İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Öfkeni Kontrol Etmelisin Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Mayıs 2023, Pazartesi

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 80%

Bugün etrafından aldığın etkileri geri onlara yansıtabileceksin. Bir ayna gibi, ne görürsen onu yansıtacaksın. O yüzden güzel şeyler gördüğüne ve olumlu konuşmalara girdiğinden emin olmalısın bugün.

İş yaşamınızda çalışmalarınıza istikrarlı bir şekilde devam edebileceğiniz bir gündesiniz. Son derece enerjiksiniz ve enerjinizi olumlu olarak kullanacak kapasiteye sahipsiniz.

Bugün parasal konularda halletmen gereken önemli bir mesele önüne gelebilir. Parasal konularda daha iyi sonuçlar elde etmek için dikkatli davranmalı ve etrafında olan biteni dikkatle izlemelisin bugün.

Cilt sağlığına dikkat etmen gerekebilir bugün. Güneşten yeterince korunduğuna emin olmalı ve kuruluğa karşı önlemini almalısın. Vücudunun daha rahat ve iyi hissetmesi için cildine özen göstermen gerekecek bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendini anlamakta zorluk çekebilirsin bugün. Kendi düşüncelerin sana yabancı gelebilir. Bu durumu halledebilmek için kafanı toparlaman gerekecek. Keyif aldığın aktivitelere öncelik vererek kendini daha iyi hissedebilirsin bugün.

29 Mayıs 2023, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Genel olarak çok azimlisiniz. Gözünüze zor görünen bir görev bugün özellikle de derinlemesine bir araştırma ya da çalışma gerektiriyorsa, kolaylıkla hallolacak. Bugün zihniniz berrak ve ayaklarınız sapasağlam yere basıyor. Sağduyunuz da had safhada. Bugün halledilmesi gereken tüm işlerinize el atın ve yarına bir şey bırakmayın.

29 Mayıs 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Rahatına düşkünlüğün üzerinde. Arkadaşlarının yaptığı organizasyonda son dakika değişiklikleri söz konusu olabilir. Yalnız kalmak istemediğin bugün duygusal bağ kurduğun bir arkadaşının sana eşlik etmesini isteyebilirsin. Kendini ifade ediş şeklinde iletişim kanallarını kullanabilirsin. Ancak iddialı duruşun ile takip ettiğin konularda öfkene yenilmemen gerekiyor. Özellikle aşk, ihtiras gibi konularda biraz daha sağduyulu davranman doğru olur.

29 Mayıs 2023, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi değersiz hissettiğiniz anların gerçek hisler olup olmadığını fark etmelisiniz. Bu farkı yakaladığınızda hem işinize hem de önem verdiğiniz konulara dört elle sarılabilirsiniz. Anlık değişen durumların hayatınıza olumsuz etki etmemesine izin vermeyin.

29 Mayıs 2023, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün büyük bir kısmında ailenizle ilgili konularda daha tepkisel olabilirsiniz. Geçmişte kalan konular gün içinde karşınıza çıkabilir. Sizden büyük kişilerden yardım alabilirsiniz. Toprak veya emlak konularında yeni planlar yapmak durumunda kalabilirsiniz. Akşam saatlerinde sevdiğiniz konularla ilgilenmek, çocuklarınıza ve hobilerinize zaman ayırmak sizi rahatlatabilir.

29 Mayıs 2023, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Konuşulması gereken önemli konuları ertelemenizde büyük fayda var. Bugünlerde kaçırdığınız bazı fırsatlar tekrar önünüze gelerek sizi şaşırtabilir...

29 Mayıs 2023, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün sinir ve stresten uzak durmak isteyebilirsin, bu senin en doğal hakkın. Hayatına biraz neşe katmak senin için iyi olacak genel anlamda. Yakın arkadaşınla beraber zaman geçirmek sana bu sebeple daha iyi gelecek.

29 Mayıs 2023, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir şey üzerinde çoğu insandan daha fazla çalışıyor olabilirsiniz ama bu yüzden şanssız olduğunuzu düşünmeyin. Seçimleriniz ve kararlarınız, zamanla geçici olabilecek ama hayatınızın önemli bir parçası olan şeylere daha fazla zaman, enerji ve dikkat vermenize yardımcı olacak bir denge kurma çabası içindedir. Önünüze çıkan pek çok şeyle uğraşırken kendinizi daha sağlıklı ve daha az tükenmiş hissedebileceğiniz yollara odaklanmayı deneyin. Her şeyi şu anda olduğu gibi kabul edin ve daha sağlıklı ve mutlu kalmak için zamanınızı ve enerjinizi nasıl daha iyi yönetebileceğinize bir kez daha bakın.

29 Mayıs 2023, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş yaşantınızda ortaya çıkan pürüzler, canınızı sıksa da sevdiğiniz dostlarınızdan destek görerek, bu durumu kolayca atlatacaksınız. Randevularınızı ertelememeli, elde edeceğiniz fırsatları anında değerlendirmelisiniz.

29 Mayıs 2023, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Fikirlerinize ve planlarınıza yeni bir hız kazandırabilmek ve canlılık katmak için her fırsatı en iyi şekilde değerlendirin. Arkadaşlarınızla veya meslektaşlarınızla yapacağınız sohbetler veya dış görünümünüzde yapacağınız bir değişikliğin faydası olabilir. Size sunulan yeni fikirlere ve deneyimlere açık olun, ama sizi asıl yolunuzdan fazla uzaklaştırmalarına da izin vermeyin. Kendinize sadık kalın.

29 Mayıs 2023, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün ay 17:50’ye kadar boşlukta olacak. Ay boşluktayken yarım kalan işlerinizi tamamlamanızı tavsiye ediyorum. Yeni başladığınız işler muallakta kalabilir. Sonuç alınamayabilir.

29 Mayıs 2023, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sizi zorlayan koşullar nedeniyle kendinizi aşırı bir abartıyla sinirli tavırlar içinde sokabilirsiniz. Yüreğinizin derinliklerindeki duyguları kimsenin anlamadığını düşünerek karamsarlaşırsınız. Yalnızlık isteğiniz yoğun olabilir ve mahremiyetinize kimsenin girmesini istemezsiniz. Oysaki kendinizi ifade ve yaratıcılık enerjileriniz o denli yüksekki, bu ruh halinizin son birkaç günlük enerjiler nedeniyle olduğunu bilmelisiniz. Yarından itibaren günlük temponuzda iyimser ve enerjik olacağınız bir haftaya başlayacaksınız. Bugün olayların akışına bırakarak müdahale etmeden esnek davranmanızı öneriyorum

29 Mayıs 2023, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 20' 06" R
Ay
Yay
13° 15' 59"
Merkür
Koç
16° 05' 00"
Venüs
Koç
27° 04' 51"
Mars
Balık
27° 16' 17"
Jüpiter
Boğa
23° 13' 01"
Satürn
Balık
16° 17' 23"
Uranüs
Boğa
22° 09' 59"
Neptün
Balık
28° 48' 36"
Plüton
Kova
02° 05' 47"
Chiron
Koç
20° 28' 41"
Lilith
Başak
22° 59' 06"
True Node
Koç
15° 30' 01"
Son Güncelleme : 27/04/2024 05:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>