İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Kendini Rahat Hissediyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Temmuz 2021, Cumartesi

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 50%

Bugün hayatınızda bazı düşmanlarınız olabilir, kimse konumundan ayrılmak istemiyor gibi. Aklınız ile kalbiniz arasında gidip geliyor olabilirsiniz. Her iki taraf da affetmeyen taraf ve kontrolü elden bırakacak gibi değil. En iyisi, mümkün olduğunca uzlaşmaya çalışmak. Bulduğunuz çözüm tam olarak istediğiniz şey olmayabilir, ancak herkes için en uygunu bu olacak.

Önünüzde nezaket ve anlayış dolu bir gün var. Evinizin çetrefilli işlerini bir kenara bırakıp, kariyer planlarınızı biraz daha kolaylaştıracaksınız ve bu sayede kendinizi evdeki zorunluluklara adayabileceksiniz. Eviniz, aileniz veortağınız şu anda hayatınızda en önemli konulardır. Onlara daha fazla dikkat etmek (kendinize dikkat ettiğiniz gibi) sizin için son derece faydalı olacaktır; muhtemelen biraz dinlenmeye ihtiyacınız var.

Bugün ev içerisinde veya evinizi ilgilendiren birsize ekstra para getirme açısından oldukça başarılı olabilir. Bu konuda özellikle iyimser hissetmeniz muhtemel ve gelecekte karşınıza çıkacak yeni fırsatları da dört gözle bekliyorsunuz. Sezgileriniz kuvvetli ve bu nedenlefırsatlarının olduğu yerlerde sapla samanı ayırt edebilecek kapasitedesiniz. Harekete geçin!

Evden çık ve deşarj ol. Gururlu ve cesaretli hisset. Sağlıksız bir durumu fazlasıyla olumlu bir hale sokabilirsin; ama önce kendinden şüphelenmeyi bırakmalısın. Eğer kendine yeterince güvenmezsen insanların da sana güvenmesi mümkün olmaz. Dünyaya tam olarak nerede durduğunu göster!Bugün kendinizi sunabileceğiniz değerli bir şeyiniz olduğunu kanıtlamaya çalışırken bulabilirsiniz, bu konuyu enine boyuna düşünseniz daha iyi edersiniz. Şansınıza doğuştan arkadaş canlısı birisisiniz ve neredeyse herkesle iyi geçiniyorsunuz. Bu durum sizin için bir güç olabilir, zaten bir kalabalık yaratmak için elinizde gereken şey varmış. Kendin olmak hakkında biraz düşünün ve bir şeylerin parçası olmaya çalışmayın. İşe diğerlerine göstermeye değecek yeteneklerine bakarak başlayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Her zaman etrafınızdakilere karşı ilgili oldunuz. Onlarla ilgilendiniz ve kendinizi şımartmak için kendinize hiç zaman tanımadığınız. Bugün tamamen farklı olacak. Sanki o her şey ile ilgili olan yanınız bir anda yok olmuş gibi, ilginin odağı siz olacaksınız. Bugün siz ve etrafınızdakiler için iyi bir gün olacak. Tadını çıkarın.

10 Temmuz 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün yüklü alım-satım konuları gündeminizde olabilir. Satın alım gündeminizle ilgili araştırmalar içerisinde olabilirsiniz. İlişkiler ve ortaklıklarda güvenilirliğin daha önemli olduğu durumlarla karşılaşabilirsiniz. Zorunlu bir ödemeniz olabilir.

10 Temmuz 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş yerinde çalışma arkadaşlarınla ortak bir paylaşımda bulabilir ve arkadaşlarına yardım edebilirsin. Aranızdaki uyumun artmış olması sayesinde, kendini rahat hissediyorsun. Maddi durumunun güçlü olması, değişim yapmak istediğin konularla ilgilenmeni sağlayacak. Bugün, su burcunda Yeniay meydana gelecek. Uzun süredir yalnız bir İkizler burcuysan, tam benim dengim diyebileceğin biri seninle iletişime geçmek isteyebilir.

10 Temmuz 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmiş ilişkiniz ile ilgili konular gün yüzüne çıkabilir. Yeni ilişkinizde karşı taraf geçmişiniz ile ilgili sorular sorabilir ve bu konuda şeffaf olmanızı isteyebilir. Tüm yalınlığı ile olayları anlatmaya özen gösterin.

10 Temmuz 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yengeç burcunda yeniay gerçekleşiyor. Elinizdekileri ve paranızı daha iyi değerlendirebilecek olanaklar aramalısınız. Maddi konular üzerinde daha çok durabilirsiniz.

10 Temmuz 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çevrenizdekilerin veverenlerinizin de bu konudaki başarılarınızı göreceğinden emin olabilirsiniz. Ani karar almayın ve iyi düşündüğünüzden emin olmaya çalışın.

10 Temmuz 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca mutluluğu ve huzuru zihninizi ve bedeninizi dinlendirecek ortamlarda yer alarak ve evinizde bulabilirsiniz. Meditasyon ve enerji çalışmalarından faydalanabileceğiniz bugün,hayatınızda problemlere açık bir enerjiden geçerken, cinsel bölge rahatsızlıkları yaşayabilirsiniz.

10 Temmuz 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aileyi, arkadaş grubunu, genel olarak toplulukları bir arada tutmak için verdiğiniz çaba bazen insanlara çok fazla ihtiyaç duyduğunuza yorulabilir. Doğruyu siz biliyorsun fakat size yanlış ithamlarda bulunmaya devam eden insanları hayatınızda tutmak iyi bir fikir olmayacaktır.

10 Temmuz 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, içsel düşüncelerinizi olumlu etkilerken girişimciliğinizin destek ve takdir görmesi, gururunuzu okşayabilir. Yakın dostlarınızın ilgisine ihtiyaç duyabilirsiniz. Değişen istekleriniz konusunda detaylar kafanızı kurcalıyor.

10 Temmuz 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş ve aşk. İşte bugün kalbiniz bu ikisi için atacak. İş hayatınızda dev adımlarla ilerliyor ve hayranlık topluyorsunuz. Ancak sizin isteğiniz hep takdir değil; hep daha yukarılara sıçramak. Bunu da başaracaksınız. Hanenize yazılan artılara bakmak yeterli.

10 Temmuz 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yeni bir ilişkiye gireceksiniz ve kendinizi heyecanlı hissedeceksiniz. İş yerinizdeki sıkı çalışmalarınızın karşılığını çok yakında almaya başlayacaksınız. Aile bireyleriniz ile birlikte zaman geçirmek isteyeceksiniz.

10 Temmuz 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Derin düşünceler içindesiniz. Yapmak istediklerinizle ilgili yeni projelerin gündeme gelmesiyle birlikte, yeni bir motivasyon kazanacaksınız. İşbirliği yapacağınız kişilerle, duygusal bağlarınızın güçlü olduğu bir gün içindesiniz.

10 Temmuz 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 19' 51" R
Ay
İkizler
21° 34' 36" R
Merkür
Koç
24° 09' 09"
Venüs
Boğa
13° 35' 24"
Mars
Koç
07° 34' 56"
Jüpiter
Boğa
26° 21' 22"
Satürn
Balık
17° 25' 02"
Uranüs
Boğa
22° 56' 13"
Neptün
Balık
29° 11' 54"
Plüton
Kova
02° 05' 24"
Chiron
Koç
21° 13' 13"
Lilith
Başak
24° 28' 17"
True Node
Koç
15° 09' 39"
Son Güncelleme : 10/05/2024 15:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>