İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
İletişimde Güçlüsün Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Haziran 2023, Cumartesi

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 100%

Hoşlandığın bir kişi varsa eğer, ona karşı bir adım atmama konusunda bir karar alman gerekebilir bugün. Bazı şeylerin kendi kontrolünde olmasını isteyebilirsin. Karşı tarafla nasıl ve ne zaman iletişime geçeceğini düşünebilirsin bugün.

Bugün önemli bir ziyaretçiniz olabilir. Bu ziyarette sizi haftalarca düşündürecek bir teklifle karşılaşacaksınız. Zamana yaydığınız bazı projeleriniz biraz çabukluk gerektiriyor.

Maddi konularda kafanı dinlemek sana daha iyi gelebilir bugün. Para harcamadan önce dikkatle düşünmek veya masrafa girmeden bir gün geçirmek bugün sana daha iyi enerjiler verecek.

Bugün cildine özen göstermelisin. Bol bol nemlendirmeli ve güneşe karşı korunduğundan emin olmalısın. Cildinde hassasiyet meydana gelmemesi için bugün biraz daha fazla özen göstermen gerekecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün hayatının kontrolünü eline alacağın bir gün. Güne ne kadar pozitif başlarsan senin için o kadar iyi olacak. Enerjini olumlu bir seviyede tutmak, halletmen gereken mevzulara odaklanmanı kolaylaştırabilir.

3 Haziran 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler burçları, bugün kendinizi gergin hissedeceksiniz. Bu gergin ruh halini çevrenizdekilere yansıtıp yansıtmamak tamamen sizin elinizde olan bir durum. Doğuştan gelen yeteneklerinizi sergileme konusunda utangaç olduğunuz sürece insanların başarınızı keşfetmesi kolay olmayacak. Bu yüzden kendinizi köşelerde gizli bir şekilde takdir etmek yerine size yöneltilen tebrikleri kabul etmeyi denemelisiniz.

3 Haziran 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Her ne kadar tutumlu davranmaya çalışsan da farklı tarzdaki kıyafetlerin gösterişine kapılarak harcamalarının kontrolünü kaybedebilirsin. Bugün, iletişim yeteneklerinle öne çıkabilir ve etkili iletişim kurma becerilerini kullanabilirsin. İnsanlarla kolaylıkla bağlantı kurabilir, fikir alışverişinde bulunabilir ve etkileyici bir şekilde ifade edebilirsin. İş ortamında veya sosyal çevrende liderlik rolünü üstlenebilir ve diğerlerine rehberlik edebilirsin.

3 Haziran 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı mücadelelere son vermeniz gerektiğini anlamalısınız. Kendinizle ilgilenmeli, karşınıza çıkan maddi fırsatları değerlendirmeye almanızda fayda var. Bugün ruhsal bir pusula bulmak için kendinizi buna odaklayın.

3 Haziran 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün karşıt burcunuzda ilerleyen ay denge ve uyum için daha dikkatli olmanız gerektiğini gösteriyor. İlişkilerde uzlaşı içinde kalmaya bakın.

3 Haziran 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bol su içmek ve istemeseniz bile egzersiz yapmak sizi kendinizi disipline sokmak hususunda verimli hissettirebilir. Öğleden sonra dinlenmek için...

3 Haziran 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendini daha enerjik hissedebilirsin. Yetişebildiğin her işe koşmak isteyeceksin hatta. Ailene yardımcı olmak senin için daha öncelikli olabilir. Onlarla arandaki ilişkiyi güçlendirip daha sağlam aile bağları kurmak bugün daha mümkün olacak.

3 Haziran 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün "Evet!" deme gününüz. Şanslı bir noktadasınız ve bunu biliyorsunuz. Ölçülü varoluş tarzı yeter, sadece tam olarak nereye gittiğinizi bildiğiniz sürece hareket etmekten vazgeçin. Yola koyulun ve hayatın sizi şaşırtmasına izin verin. Gözlerinizi kapatın ve zihninizin bilinmeyene doğru gezinmesine izin verin: ne görüyorsunuz, ne hissediyorsunuz ve hayatınızı daha dolu ve daha mutlu hissettiren nedir? Şimdi damarlarınızda fışkıran bu duyguların küçük parçacıklarına nasıl sahip olduğunuzu fark edin. Olmanız gereken yere ulaşmak için sezgilerine güvenmeniz yeterli. Başkalarının sizin hakkınızdaki algısının hayattaki işleyişinizi etkilemesine izin vermeyin.

3 Haziran 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sizin için duygusal tatmin çok önemli. Üstelik çevrenizle bütünleşmek sizi farklı kılıyor. Yalnızlığı sevmeyen yapınız sizi kalabalık ortamlara süreklerken, karşılaşacağınız kişilerden olumlu etkiler almanıza da neden oluyor.

3 Haziran 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar etrafınızdakilerle özellikle iyi bir iletişim içinde olduğunuzdan ve planlarınızı ikna edici bir şekilde sunabildiğinizden, sizi heyecanla takip edecek kişileri kendinize çekeceksiniz. İnsanlara güvenmemeyi artık bir kenara bırakın ve uzatılan yardım elini kabul edin. Ayrıca başkalarının fikirlerine açık olmaya ve hatta bunları kendi fikirlerinize dahil etmeye çalışın. Bu sayede büyük hızla ilerleyebileceksiniz.

3 Haziran 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün partner veya ortağınızla beraber fikirsel uyum sağlayabilirsiniz. Seyahat, eğitim konuları gündeminize gelebilir. Gününüz şahane geçsin.

3 Haziran 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Her zaman sıcak ve canlı ifade tarzınız bugün daha ciddi ve olgun bir ifadeye dönüşebilr. Çevrenizdeki insanlar sizde, yaşınızdan fazla bir olgunluk sezebilirler. Kimi anlarda yine çocuksu bir ifadeye sahip olsanız da genelde tavırlarınız ketum ve mesafelidir. Sevdiğiniz kişiyle aranızdaki hasasiyet onun her halinden etkilenmenize neden olacaktır. Bazen ona duyduğunuz hisler nedeniyle kendinizi bağımlı, bazen kandırmaya eğilimli olabilirsiniz. Gerçek duygularınızı göstermektense aldatıcı sözler söyleyebilirsiniz. İlişkinizin size yüklediği yükümlülüklerden kaçabilir sorumluluk almak istemeyebilirsiniz. Yaşamın sorunları karşısında ise kendinizi bir kurban gibi hissedebilir ve kendinize uygun ortamlar yaratarak yalnız kalmak istersiniz

3 Haziran 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 53' 46" R
Ay
Akrep
24° 32' 18"
Merkür
Koç
15° 58' 54"
Venüs
Koç
25° 15' 28"
Mars
Balık
26° 07' 44"
Jüpiter
Boğa
22° 52' 27"
Satürn
Balık
16° 09' 12"
Uranüs
Boğa
22° 04' 58"
Neptün
Balık
28° 45' 48"
Plüton
Kova
02° 05' 31"
Chiron
Koç
20° 23' 36"
Lilith
Başak
22° 49' 15"
True Node
Koç
15° 34' 43"
Son Güncelleme : 25/04/2024 18:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>