İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Kendine Rakipsin Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Mayıs 2023, Pazar

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 60%

Bugün aklın eskilere gidebilir biraz. Daha önceden yaşadığın bir ilişki tekrar gündeme gelebilir. Bazı şeyleri bugünün aklıyla düşünmek, sana daha iyi bir analiz yapman için fırsat tanıyabilir bugün.

Bir arkadaşınızla uzun zamandır sürdürdüğünüz işbirliği, onun devreye sokmak istediği üçüncü kişinin varlığıyla size biraz itici gelmeye başlayabilir. Endişelerinizde haklı olabilirsiniz.

Bugün maddi konularda büyük düşünmen gerekecek. İlerisi için daha büyük çaplı planlar yapman günlük hesaplardan öne geçebilir. Parasal konularda strateji geliştirmek için iyi bir gün.

Kendine zaman tanımak vebölümü yapmak, stresin vücudundaki etkilerini azaltmanı sağlayacak. Bugün bazı işleri ağırdan almak ve kendini çok fazla yormamak sana daha iyi gelebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatına bir renk katmak ve seni sıkan konuları gündeminden çıkarmak isteyebilirsin. Bunu gerçekleştirmek için çevrendekilerden destek alabileceksin. Keyifli ve güzel muhabbetler ile istediğin gibi bir değişimin başlangıcını oluşturabilirsin bugün.

28 Mayıs 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler burcu, soğukluk, kıskançlık, huzursuzluk ve korku gibi duygular sadece seni yorar. Hayatın ve gezegenlerin hareketleri şu anda senin hayatını etkiliyor. Zihnini, ruhunu ve bedenini gevşetmeye çalış.

28 Mayıs 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Devamlılığı olan sorunlarınla ilgili çözümler bulabilirsin. Gökyüzü, bir süredir kişisel görünümünde yapmak istediğin değişiklikler için harekete geçebilirsin. Eğer evli bir İkizler burcuysan çocuklarının gelişimi ile ilgili kurslara katılmak isteyeceksin. Dağınık giden hiçbir şeye tahammülün yok bugün. İşlerini toparlıyorsun ve teslim etmen gereken konuları gönül rahatlığı ile bitirebilirsin. Potansiyelin yüksek olduğu işlerde kimse sana yetişemeyecek.

28 Mayıs 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eve ya da ailenize yönelik işler daha fazla zamanınızı alabilir. Kendi iç dünyanıza dönmek için de imkanlar var.

28 Mayıs 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kolay sinirlenen yapınız olmasa da sizleri bile zorlayacak durumlarla başa çıkmanız gerekebilir. Stresin bir yan etkisi olarak ufak kazalara dikkat...

28 Mayıs 2023, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öfke ve sinir herkese zor zamanlar yaşatabilir. Ama her şeye rağmen tepkilerini kontrol etmek seni öne geçirebilir. Öfkeyle hareket etmemek ve kontrollü olmak gününün daha iyi geçmesine vesile olacak, bunu unutmamalısın.

28 Mayıs 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinize yeteri kadar değer verdiğinizden emin misiniz? Gerçek siz olarak mı görünüyorsunuz? Deneyimlerinizi verimli bir şekilde özümsüyor musunuz? Sizi bir döngüde sıkışıp bırakan kalıpların farkına varıyor musunuz hatta hayatınızın bir zamanlar hayalini kurduğunuz bir versiyonunu yaşamakta olduğunuz gerçeğini kabul ediyor musunuz? Bundan kaynaklanan bir can sıkıntısı ve huzursuzluk olabilir ve bununla başa çıkmanın en iyi yolu, şu anda ne kadar kutsanmış olduğunun tamamen farkına varmak olacaktır. Büyüme ihtiyacı, şu anda sahip olduklarınızla yetinmekten de kaynaklanabilir. Böylece büyüme, kendi başına bir varış noktası değil, sürdürülebilir bir yolculuk gibi gelir.

28 Mayıs 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Finans konularında karşı tarafın gücünden faydalanmak için, uygun ve olumlu bir gün. Gücünüzü sınamaktan korkmuyor ve cesur bir şekilde olaylara yaklaşıyorsunuz. Maddi konularda gizli yatırımlarınız söz konusu olacaktır.

28 Mayıs 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir süredir aklınıza koymuş olduğunuz hedefler, en sonunda yakalayabileceğiniz kadar yakınınıza geliyor. Son birkaç adımı atmak için gereken enerjiyi içinizde hissediyor, farklı çevrelerden destek de görüyorsunuz. Ayağınızı yere sağlam basın ve sebatla çalışın; istediğiniz sonucu alacaksınız.

28 Mayıs 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Birisi size geçmişte yalan söyledi diye her seferinde yalan söyleyebileceğini düşünmek haksızlık olur. Elbette tedbiri elden bırakmamak gerekir ancak karşınızdakine güvenip güvenmemeyi de zamanla öğrenmelisiniz.

28 Mayıs 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özgürlük isteğiniz yoğundur ve hiç bir şekilde kısıtlanmasına izin vermezsiniz. Normal olmayan birtakım insanlarla garip şekilde beraber olmaktan hoşlanabilirsiniz. Çabuk alınabilir, geçimsiz bir insan haline gelebilirsiniz. Hayatınızdaki karşıt cinsle sorunlar yaşayabilir yada onların yarattığı sorunlarla uğraşabilirsiniz. Hiçbirşeye bağlanmak istemez, sizi kısıtlayacak sözlerden yada davranışlardan nefret edebilirsiniz. İnsanların gözü önünde olmak bugün sizi rahatsız edebilir. Fazla ilgi görmek yada odak noktası haline gelmek sizi keyifsizlendirebilir. Herhangi bir insanla bir konuda uzlaşmaya varmak istemez, bağlayıcı tüm olguları reddedebilirsiniz. Bugün özgür olmak ve özgürce yaşamak istiyorsunuz. Eğer kendinizi hapsolmuş gibi hissederseniz aşırı abartılı sözlerle karşılık verebilirsiniz

28 Mayıs 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 04' 41" R
Ay
Başak
00° 34' 29"
Merkür
Koç
17° 55' 28"
Venüs
Koç
16° 38' 07"
Mars
Balık
20° 43' 02"
Jüpiter
Boğa
21° 16' 01"
Satürn
Balık
15° 28' 47"
Uranüs
Boğa
21° 41' 42"
Neptün
Balık
28° 32' 04"
Plüton
Kova
02° 03' 25"
Chiron
Koç
19° 59' 16"
Lilith
Başak
22° 02' 43"
True Node
Koç
15° 35' 38"
Son Güncelleme : 18/04/2024 18:20

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>