara odaklanıyorsunuz?

20 Mayıs 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Konuştuğunuz her şeyin altında gizli nedenler aranmasını istemiyorsanız, net olmayı denemekten başka çareniz yok. Maddi problemlerinizi hafifletmek elinizde. Planlama yeteneğinizipotansiyelinize de yansıtabileceksiniz.

20 Mayıs 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün nihayet kendinizi iyi hissedeceksiniz. Davranışlarınız sayesinde başkaları da bunun farkına varacak. İşyerinde arkadaşlarınız danışmak için size gelecek. Özel hayatınızda da durum farklı değil. Ancak aldıklarınızla verdikleriniz arasında denge olmasına özen gösterin, çünkü ancak bu sayede arkadaşlıklarınızdan siz de fayda görebileceksiniz. Bu dengeyi tutturabilmek için biraz kendinize dönük olmalısınız. Meditasyon faydalı olabilir.

20 Mayıs 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün kendinizi atak, enerjik hissediyorsunuz. İletişim gücünüzü ortaya koyabilirsiniz. Kariyer hayatınızda bazı sorunlar gündeminize gelebilir. Seyahat veya eğitim hayatınızda hareketlilik iki ay boyunca artmaya başlıyor. Trafikte ise dikkat. Gününüz şahane geçsin.

20 Mayıs 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal konularda ise kendinizle ilgili şüpheleriniz var ve bu durum sizi karamsar hale getiriyor. Kendinizi farklı hissediyor olmanız dolayısıyla özgür kararlar vermekten yanasınız. Bugün kimi anlarda duygularınızı karşınızdaki insanlarla paylaşabilirsiniz. Fakat çoğunlukta sessiz kalmayı tercih edeceksiniz. Bu arada size yakın olan insanlar sizi sinirlendirebilir. Yada siz onları farkında olmadan sinirlendiriyor olabilirsiniz. Birlikte olduğunuz kişinin küçük alışkanlıkları bile bugün sizi kızdırmaya yetebilir. Lütfen gevşeyin ve bu durumun sizi rahatsız etmesine izin vermeyin. Nasılsa geçecektir diye düşünmeye çalışın. Kimseye acı söz söylememeye çalışınız. Bugün size çok yakın olan insanlar duygusal karışıklığa neden olacak sözler söylenebilir ve olaylar geçebilir. Öncelikle kendi yolunuzda ilerleyin ve insanlarla iyi temas içinde olmaya çalışın. Özellikle kadınlarla olan ilişkilerde veya olaylarda dikkatli olunuz.

20 Mayıs 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 53' 44"
Ay
Kova
16° 09' 36"
Merkür
Koç
17° 32' 49"
Venüs
Boğa
02° 51' 55"
Mars
Koç
00° 53' 32"
Jüpiter
Boğa
24° 18' 39"
Satürn
Balık
16° 42' 28"
Uranüs
Boğa
22° 26' 02"
Neptün
Balık
28° 57' 12"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 44' 38"
Lilith
Başak
23° 30' 21"
True Node
Koç
15° 20' 36"
Son Güncelleme : 01/05/2024 22:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>