İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Zihnini Yoruyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Mayıs 2023, Pazar

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 100%

Geride kaldığını düşündüğün bir aşk mevzusu bugün tekrar gündeme gelebilir. Ancak bu durum sana sıkıntı yaşatmayacak. Kendini daha iyi ifade edeceğin bir günde olacaksın bugün.

İş yerinizde ortada dolaşan söylentilerden güvensizlikler yaşayacak kadar etkilenmemelisiniz. Son zamanlardaki dayanaksız söylentilerden bir farkı yok gibi, içinizi rahat tutabilirsiniz.

Bugün karşına çıkan indirimlere kanmamalı ve iki kere düşünmeden harcama yapmamalısın. Parana sahip çıkmak ve acele harcamalar yapmamak senin için önemli olacak bugün.

Vücudunun ihtiyacı olan şeyler ile vücudun için istediğin şeyler aynı olmayabilir. Bugün sağlığını ön planda tutmalı ve ihtiyacın olan şeylere odaklanmalısın. Bol egzersiz ve düzenli bir yeme planı buna dahil olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün iletişimini arttırman ve ufak tefek sorumluluklarına önem göstermen gereken bir gün olabilir. Daha fazla insan ile muhatap oluşun seni biraz gerebilir. Ancak birçok işi halledebilecek bir enerjin olacak bugün.

21 Mayıs 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler burçları, bugün iletişim becerilerinizle ön plana çıkacaksınız. Fikirlerinizi etkili bir şekilde ifade edebilir ve başkalarını ikna edebilirsiniz. Aynı zamanda, sosyal ilişkilerinizde de aktif olmalı ve insanlarla bağlantı kurmalısınız. Yeni bağlantılar sizi ileriye taşıyabilir.

21 Mayıs 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Brikim yapmak istiyorsan bu günlerin kıymetli olduğunu unutmamalısın. Bugün gerçekten senin için özel biriyle tanışabilirsin. Bu kişi ile arkadaşlarının aracılığıyla bir araya gelebilirsin. Sosyal ağlara üye olmak ve sektörünü farklı kanallarla takip etmek gibi konulara eğilim gösterebilirsin. Meraklı olduğun konularda eğitim almak için başvurular yapabilirsin. Hafta sonu katılmak istediğin bir seminer programı ilgini çekebilir. Sanatını ve ruhunu besleyen konulara yönelmen, yorulan bedenine ve zihnine çok iyi gelecek.

21 Mayıs 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hala burcunuzda ilerleyen Ay kişisel hassasiyetleri, beklentileri öne çıkarıyor. Ancak gereksiz yere aceleci davranmamalısınız. Sabırlı olun.

21 Mayıs 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş ilişkilerinde etik anlayışı benimseyerek başarılı bir şekilde ilerleseniz de özel hayatınızdaki iletişimlerinizde yanlış anlaşılmalara karşı dikkatli...

21 Mayıs 2023, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün yalnız kalmak istemen olası. ancak bu durum insanları tamamen dışlamanı gerektirmeyecek. Hassas dengelere dikkat ettiğin sürece gün içerisinde gerginlik yaşamaman olası. İnsanları dışlamamalısın.

21 Mayıs 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Düşünmek için geri adım atmak şimdi sizin için çok önemli olabilir. Kendinizi dünyaya sunma şeklinizi düşünmek isteyebilirsiniz. Bu hali gerçekten işinize yarıyor mu? Seçeneklerinizi açık tutmak genellikle bir süreliğine yardımcı olabilir ancak belki de daha spesifik bir ihtimal için hazırsınız. Sizin için en önemli olanı anlayın ve kazandığınız netliğin sizi hızlandırmasına izin verin. Sizi özel kılan herhangi bir yetenek veya imkan olmadığı ile ilgili olumsuz ve yanlış düşünceleri terk edin. Kendinizle yeteri kadar ilgilendiğinizde, birbiri ardına yetenekler keşfedebilirsiniz. Bir çiçek olduğunuzu düşünün, açmak için biraz daha bakıma ihtiyacınız var.

21 Mayıs 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün özellikle bazı takıntılarınızın sizi olumsuz etkilemesi,başarınızda da zorluyor. Her işin belli bir sistemi var ve aceleci tavırlarınız yüzünden istenmeyen gecikmeler yaşamanız, sadece sizin hatanız. Davranışlarınızı gözden geçirmelisiniz.

21 Mayıs 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önünüzdeki birçok yeni fırsat var. İşyerinizde yepyeni eğilimleri başlatan kişi olabilirsiniz. Meslektaşlarınızın fikirlerine kulak verirseniz, gelen birçok farklı öneriden yaratıcı çözümler üretebileceksiniz. Özel hayatınız da değişikliklerle dolu. Yeni gelen insanlara kucak açın, şimdiki arkadaşlarınıza yenilerinin de eklenebileceğini göreceksiniz.

21 Mayıs 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Karşılaştığınız bazı zorluklar veya yaşadığınız hayal kırıklıkları size kendinizi önemsiz hissettirmiş olabilir. Oysa bu doğru değil. Yakın zamanda yaşayacağınız güzel gelişmeler, bu hayatta aslında ne kadar önemli olduğunuzu yeniden keşfetmenize yardımcı olabilir.

21 Mayıs 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yeni birşey düşünmek yada adım atmak için uygun bir zaman değildir. Olayları kendi akışları içinde bırakmak daha doğru olacaktır. Çabuk geçecek bu etkinin derin sonuçları olmayacaktır. Sadece sizi bir günlüğüne kötümser yapacak bir enerjidir. Bu nedenle sakin kalınız ve şu anki durumu düzeltecek yada daha da gerginleştirecek herşeyden uzak durunuz. İş konularında zihin faaliyetleriniz güvensizlik dolu olabilir. Tam olarak oluşmamış bazı durumlar nedeniyle istediklerinizi gerçekleştirmeniz güçleşebilir. İnsanlarla aranızdaki mesafe duygunuz ve maddi konulardaki abartılı istekleriniz çatışabilir. Olayları daha net görerek kendinizi hazırlıklı kılmalısınız. Bu dönemde elinizdekini muhafaza etmenizde fayda var. İnsanları kolaylıkla ikna edemeyeceğiniz bugün duygusal konularda olduğu gibi işinizle de ilgili sakin kalmaya bakınız.

21 Mayıs 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 39' 10"
Ay
Kova
12° 40' 08"
Merkür
Koç
17° 25' 40"
Venüs
Boğa
02° 33' 27"
Mars
Koç
00° 41' 59"
Jüpiter
Boğa
24° 15' 09"
Satürn
Balık
16° 41' 10"
Uranüs
Boğa
22° 25' 10"
Neptün
Balık
28° 56' 45"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 43' 48"
Lilith
Başak
23° 28' 41"
True Node
Koç
15° 20' 33"
Son Güncelleme : 01/05/2024 16:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>