İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Yeni Kararlar Alacağın Güçlü Bir Gün Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Mayıs 2023, Çarşamba

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 100%

Sevdiğin kişi ile ortak bir şeyler yapmak aranızda daha güzel bir enerjinin doğmasını sağlayacak. Gerek birlikte yapacağınız aktiviteler, gerekse ortak kararlar alarak hareket etmek size çok daha iyi gelebilir bugün.

Geçmiş problemlerdeki bir kısım hatalarınız,ilişkilerinizde daha bir özenli olmanızı sağlıyor. Gerginliklerden uzakortamınız,yaşamınızda artık şansı yakaladığınızı göstergesi olabilir.

Maddi konularda yaşanan şeyleri tek başına halletmen gerekebilir. Karşına çıkan değişim veya düzeltilmesi gereken sıkıntıları etrafındaki insanların desteği ile değil, kendi başına çözmelisin bugün.

Vücudunun ihtiyaçlarına özen göstermen gereken bir gün. Eğer yorgun hissediyorsan dinlenmeye öncelik vermelisin. Enerjinin düşük olduğunu hissediyorsan kendini daha iyi hissetmene yarayacak aktivitelere odaklanmalısın bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sen bugün alttan almak isterken karşı taraf savaş isteyebilir. Sakin kalmak ve kavgalara fırsat vermemek senin için önemli olacak. Karşına çıkan mevzuları çözmek için sabırlı olmalı ve ani tepkiler vermemelisin.

31 Mayıs 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler burçları, bugün geleceğinizle alakalı olarak bazı kararlar vermek zorunda kalabilirsiniz. Önceliklerinize karar verme zamanındasınız. Hemen bir kariyer mi istiyorsunuz yoksa eğitiminize devam etmeyi mi tercih edersiniz? Aşk hayatınızdan ve aile ilişkilerinizden memnun musunuz? Bu durumları kapsamlı bir şekilde değerlendirmelisiniz.

31 Mayıs 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bakış açını değiştirdiğinde her şeyin daha farklı olduğunu kavrayacaksın. Kendi işini yapıyorsan; kredi ödemeleri, alım-satım işleri ön planda olabilir. Sosyal hayatında eski heyecanını kazanmak için ortak çalışmalara açık oluyorsun. “Küsler barışsın, egolar normal seyrine dönsün, hesap kitap işleri düzene girsin” emrini içinde tekrarlayacaksın. Gökyüzü ailevi problemlerin konusunda senin içinde çözüm odaklı bir sürecin başladığına işaret ediyor.

31 Mayıs 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sözlerinizi kontrol etmek sizin için zor olsa da bunu yapmaya çalışmalısınız. Düşünceleriniz çevrenizdeki insanlarda sizdeki etkiyi bırakmayabilir. Bunun getireceği olumsuzluklar yerine fark ettiğiniz ya da istediğiniz değişimler için uygun ortamları ve koşulları oluşturmaya çalışın.

31 Mayıs 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyif aldığınız işlerinize yönelebilirsiniz. Aşk hayatınızla ilgili yeni deneyimler içine girmeyin. Uğraştığınız konularla ilgili bitişler olabilir. Gün içinde değişen planlara ayak uydurmanız gerekebilir. Çocuklarınıza zaman ayırmak ve birlikte alışveriş gitmek isteyebilirsiniz. Bazı konularda yaratıcılığınızı kullanmanız gerekebilir.

31 Mayıs 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk ve sevgi gibi konularda şifalandırmaya gideceğiniz bir gün olabilir. Yanlış anlaşılmalar ve hesaba katılması gereken konuları düzene sokacağınız...

31 Mayıs 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sakin ve rahat bir gün geçirebilirsin bugün. İşlerin ve sorumlulukların konusunda esnek davranma lüksüne sahip olacaksın çünkü. Boş zamanında etrafındakiler hakkında daha çok bilgi sahibi olmak isteyebilir, iletişime odaklanabilirsin.

31 Mayıs 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Güvenin. Fikirlerinizi sürekli çürütmek yerine, önsezilerinizin size bildirdiği şeye güvenin. Bir durumun akışının biraz tehlikeli hissettirdiğini fark ettiğinizde, felaketi doğrulama peşinde koşmanın pek bir anlamı yoktur. Bugünkü amacınız, zihninizin o sakin derin sularına ulaşmak ve serin okyanus esintisinin endişelerinizi alıp götürmesine izin vermektir. Bazıları için geçmiş bir yaşam mücadelesi bugüne uzanabilir, bu nedenle bir şey hayatınızda bir döngüye sıkışmış gibi hissediyorsa, kozmostan yardım isteyin. Somut bir şeyden ziyade zihinsel bir netliğe ihtiyacınız var ve yakın zamanda karşılanacağından emin olabilirsiniz.

31 Mayıs 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendinizi ve çevrenizi her anlamda sorguluyor, detaylardan yola çıkarak, kafanızda en mükemmel tabloyu oluşturmaya çalışıyorsunuz. Bugün değişik fırsatların kombinasyonu karşısında karar verme güçlükleri yaşayabilirsiniz.

31 Mayıs 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önceden denenmiş yöntemlere güvenmek ne kadar cazip gelse de, bu tür bir yaklaşım insanı zamanla paslandırabilir. Başarıyla ulaşmak için yeni yaklaşımlar keşfetmeye çalışın. Çevrenizdekiler olumlu tepki verecek ve hatta yeni bir başlangıç olasılığı varsa size yardım teklifinde bulunacaklar. Bu yardımı tevazuyla kabul edin, çünkü başkalarının tecrübelerinden öğrenebileceğiniz çok şey var.

31 Mayıs 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hayatını bir yönüyle değiştirecek uzun vadeli bir hedefi tamamlamak için bugün beklenmedik bir kararlılık duygusuyla güdüleneceksin. Belki birarıyorsundur ya da geleneksel olmayan yöntemlerle hayatını kazanmayı deniyorsundur. Sen doğuştan bir şifacısın, ve bugün bu yeteneğin aniden artacak. Bugün ayrıca sanat ve modern teknolojiyi iç içe geçirmek için oldukça uygun bir gün, belki bilgisayar grafikerlik ya da ses mühendisliği bu alana girebilir.

31 Mayıs 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bir insana, bir ideale bağlanma yeteneğiniz güçlü olur. Aşk evinizdeki iletişim gezegeni merkür sevdiğiniz kişiyle sözel olarak çok kolay anlaşmanızı sağlayacaktır. Ona anlayış gösterecek, onu düşündüğünüzü belli edeceksiniz. Yalnış gördüğünüz bazı şeyleri bile görmezden gelerek kolayca affedeceksiniz. Sevginizi belli etmek ona göstermek bugün daha kolay olacaktır. Bilinmeyen herşey ilginizi çekecek, araştırmalar yapmak hoşunuza gidecektir. Bugün, çevrenizdeki güzelliklere ve uyum duygusuna önem vermeniz sayesinde, bulunduğunuz heryeri düzenlemek ve geliştirmek isteyeceksiniz. Özel eşyalarınızı yada giysilerinizi kontrol etmek, yerlerini değiştirmek hoşunuza gidecek. Fantezilerinizin güçlü oluşu sizi ilginç konulara doğru çekecektir. Sinemaya gitmek yada evde film izlemek, hobilerinizle uğraşmak, şans oyunlarına düşkünlük görülebilir

31 Mayıs 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 07' 33"
Ay
Akrep
23° 56' 42"
Merkür
Koç
26° 26' 15"
Venüs
Balık
21° 33' 44"
Mars
Balık
04° 56' 27"
Jüpiter
Boğa
16° 47' 12"
Satürn
Balık
13° 17' 51"
Uranüs
Boğa
20° 39' 36"
Neptün
Balık
27° 48' 26"
Plüton
Kova
01° 49' 31"
Chiron
Koç
18° 47' 29"
Lilith
Başak
19° 47' 33"
True Node
Koç
15° 36' 01"
Son Güncelleme : 29/03/2024 11:10

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>