İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Hayatının Bir Parçasında Huzur Arıyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Mayıs 2023, Perşembe

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 80%

Sevdiğin kişiyle keyifli konulara odaklanabilirsin. Bu güzel konular, günün stresini atmak için sana güzel bir etki sağlayabilir. Birbirinizi mutlu etmek için çabalamanız aranızda daha güzel bir uyum oluşmasını sağlayacak bugün.

Çalışma arkadaşlarınızla uyum ve dayanışma içindesiniz. Fakat bu uyumun sizin birçok şeyi kafanıza takmıyor olmanızdan kaynaklandığının bilincindesiniz. İşinizle alakalı bir yolculuğunuz olabilir.

Maddi konularda seni kandırmaya veya senden faydalanmaya çalışan insanlara karşı dikkatli olmalısın bugün. Parasal konularda senden faydalanmak isteyen kişilerin yalanları aklına girebilir. Dikkatli olmakta fayda var.

Bedensel hareketlerini artırmak isteyebilirsin bugün. Daha fazla hareket etmek, daha esnek olmak ve daha rahat nefes alabilmek hedefin olabilir. Açık hava yürüyüşleri sana daha iyi gelecek bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Disiplinli olmak ve çevrendekilerle arana bir sınır koymak sana daha iyi gelecek. Gereksiz konuşmalar ve kötü enerjilerden geri durmak bugün kendi hayatına daha rahat odaklanmanı sağlayabilir. O yüzden boş konuşmalardan olabildiğince uzak durmalısın.

25 Mayıs 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler burçları, bugünün uzun süredir üzerinde çalıştığınız bazı önemli projelere ilişkin olarak sona doğru yaklaşıyorsunuz. Bu konuda daha fazla enerji sarf etmeniz gerekebilir. Kendinizi zorlayarak sınırlarınızı aşmak isteyebilirsiniz. Ancak bu durumda kendinizi zorlarken aşırıya kaçmamaya özen göstermelisiniz.

25 Mayıs 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün odak noktanda maddi imkânların için ekstra çalışmak ya da çabalamak var. Gün içinde konfor arayışın fazla harcama yapmana neden olabilir Akrabalarından birinin hayatına ilişkin bazı karmaşık meselelerden çözüm bulmaya çalışacaksın. İlişkisi olmayan bir İkizler burcuysan, aşk her an kalbinin kapılarını çalabilir. Çocukları olan bir İkizler burcuysan, onların kişisel gelişimini destekleyecek kurs araştırmaları yapabilirsin. Spritüal konulara yatkınlığın bir süredir ihtiyacın olan dinginliğe kavuşmak için bir araç olacaktır.

25 Mayıs 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi inzivaya çektiğinizde hiçbir şey yapmadan beklememelisiniz. Bu süreyi bir hazırlıkla geçirmeniz söz hakkı size geldiğinde iyi şeyler konuşmanızı sağlayacaktır. Hayatın olağan akışını bulacak ve ilerletecek olan şeyin bu düşünceler olduğunu unutmayın.

25 Mayıs 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eğitim konusu gündeme gelebilir. Planlarınızdaki değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. Ailevi konularda yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Bugün keyif aldığınız konulara zaman ayırabilirsiniz. Yaratıcılığınızı kullanacağınız alanlarda kısmetler olabilir. Yakın çevrenizdeki kişilerle daha fazla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz.

25 Mayıs 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bir süredir kalbinizden geçen, çok istediğiniz, gerçekleşmesini dilediğiniz şeyle ilgili sesinizi evren duyduysa bu hayalinizin gerçekleşmesine çok az kalmış olabilir. Şükretmeyi unutmayın.

25 Mayıs 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün hayal etmekle gerçekleştirmek arasında gidip gelmen olası. Bu ikisi arasındaki dengeyi kurmak senin için yorucu olabilir. Ama yine de bir yerden başlamalı, o ilk adımı atabilmelisin.

25 Mayıs 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bazen hikayenin yalnızca bir tarafını seçebileceğinizi kabul etmek, savaşın tüm meselesidir. Hikayenin kendi versiyonunuzu onaylatmak için mücadele etmek yerine, öne çıkma ve olayları hayatınızda ortaya çıktıkları gibi kabul etme cesaretini gösterin. Bu durum, kişi veya inanç hakkında öğrenilecek her şeyi öğrenin ve ardından yaratmak istediğiniz hayata daha uygun tohumları sabırla ekerek önünüzü açın. Bunu çözmek için bir çatışma olduğunu kabul edin. Birden fazla zemine basıyor olmak sağlığınıza ve beklentilerinize zarar verebilir. Bu risk almak anlamına gelse de bir seçim yapmak zorundasınız.

25 Mayıs 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Enerjinizi yaşama geçirmek istiyorsunuz, fakat bazı tereddütleriniz var. Pratik zekanız sayesinde, olayları kısa sürede toparlayacak ve istediğiniz şekilde rayına oturtacaksınız. Sürekli hareket halinde olmanız sizi mutlu ediyor.

25 Mayıs 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün açık davranmanız sayesindehayatınızdaki zor durumlarla başa çıkabileceksiniz, çünkü beklenmedik bir yerden destek gelecek. Kabul edin ve size destek veren kişilerle ilişkilerinizi yakınlaştırmaya çalışın. Özel hayatınızda da bir miktar destek göreceksiniz. Bu olumlu ortamdan yararlanarak, uzun süredir aklınızı meşgul eden konuları ele alın. Şu anda işe atılmak için gereken motivasyonu kendinizde bulamıyorsanız, bir de arkadaşlarınızla beraber yapmayı deneyin – daha kolay olacak.

25 Mayıs 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün seyahat, eğitim konularıyla ilgili karar alabilirsiniz. Ani, fevri kararlar almanızı tavsiye etmiyorum. Finansal konularda dikkatli olmalısınız. Gününüz şahane geçsin.

25 Mayıs 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çalıştığınızkolunuzda yada birlikte çalıştığınız insanlarla alakalı konularda sıkıntınız olabilir. İşinizi zamanında yetiştirememek, patronlarınızın üzerinizdeki baskısı,kolunun size uymaması gibi problemler bugün gerginliğe neden olabilir. İşinize duyduğunuz güvensizlik, sağlığınızla ilgili korkularınız bugün sizi tedirgin edebilir. Sindirim sorunları yada başağrıları, gergin konuşmalar da günün etkileri olarak görülür. Bugün, çevrenizdeki insanların fırsatçı kişilikleri sizi tedirgin edebilir. Bir yandan değişim yaşamak isterken bunu gerçekleştirememek, bir yandan kaybederim korkusuyla işinize dört elle sarılmak gibi karmaşık etkiler yaşayabilirsiniz. Reddedilmekten, yaralanmaktan yada cezalandırılmaktan korkabilir, kimi anlarda kaprisli, alıngan ve sağı solu belli olmayan tarzda davranabilirsiniz. Gerginlikler sizi daha fazla huzursuz edeceği için, sakin olmanızı ve sağlığınızı düşünmenizi öneriyorum.

25 Mayıs 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 52' 05" R
Ay
Başak
22° 13' 18"
Merkür
Koç
17° 02' 37"
Venüs
Koç
18° 53' 47"
Mars
Balık
22° 08' 15"
Jüpiter
Boğa
21° 41' 09"
Satürn
Balık
15° 39' 39"
Uranüs
Boğa
21° 47' 44"
Neptün
Balık
28° 35' 45"
Plüton
Kova
02° 04' 06"
Chiron
Koç
20° 05' 41"
Lilith
Başak
22° 14' 55"
True Node
Koç
15° 38' 02"
Son Güncelleme : 20/04/2024 14:20

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>