İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Güne Zinde Başlıyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Temmuz 2021, Pazar

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 60%

Bugün içgüdüleriniz fırtınadan korunmak için bir sığınak olabilir. Bu, gerçek bir fırtına da olabilir, duygusal bir fırtına da. Sevdiğiniz kişi bir konuda stresli olabilir ve ona sabır göstermeniz gerekiyor. İnsanlar teslim tarihleri veya diğer baskılardan dolayı endişeli olabirler. Olumsuz duygulardan kurtulmaya çalışın. Koruyucu bir duygusal balonda kalmak için elinizden geleni yapın.

Bugün çalışmak zorunda olsanız bile her şeyi büyütmemeye çalışmalısınız. Sadece mevcut enerjinizle,yükünüzü sırtlamaya hazır değilsiniz. Kahvaltınızın ve öğle yemeğinizin sağlıklı bir menüden oluşmasına dikkat edin çünkü vücudunuz son zamanlarda yaptığınız kaçamaklar yüzünden biraz asileşmiş durumda. Öğle yemeğinde çorba ve salata ile bol su önerilir. Gün sonuna dek, enerjinizin geri gelmeye başladığını hissedeceksiniz.

Her zaman konsentrasyonunuz yüksek fakat bugün özellikle de sizin için çok şey ifade eden projeler üzerinde her zamankinden daha fazla odaklanmış durumdasınız. Bu işle ilgili olabilir, bir arkadaşınıza yardım etmekle ilgili olabilir ya da kendi kişisel projeniz olabilir. Her ne ise, bugün bunu başarıyla tamamlayacaksınız. Bunun dezavantajı ise, yemek yemeyi, uyumayı veya biraz ara vermeyi unutabilirsiniz. Kendinize dikkat edin!

Duyguların yüzeye yakın olabilir. Ruhsal arınma periyodundan geçmekte olabilirsin. Uzun süredir taşıdığın bazı yoğun hislerden kurtulmanın zamanı geldi. Bu enerjiyi salmak için olumlu bir yol bul. Yürüyüşe çık mesela. Bu duygusal tortuyu terleyerek dışarı at ve ardında bırak. Romantik ve profesyonel yaşamında ilerlemelere kapı aralayacak çözümler üretmeye çalış.Başarıya hızlı trenle gidiyormuşsunuz gibi hissedebilirsiniz. Başarının farklı ölçütleri olduğunu da unutmayın. Bugün, duygusal başarınız üzerine düşünmek, kendi hislerinizin hayatınızın denklemine ne kadar uyumlu olduğunu tartmak son derece önemli. Yolcusu olmanız gereken trenin, yolcusu olduğunuz trene tam dik açıyla seyrettiğini fark edebilirsiniz. Bir sonraki durakta inip başka bir hatta geçmekten korkmayın. İstayon şefine nasıl gideceğinizi sorun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendinizi sunabileceğiniz değerli bir şeyiniz olduğunu kanıtlamaya çalışırken bulabilirsiniz, bu konuyu enine boyuna düşünseniz daha iyi edersiniz. Şansınıza doğuştan arkadaş canlısı birisisiniz ve neredeyse herkesle iyi geçiniyorsunuz. Bu durum sizin için bir güç olabilir, zaten bir kalabalık yaratmak için elinizde gereken şey varmış. Kendin olmak hakkında biraz düşünün ve bir şeylerin parçası olmaya çalışmayın. İşe diğerlerine göstermeye değecek yeteneklerine bakarak başlayın.

11 Temmuz 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün bir ödemenizi tamamlayabilir, bir borcunuzu kapatabilirsiniz. Özgüven ve öz değer konularında çalışmalar yapmak için oldukça güzel bir gün. Kendinize yatırım yapmaya odaklanın ve ilişkilerinizdeki sorunlar için öncelikle kendinizle ilişkinizi gözden geçirin.

11 Temmuz 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Zinde hareket etmek istediğin pazar gününde kendine güzel bir kahvaltı hazırlayarak güne başlayacaksın. İlkolarak hata yaptığını düşündüğün konulara zaman ayırabilir, durumu nasıl telafi edilebileceğini düşünebilirsin. Tatil gününde arkadaşlarınla bir araya gelebilir, keyifli vakitler geçirebilirsin. İlişkisi olan bir İkizler burcuysan, kıskanç tutumun sevgilinle aranda tartışmalara neden olabilir.

11 Temmuz 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bilinçaltınıza söz geçiremiyorsunuz. Yaşadıklarınız sinirsel gerilimlere yol açıyor. Artık bu problemleri sonlandırmanız gereken bir süreçtesiniz. Duygularınızın sizi yönetmesine izin vermemeli, kendinize hakim olmalısınız.

11 Temmuz 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay bugün Aslan’da ilerliyor. Yakın çevrenizde olup bitenlerle, ailevi konular ve kardeşlerle daha fazla ilgilenme gereği duyabilirsiniz. Sözlerinizle de yaratıcı olabileceğiniz bir gündesiniz.

11 Temmuz 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Etrafınızdaki bazı sert tartışmalar size tehdit gibi görünebilir ve içlerine dahil olmadan uzaktan seyirci olmak isteyebilirsiniz.

11 Temmuz 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden, aşk hayatınız, flörtler, tatil planlarınız, işle ilgili tanıtımlar ve çocuklarınızla iletişim konularına belirsizlik ve durağanlık yaşayabilirsiniz. İlgili alanlarda bugün yeni kararlar almamanız ve hedef belirlememeniz, olayları zamana bırakmanız faydalı olacaktır.

11 Temmuz 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Evinizde bazı fiziksel problemler gözlemleyebilirsiniz. Tadilât gereken konuları bekletmeyip bir an önce düzeltmeniz gerekiyor. Etrafınızdaki çocuklarla yetişkinlerden daha iyi vakit geçirebilirsiniz.

11 Temmuz 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün özellikle bazı takıntılarınızın sizi olumsuz etkilemesi,başarınızda da sizi zorluyor. Her işin belli bir sistemi var ve aceleci tavırlarınız yüzünden istenmeyen gecikmeler yaşıyor olmanız sadece sizin hatanız.

11 Temmuz 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kibirlisiniz. Kendini üstün görme gibi burcunuzun olumsuz özelliklerini takınma eğiliminde olduğunuz görülüyor. Bu tip davranışlarla takdir edilmekten çok, çevrenizdekilerin nefretini kazanacağınızı hiç unutmayın. Aklınız fikriniz uzun zamandır gerçekleştirmek istediğiniz bir projede.

11 Temmuz 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yeni bir ilişkiye girmeden önce kendinizi duygusal olarak hazır hissettiğinizden emin olmalısınız. İş hayatınızda yükselebilmek istiyorsanız çok çalışmaya ve çabalamaya devam etmelisiniz. Bugün hayatınızı değiştirecek önemli kararlar almamaya çalışın.

11 Temmuz 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, mükemmel işler peşindesiniz. Her şeyin en iyisini isteme hakkınızı kullanıyorsunuz. Ay'ın konumu, olayları detaylı olarak ele almanızı sağlayacak. Atılımlarınız için gerekli her türlü donanıma sahipsiniz. Bilgilerinizi paylaşma konusunda, yardımlaşmaya hazır olmanıza rağmen, çevrenizde potansiyel eksiklik görüyor olmanız sizi haklı çıkaracak.

11 Temmuz 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 42' 47" R
Ay
İkizler
12° 44' 18" R
Merkür
Koç
23° 31' 21"
Venüs
Boğa
12° 48' 13"
Mars
Koç
07° 05' 34"
Jüpiter
Boğa
26° 12' 20"
Satürn
Balık
17° 22' 06"
Uranüs
Boğa
22° 53' 59"
Neptün
Balık
29° 10' 53"
Plüton
Kova
02° 05' 32"
Chiron
Koç
21° 11' 11"
Lilith
Başak
24° 24' 02"
True Node
Koç
15° 13' 11"
Son Güncelleme : 10/05/2024 00:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>