İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Motivesin Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Haziran 2023, Pazar

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 90%

Sevdiğin kişinin yüzünü güldürmek isteyebilirsin bugün. Ancak seçtiğin kelimelerde dikkatli olmalısın. Aranızda keyifli ve mutlu bir muhabbet olmasını isterken pot kırman mümkün. Kelimeleri dikkatli seçmelisin bugün.

İşlerinizdeki dönemsel düzelmeler size hiç umut vermiyor. Tepeden tırnağa bir değişime ihtiyacınız var gibi. Buna karşın, mevcut koşullarınızla çok az şeyi düzeltebileceksiniz.

Maddi konularda önemli konuları ertelemen gerekebilir bugün. Bazı konularda dikkatini toplaman zor olabilir. O yüzden parasal mevzularda acele kararlar almamalı ve kendine zaman ayırmalısın.

Kendin için sağlıklı bir yaşam tarzı oluşturman gerekecek. Abes veya devam ettirmesi zor olan, sadece popüler olduğu için dikkat çeken diyetler yerine kontrol edebileceğin ve kendini zorlamayacağın programlara odaklanmalısın bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bazı şeyleri abartmaman gerekecek. Verdiğin tepkiler, söylediğin sözler ve hareketlerin ölçülü olmalı. Sevincini de üzüntünü de sakin bir şekilde yaşamalı ve kendini çok fazla yormamalısın bugün.

11 Haziran 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler burçları, bugün tatil ile ilgili konular öne çıkabilir. Ayrıca, hedeflerinize odaklanmak için verimli bir gün geçirebilirsiniz. Hayatınızda yenilikler ve değişiklikler olabilir, bu da size fırsatlar sunabilir. Dikkatlice plan yapın ve harekete geçmek için doğru anı yakalayın.

11 Haziran 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yönetici gezegenin Merkür, bugün itibariyle burcunda konumlanmaya başlıyor. Evli bir İkizler burcuysan, eşinin hayatında maddi temelli önemli konular gündeme gelebilir. Bugün iletişim yeteneklerini kullanma ve merak duygunu tatmin etme zamanı. İnsanlarla bağlantı kurmak, farklı fikirleri keşfetmek ve yeni bilgiler edinmek seni motive edecek. Konuşkanlığını ve zekâ dolu sohbetlerini ortaya çıkarabilirsin.

11 Haziran 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hedeflediğiniz konular sizi fazlasıyla dağıtabilir. Hayaller ve gerçekler arasında bir denge kurmaya bakmalısınız.

11 Haziran 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde enerjinizin düşeceği bu günde çalışmak ya da herhangi bir şeye katkı sağlamak istemeyebilirsiniz. Doğanızdaki yataylık su yüzüne çıkabilir.

11 Haziran 2023, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendine yeni hedefler bulmak isteyebilirsin bugün. Bu amaçla yeni ortamlara girmek senin için iyi olabilir. Yeni tanıştığın insanlarla yeni etkinlikler hakkında konuşmak daha iyi hissetmeni sağlayabilir hatta.

11 Haziran 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün pratik meseleler için iyi çalışan bir kafanız var sevgili İkizler ama aynı zamanda yaratıcı ve ilham dolusunuz. Her zaman için kelime bulamadığınız fikirleri veya duyguları ifade edebilirsiniz ve bir sonraki adımınız için sezginiz güçlüdür. İdeal olarak, geçmişinizi ve son olaylarla ilgili daha derin duygularınızı daha iyi anladığınız bir yere ulaşabilirsiniz. Zihninizi olasılıklara açmak şimdi size yardımcı oluyor. Bu aynı zamanda kişisel olarak sizin için de iyi bir zaman. İlişkiler onarım veya güçlendirme gerektiriyorsa şimdi bunu yapmayı seçmek için mükemmel bir zaman. İnsanlar size doğru çekilir ve bazıları dostluğunuzun onlar üzerinde iyileştirici bir etkisi olduğunu düşünebilir. İnsanlar size daha kolay güvenir ve şimdi bağ kurmaktan gelen iyi duygular olabilir.

11 Haziran 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güneş, kişisel evinizde ilerliyor. Yaptığınız işlerden çabuk sonuç almak istiyorsunuz. Zamansızlık konusunda şikayetlerinizdeki artışlar sizi zorluyor. Merkür, hızlı düşünmenize neden oluyor. İkili ilişkilerinize dikkat.

11 Haziran 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Cesur davranıp, umutlarınızı ve arzularınızı başkalarına anlatın. Alacağınız olumlu tepkiler hayallerinizi gerçeğe dönüştürme şevkinizi artıracak. Hızla yeni destekçileri kendinize çekeceksiniz. İşyerinde dahi fikirlerinizi ilgiyle dinleyecekler. Ama tavsiye ve eleştirilere de kulak tıkamayın, bunlar planlarınızı tamamlayacak ve daha iyiye götürebilecek.

11 Haziran 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler burcu, aşık olma veya eski bir aşkın canlanması gibi durumlar gözüküyor. Ruhsal olarak bir yuva arayışındasın, yapılması gereken şeyleri hızlı bir şekilde yerine getir ve verdiğin sözleri onurlandır.

11 Haziran 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, özgürlük duyguları içinde hareket etmek isteyeceksiniz. İhtiyacınız olan beraberlikte uyum içinde olmak istiyorsunuz fakat sizin inatçı tavırlarınız, onun bitmeyen egoları yüzünden aranızda sürtüşmeler uzayabiliyor.

11 Haziran 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 24' 23" R
Ay
Koç
23° 27' 05" R
Merkür
Koç
20° 31' 14"
Venüs
Boğa
08° 35' 47"
Mars
Koç
04° 28' 18"
Jüpiter
Boğa
25° 24' 05"
Satürn
Balık
17° 05' 52"
Uranüs
Boğa
22° 42' 06"
Neptün
Balık
29° 05' 16"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
21° 00' 05"
Lilith
Başak
24° 01' 18"
True Node
Koç
15° 24' 36"
Son Güncelleme : 06/05/2024 14:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>