İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Duygusal Adımlar Atıyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Eylül 2020, Cuma

Aşk 50%
Para 30%
Sağlık 20%

Bugün aşk hayatınız hakkında çok pratik olmaya karar verebilirsiniz. Şu anda yalnızsanız, biriyle tanışmanız için stratejiler belirleyebilirsiniz. Hatta belki internete veya gazeteye kişisel bir ilan verebilirsiniz. Doğru insanların size gelmesi için kullandığınız kelimelere dikkat edin. İyi insanları kendinize çekmek için mantığınızla yaratıcı zihninizi birleştirin!

Bağımsız çalışmak ve projeleri tamamlamaya konsantre olmak için iyi bir gün. İnsanlarla büyük etkileşimlere girmek için o kadar da iyi bir gün değil, çünkü etrafta çok fazla ego ve düşmanlık olabilir. Zamanınızın boşa gittiğini fark edebilirsiniz. Tek başınıza kalıp daha bireysel projeleriniz ve takipleriniz üzerinde çalışırsanız daha iyi olursunuz.

Bugün yaratıcı fikirlere kulak vermek için güzel bir gün. Bunu her zaman fark etmezsiniz fakat içinizde bir sanatçı yaşıyor. Belki hayal gücünüz kendini hikaye anlatıcılığıyla ifade ediyor. Bugün arkadaşlarınıza zeki hikayeler anlatmaya son verebilirsiniz. Ya da, yapmak istediğin bir şey hakkında planlarınız olabilir. Bir marangozluk projesi veya ev yenileme hakkındaki fikirlerinizi kaleme alın.

Pozitif haberler alabilirsin. Günün enerjisi güzellikleri ayağına getiriyor. Sahip olduğun doğal karizma yüklelişte. Karşılaştığın herkesle konuş, çekinme! Sana pozitif şekillerde yanıt vereceklerdir. Güzel irtibatlar, etkileşimler, arkadaşlıkla sağlayabilirsin. Belki de romantik bir ilişki olabilir!Bugün sosyal gruplarınızı değiştiriyor olabilirsiniz. Belki de an itibariyla bazı arkadaşlardan vazgeçiyorsunuzdur. Bu dostluklardan bazılarını bırakmak üzücü olabilir ancak yaşamınıza devam etmek için elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız. Farklı bir çevrede takılmaya çalışın. Eğer her zaman aynı bara, kitapçıya ya da kafeye gidiyorsanız, yeni bir yerler deneyin. Sizi birkaç ilginç insanla tanıştıracak bir çeşit maceraya atılmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün beklenmedik değişimler yaşanabilir. Bugün, daha önce hiç kullanmadığınız, son teknoloji ürünü altlere alışmak zorunda kalacağınız durumlar içinde bulabilirsiniz. Panik yapmayın. Gayet güzel idare edeceksiniz ve bir kez alıştınız mı bu işin piri olacaksınız. Zihninizi şu ana odaklamaya çalışın ve öğrenebildiğiniz kadar çok şey öğrenmeye bakın. Bunu başarabilirsiniz!

11 Eylül 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün saat 11.22'ye kadar Ay boşlukta ilerliyor. Bu saate kadar enerjiniz dağınık olabilir. Ruh haliniz daha sık değişebilir. Öğleden sonra sosyalleşecek, harekete geçecek ve ilişkilere, sevdiklerinize odaklanacaksınız. Hediye alma-verme durumu olabilir.

11 Eylül 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

1984-1998 yılları arasında doğan bir İkizler burcuysan, kaosları fırsata çevirebilirsin. İçsel çatışmaların zararını görmek istemiyorsan duygusallığını denetim altına almak durumundasın. Akşam saatlerinde ailenle eğlenceli bir organizasyon planlayabilirsin.

11 Eylül 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerinizde oldukça hassas ve titiz davranışlar sergiliyor olabilirsiniz. Tutumunuz partneriniz tarafından eleştirilebilir. Olaylara kendi pencerenizden değil de karşıdan bakmayı denemelisiniz. Sizden habersiz arkanızdan gerçekleşen olayların gün yüzüne çıkabileceği bir gün olabilir. Sakin kalıp değerlendirmelisiniz.  İnanç sorgulamalarınızı paylaşmak sizi oldukça motive edecektir. 

11 Eylül 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarla ilgili konular ön plana çıkabilir. Gün içinde bütçeleme yapmak isteyebilirsiniz. Öğle saatlerinde önünüze çıkan engelleri daha rahat şekilde aşabileceksiniz. Kişisel yeteneklerinizi uğraştığınız işlerde göstermek isteyebilirsiniz. İlerleme sağlayacağınız konulara yönlenerek zaman kaybını önleyebilirsiniz.

11 Eylül 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İstediğiniz bir konuyu başarıya ulaştırmak için gösterdiğiniz çaba ve gelen başarı ile gururlanabilirsiniz. Yerler keşfetmek isteyebilirsiniz.

11 Eylül 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sabah saatlerinde kendinize ayırabileceğiniz zamanlar olabilir ancak bunu işlerinizi toparlayarak geçirmelisiniz. Sonrasında ise maddi konulara,ve para konularına odaklanabilirsiniz.

11 Eylül 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sizinle birlikte olmak istemediğini açıkça belirten birinin peşinden neden koşuyorsunuz ki? Ondan çok daha iyileri sizi bekliyor. Değerinizi bileceklerinden de emin olabilirsiniz.

11 Eylül 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, öğlen saatleri itibariyle burcunuzdaki seyahatini sonlandırıp Yengeç burcunda seyahat etmeye başlıyor.Finansal konuların ön planda olacağı bir gün olacak, bütçe planlaması yapmak için bugünü değerlendirebilirsiniz. Güneş'in Neptün ile kavuşumu kariyer hayatınızda yaşanabilecek belirsizliklere işaret ediyor. Bugünlerde önemli kararlardan almaktan kaçının.

11 Eylül 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Havailiğiniz başınızaaçıyor. Çevrenizde yanlış anlaşılıyorsunuz. İşhayatınızın ve dostlarınızın güvenini sarsıyorsunuz. Bundan bir an önce vazgeçin. Yoksa en çok zararı siz görürsünüz. Biraz gayretle büyük bir başarı kazanmanız olası. Çevrenizde sizi çekemeyenler var.

11 Eylül 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bu sabah uyanıp, aynaya bakacak ve gördüğün şeyden nefret ettiğine karar vereceksin - gayet iyi görünüyor olsan da. O yüzden, bugün yeni kıyafetler almak veya saçlarına yeni bir şekil uygulamak için uygun bir gün. Muhtemelen biraz depresifsin ve dışarı çıkıp kendini şımartmak lüksten öte bir gereksinim. Ama yiyecek-içecek alanlarında çok da şımarma yoksa yarın karşılaştığın sonuçlar pek hoşuna gitmeyecek!

11 Eylül 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Gönlü boş olanlar bugün heyecanlı anlar yaşayabilir, yeni bir ilişkiye başlayabilir. İlişkisi olanlar ise ilişkilerinde hiç olmadıkları kadar mutlu olabilecekler. İşinizde terfi almanız mümkün. Doğru zamanlarda yaptığınız olumlu çıkışlarla üstlerinizin hayranlığını kazanacaksınız. Rakip firmalardan alacağınız teklifleri değerlendirmeyi düşünmeyin bile. Gelecek günlerde maddi sıkıntı çekmemek için harcamalarınızda kontrollü olun. Bacaklarınızı güçlendirmek için yürüyüş yapmanız gerekiyor

11 Eylül 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 37' 36" R
Ay
Balık
11° 31' 44"
Merkür
Koç
18° 31' 21"
Venüs
Boğa
05° 03' 50"
Mars
Koç
02° 15' 59"
Jüpiter
Boğa
24° 43' 43"
Satürn
Balık
16° 51' 37"
Uranüs
Boğa
22° 32' 11"
Neptün
Balık
29° 00' 21"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 37"
Lilith
Başak
23° 42' 13"
True Node
Koç
15° 22' 27"
Son Güncelleme : 03/05/2024 17:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>