İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Gözdağına Karnın Tok! Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Mayıs 2023, Salı

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 100%

Geçmişte kalan bir ilişki hakkında düşünürken bulabilirsin kendini. Eskide kalan mevzular, daha önceden yaşananlar bugün aklına tekrar takılabilir. Ancak kendine geçmiş konusunda haksızlık etmemen gerekecek.

Sizin ilişkisinde hemen, hemen her konuda şansını yitirdiğini düşünen saplantılı biriyle sorun yaşıyorsunuz. Bazı aksaklıklarda önemsemez tavrınız, daha da problem yaratabilir.

Maddi konularda inişler ve çıkışlar olabileceğini kendine hatırlatman gerekecek. Cebinden çıkan her para için üzülmek yerine ileriye bakmak ve daha yapıcı olmak sana daha iyi gelebilir.

Bugün kaslarını kuvvetlendirmek için daha fazla egzersiz yapabilirsin. Hem zihnini boşaltmak hem de esneme hareketleri ile kaslarını kuvvetlendirmek için yoga sana çok iyi gelebilir. Bugün bu konuları öğrenmek için iyi bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Farklı ve yeni bir konuya odaklanmak isteyebilirsin. Ancak hemen eyleme geçmeden önce ne istediğine tam karar vermeli ve iyice araştırarak adım atmalısın. Bazı şeyleri aceleye getirip sonradan pişman olabilirsin bugün.

30 Mayıs 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler burçları, bugünün tadını çıkartmak için iç benliğinize yönelecek ve sezgilerinize her zamankinden daha fazla güveneceksiniz. Bugün beklemediğiniz durumlarda yalnız kalabilirsiniz. Kendinizle başbaşa kaldığınız bu dakikalarda son dönemlerde yaşadığınız zamanı değerlendirmelisiniz. Bu sayede sizi rahatsız eden durumlara karşı yeni bir fikir edinebilirsiniz.

30 Mayıs 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Açıklama yapmak sabrını zorlasa da arkadaş ilişkilerin adına bugün bazı açıklamalar yapmayı denemelisin. Sosyal güdülerin fazlasıyla savunma yapacağını gösteriyor. Bu yüzden işine ve sorumluluklarına odaklanmaya çalışabilirsin. En yakın arkadaşına, sevgiline hatta fırsatın olursa patronuna ve babana onlarla ilgili daha önce paylaşmadığın düşüncelerini itiraf edebilirsin. “Dürüstlük kazansın” deyip gemileri yakabilirsin özetle.

30 Mayıs 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Her zaman izlediğinizden farklı bir yol izlemenin size hiçbir şey kaybettirmeyeceğini unutmayın. Hiçbir şey yapamıyorsanız bile bir ön hazırlığa başlamanız bile size iyi hissettirebilir. Tecrübe edinmekten çekinmediğinizde hayat da size karşı cesur ve anlayışlı yaklaşacaktır.

30 Mayıs 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde keyif alacağınız organizasyonlar yapmak isteyebilirsiniz. Aşk hayatınızla ilgili konulara yöneleceksiniz. Gün içinde harcamalarınıza dikkat etmeniz gereken zamanlar var. Sorumlu olduğunuz konularda somut bir şeyler ortaya koymak isteyebilirsiniz. Akşam saatlerinde daha hareketli olabilirsiniz. Ani çıkışlar yapmayın.

30 Mayıs 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi ve manevi konularda doyum yakalayacağınız şanslı bir gündesiniz. Zekanız ile ön plana çıkacak özelliklehususunda herkesi kendinize hayran...

30 Mayıs 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugünkü düşüncelerin daha çok romantizm ve aşk üzerine olabilir. Kendi ilişkin ya da senin için önemli olan bir insanın ilişkisi hakkında düşünmen olası. İlişkilerin senin ve sevdiklerinin hayatlarını nasıl etkilediğini görmek daha iyi kararlar almana vesile olabilir.

30 Mayıs 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün daha fazla konfora, aşinalığa ve sessizliğe ihtiyacınız var. En iyi sonuçları elde etmek için, bu zamanı işleri hafifletmek ve eğlenmek için ayırın. Farklılıkları çözmek, özellikle sohbet yoluyla mümkün olabilir. Gün ilerledikçe sağlıklı, akıcı etkileşimler elde etmek daha zordur ve genel onaylamama havası kesinlikle size göre olmasa da olayları bu kadar kişisel algılamayacak kadar akıllısınız. İnsanlar bildiklerine sarıldıklarında ve değişim ya da yüzleşme tehdidi altında göründüklerinde, bunun sizinle ilgili değil, onların güvensizlikleri ve korkularıyla ilgili olduğunu görebilirsiniz.

30 Mayıs 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yönetici gezegeniniz Merkür, sosyal ilişkilerinizde ikna edici bir tablo çiziyor. Bugün sizi ikna etmeye çalışmaktan yorulabilirler. Çevreniz için, zor bir kişi olarak tanınabilirsiniz. Aklınıza ve yeteneğinize güveniyorsunuz.

30 Mayıs 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün yeni fikirlerle karşı karşıya geleceksiniz. Beraberinde getireceği riski alma cesaretini de gösterirseniz, etkili olacaksınız. Başarılı olursanız meslektaşlarınızdan gelecek desteğe güvenebilirsiniz. İlişkinizde açık davranmanız gerekiyor. Sevdiğiniz kişiden gelebilecek sıradışı fikirler, yeni yollar açarak sizin yepyeni bir yönünüzü ortaya çıkabilir. Ancak alçakgönüllülüğünüzden taviz vermemeye özen gösterin, risk almakla kibirli olmak arasında ince bir çizgi vardır.

30 Mayıs 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün aşk, çocuk, tatil konularında süprizler sizi bekliyor. Finansal açıdan güçlü fırsatlar karşınıza çıkabilir. Gününüz şahane geçsin.

30 Mayıs 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İç dünyanızdaki cesaret ve sağlam iradenizle, üzerinizde kontrol kurmaya kalkan insanlara karşı agresif bir tutum içinde olabilirsiniz. Sizin hakkınızda ne düşündüklerini asla umursamadan hareket edersiniz. Özellikle ailenizle ilişkilerinizde bu daha çok göze çarpacaktır. Doğru bildiklerinizden vazgeçmez ve dürüst davrandığınızı düşünürsünüz. Yaşam canlılığınız yüksektir. Özgür duygularınızı gönlünüzce yaşamak istersiniz. Özgürlüğünüze verdiğiniz önemin yanısıra bazı anlarda ters, huysuz, alıngan bir insan da olabilirsiniz. Kavgacı, tolerans göstermeyen hırçın karakteriniz herkes tarafından hissedilir. Çabucak öfkelenir, patavatsızca konuşabilirsiniz. Ani ve şaşırtıcı ruh halinizle ufak tefek te olsa kazalara uğrama durumunuz olabilir. Dikkatli olmanız gerekecektir. Kendinizi her türlü sıradan ve kısıtlamanıza neden olacak herşeyden uzak tutmanız nedeniyle, sorumluluklarınız konusunda da boşverci bir hal içine girebilirsiniz.

30 Mayıs 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 16' 24" R
Ay
Akrep
03° 58' 18" R
Merkür
Koç
16° 05' 03"
Venüs
Koç
23° 12' 12"
Mars
Balık
24° 50' 26"
Jüpiter
Boğa
22° 29' 20"
Satürn
Balık
15° 59' 49"
Uranüs
Boğa
21° 59' 22"
Neptün
Balık
28° 42' 36"
Plüton
Kova
02° 05' 08"
Chiron
Koç
20° 17' 51"
Lilith
Başak
22° 38' 09"
True Node
Koç
15° 38' 19"
Son Güncelleme : 24/04/2024 02:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>