İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Harcamalara Dikkat! Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Haziran 2023, Salı

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 100%

Sevdiğin kişi ile aranda gerçekleşecek olan konuşma sana çok güzel enerjiler katabilir. Eğer hoşlandığın ancak konuşamadığın bir kişi varsa, bugün beklediğin iletişimi kurabilirsin.

Tatilin ardından,dışı bir sorunla ilgili olarak canınız pek çalışmak istemeyebilir. Neyse kiarkadaşlarınız bugün sizden fazla bir şey beklemeyecekler. Hafta sonlarından daha huzurlu çıkmaya çalışmalısınız.

Büyük gelişmeler elde etmek için büyük değişimlere gitmene gerek olmayacak bugün. Elindekilere bakarak, ufak değişimlere giderek ve farklı kararlar alarak da güzel kazançlar elde edebileceksin bugün.

Günlük egzersiz programı çıkarman ve bol bol hareket etmen hem kaslarının hareket kabiliyetini artıracak hem de stresi vücudundan atmanı kolaylaştıracak. Stabil kalmak ve hareket etmemek seni düşündüğünden daha fazla yorabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatında büyük değişimlere yer açmalısın bugün. Bazı şeyleri yoluna koyman ve daha büyük şeylere odaklanman olası. Hayatında görmek istediğin yenilikler için kendini hazırlamak bugünün daha iyi geçmesini sağlayabilir senin için.

6 Haziran 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler burçları, şu anda romantik bir ilişkiniz varsa daha ciddi adımlar atmak için hazırsınız. Nişan ya da düğün tarihi belirlemek için mükemmel bir zaman! Eğer aranız aşkı henüz bulamadığınızı düşünüyorsanız Eros'un oku kalbinizi tam on ikiden vuracak. Romantik komedi filmlerini kıskandıracak bir aşka hazır olun.

6 Haziran 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Karşına çıkan fırsatlar sana şans gibi görünse de iyi düşünmen gerektiğini biliyorsun. İş konusunda oldukça asabi olabilir, etrafındaki insanları kırmaktan çekinmeyebilirsin. Gün içinde yapacağın gereksiz harcamalar yüzünden pişmanlık duyabilirsin. Evli bir İkizler burcuysan, eşinin ailesiyle ilgili bazı sorunlar gündeme gelebilir.

6 Haziran 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Varlığınızı ve hissettiklerinizi göstermek isteyebilirsiniz. Başkalarının fikirleri ve isteklerine göre hareket ederken bunun sizden bir şeyler eksiltmemesi için doğru bir denge kurmalısınız. El becerilerinize zaman ayırmak, sanatsal işlerle ilgilenmek keyfinizi yerine getirebilir.

6 Haziran 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumlu olduğunuz konuları sağlamlaştırmak isteyebilirsiniz. Ortaklı konularda kendinizi güvensiz hissedebilirsiniz. Bazı konuları çözmek ve yön kazandırmak için çaba sarf edebilirsiniz. Gün içinde kriz yaratabilecek durumlar meydana gelebilir. Sakin kalmanızda fayda var. Rutin işlerinizle ilgilenebilirsiniz.

6 Haziran 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Onların size olan sevgisi sizin hayat enerjinizi arttırırken varlığınızın gelişimine de destek oluyor. Sevildiğinizi bilmek sizin için oldukça önemli...

6 Haziran 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Uzun zamandır gerçekleşmesi için uğraştıklarının hayata geçtiğini göreceksin bugün. İşin büyüsünün kaçmaması için erkenden kutlama yapmaktan kaçınmakta yarar olabilir. Bazı şeyler kesinleşene kadar sakin kalman en iyisi bugün.

6 Haziran 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün hayatınızda sizi önemli biriyle güzel şekillerde bağlantı kurmaya teşvik eden veya ilişki hakkındaki sezgilerinizin farkındalığını zorlayan ısrarcı duyguları uyandırabilir. Daha önce keşfedilmemiş duygular veya ilişki sorunları gün ışığına çıkabilir. Kişisel bir hedefin doruk noktasına ulaşabilir ya da içinizde gelişen ve artık kişisel aydınlanmaya ulaşan bir duygu yaşayabilirsiniz. Romantik ilişkiler özellikle bir sınavdan geçiyor olabilir ancak bunu ilerisi için daha kazançlı bir durum haline getirebilirsiniz. İlerleyen zamanlarda karşılaşabileceğiniz daha büyük sorunlarda yanınızda kimin olacağını kesinleştirmek için bugün öğrendiğiniz şeylerden yararlanabilirsiniz.

6 Haziran 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yakın dostlarınızla bir arada hoş saatler geçirirken, sizi sıkan konuları unutmak için fırsatlar yakalayabilirsiniz. Gönlünüzce eğlenin. Yakın akraba çevrelerinde basit çekişmelerden dolayı dedikodular eksik olmaz.

6 Haziran 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Alışılmamış ve anlık hareketlerle ilişkilerinize yeni bir soluk katın. O kadar da zor olmadığını göreceksiniz. Kendinize biraz güvenle insanları birçok şekilde şaşırtabileceksiniz. Ayrıca ciddiye almanız gereken birçok teklif de alacaksınız. Kasvetli zincirleri ve geleneksel kalıpları kırabilir ve kişiliğinizi yeniden özgürce hüküm sürmesini sağlayabilirsiniz.

6 Haziran 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün birden evinizin görünümünü güzelleştirme isteği duyabilirsiniz. Redekorasyon,peyzaj, mobilya yenileme ya da çatıdan kilere bir temizlik planlasanız da planlamasanız da bu işe kafayı takıp bundan başka hiçbir şeyle ilgilenmeyeceksiniz. Sonuçlar kendini gösterecek. Fakat aile bireylerinin size yardım etmesini sağlayın. Başardıklarınızın keyfini süremeyecek kadar yorgun olmak istemezsiniz.

6 Haziran 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün çevre ilişkileriniz güçleniyor. Ortak dostlarla bir araya gelip, fikirlerinden etkileneceksiniz. Tanıdığınız birinden evlilik teklifi alabilirsiniz. Güçlü sezgilerinize güveniyor ve çevrenizdeki olayları irdelemekten hoşlanıyorsunuz.

6 Haziran 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 27' 16" R
Ay
Oğlak
11° 47' 30"
Merkür
Koç
16° 33' 17"
Venüs
Koç
29° 46' 05"
Mars
Balık
28° 57' 16"
Jüpiter
Boğa
23° 43' 27"
Satürn
Balık
16° 29' 13"
Uranüs
Boğa
22° 17' 24"
Neptün
Balık
28° 52' 39"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 36' 08"
Lilith
Başak
23° 13' 37"
True Node
Koç
15° 23' 17"
Son Güncelleme : 29/04/2024 10:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>