İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Dürüstlük Olmazsa Olmazın Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Kasım 2019, Salı

Aşk 60%
Para 20%
Sağlık 20%

Bugün tutkulu, ateşli bir ruh halinde olabilirsiniz. Normalde insanları azarlama potansiyeline sahipsiniz! Ancak bu öfke uzun sürmeyecek. Enerjiniz, günün güçlü gezegensel etkileriyle daha da artacak. İkizler genellikle çok hararetli ve çabuk öfkelenen bir burç olduğundan, sevdikleriniz bu enerjili yönünüze anlam veremeyebilir!

Yaratıcılığın bugün çılgın atıyor. Bu durum sizin için oldukça yeni, bu nedenle bu aşırılık ile ne yapacağınızı bilemeyebilirsiniz. Peki ya çözüm? Her şeyi yapın! Sabah resim yapın, öğleden sonra yazın ve alacakaranlıkta fotoğraf çekin. Muhtemelen sonuçlara şaşıracaksınız. İyiçıkarıyorsunuz ve böyle bir dışa vurumun iyileştirici özellikleri çok büyük. Gerçekten, söyleyecek çok şeyiniz var - hiç konuşmasanız bile.

Bugün, işinizle veya kişisel olarak bir çok telefon alabilirsiniz. Mailler sürüsüyle gelebilir ve bir çok insan da ilginizi çekmeye çalışabilir. Egonuzun bu olaylardan sonra yükselmesi muhtemel. Bu konuda utanmayın ve kendinizi suçlu hissetmeyin. Hepimizin bazen pohpohlanmaya ihtiyacı olur. Rahat olun ve bu ilginin tadını çıkarın!

Yeni arkadaşlar edinme modunda olabilirsin. Sosyal, oyuncu bir enerji havaya hakim. Bu enerjiden komşularınla tanışarak faydalanabilirsin. Ya da spor salonunda ilgini çeken biriyle konuşma başlatmayı deneyebilirsin. Telefon numaralarınızı alabilirsiniz ve bir akşam veya öğle yemeği planlayabilirsiniz.İlk adımın karşı taraftan atılmasını bekleyerek zaman öldürme. Her şeyi hemen yapmak ve bitirmek istiyorsun; içinde bitmek bilmez bir ateş yanıyor adeta. Bu tutkuyu bekleyerek öldürme. Yapılması gereken önemli şeyler var, o halde oturduğun yerden kalk ve işe koyul. Bazı işleri başkalarına aktarabilirsin; böylecesürecin hızlanır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Oldukça aktif bir insansınız, ancak bugün hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Eğer aktivitelerinizle alakalı çevrenizden yardım isterseniz, neye ihtiyacınız olduğunu çoğunlukla anlamayacaklardır. Neden sürekli hareket etme ve bir şeyler yaratma ihtiyacı hissettiğinizi merak edecekler. Bugün bu sebeple biraz yorucu ve karışık geçebilir.

12 Kasım 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bütün gün Ay, Boğa burcunda hareket ediyor. Saat 18:47'de Ay, boşluğa giriyor. Bugün 16:34'te Boğa burcunun 19. derecesinde dolunay gerçekleşiyor. Sizlerin sağlığına çok dikkat etmesi gereken bir gün olabilir. Ufak rahatsızlık diye geçiştirdiğiniz durum, hastanelerde vakit harcamanıza sebep olabilir. Merkür retrosunun imza attığı bu dolunayda, eğer teşhis alırsanız hemen inanmayın. Ayrıca eski sevgiliniz de geri gelebilir. Dolunayın iyi tarafları da var. Borçlarınız konusunda geçmişten ders çıkartıp harcamalarınızı kıstıysanız hedeflediğiniz tutarlardan daha fazlası elinize geçecektir. Eşinizin maddi gelirinde artış olabilir. Dolunay hakkındaki ayrıntılı yazı için tıklayınız.

12 Kasım 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

En yakın arkadaşlarından birinin verdiği sözü yerine getirmemesini bugün argüman olarak kullanabilirsin. Gün huysuz olarak ilerlerken aslında kendine odaklı yaşaman ve özel işlerini halletmen mükemmel sonuçlar almana neden olabilir. Ufak tefek işlerle uğraşabilirsin fakat acele etme gereği duymayacaksın. Kendi işini yapan bir İkizler burcuysan, hukuki bazı süreçler stresli bir gün geçirmene neden olabilir. İlişkisi olan ya da evli bir İkizler burcuysan, değer verdiğin kişiyle toplumsal bazı konularda fikir ayrılıkları yaşayabilirsin. Fikirlerinizi birbirinize dikte etmezseniz, ortak bir paydada buluşabilirsiniz. Kilo problemi yaşıyorsan, kalorisi yüksek gıdalardan uzak durmaya çalışmalısın.

12 Kasım 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkinizde güven sorunu yaşayabilirsiniz. Kararsız kalacağınız bugün genelinde şartları zorlamamalı ve zamana bırakmalısınız. Kariyerinizde önemli bir görüşme ya dabirliği bugün sizi heyecanlandırabilir.

12 Kasım 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün geleceğinizle ilgili yeni ümitler besleyeceğiniz olaylar yaşayabilirsiniz. Arkadaşlarınıza zaman ayırmak için uygun bir gündesiniz. İş hayatınızda alacağınız destekler, sorumlu olduğunuz konuları daha kolay toparlamanıza yardımcı olacaktır. İkili ilişkileriniz gündeminizi meşgul edebilir. Olgunlaşma içinde olabilirsiniz.

12 Kasım 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Onların size olan sevgisi sizin hayat enerjinizi arttırırken varlığınızın gelişimine de destek oluyor. Sevildiğinizi bilmek sizin için oldukça önemli bir konumda.

12 Kasım 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün meydana gelecek Boğa burcundaki dolunay ile önümüzdeki 10 gün boyunca kendinize, içinize dönmek isteyebilirsiniz. İş ortamı, günlük rutinlerle ve sağlıkla ilgili bir farkındalığa ulaşabilirsiniz.

12 Kasım 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün kalabalıklardan uzak durmaya çalışın. Sokağa çıkın ve tek başınıza dolaşın. Bırakın düşünceler zihninizden aksın, sonunda kendinizle ilgili önemli farkındalıklara sahip olmaya başladığınızı göreceksiniz.

12 Kasım 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Boğa burcunda meydana gelen Dolunay sizin bilinçaltınızdaki duyguları olduğu gibi açığa çıkartacak. Günü tek başınıza kalarak bol meditasyon ve kitap okuyarak geçirin. Zira bu dinginliğe erişmeye uzun zamandır ihtiyacınız var. Bu şekilde yaratıcı yanınızı daha rahat ortaya koyacaksınız.

12 Kasım 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerilimsiz bir gün. Amacınız ne olursa olsun ulaşmakta zorlanmayacağınızı müjdeleyelim. Azmin elinden hiçbir şey kurtulmaz misali çok çalışıyorsunuz. Neyse bütün bunların karşılığını alacaksınız. İkili ilişkilerinizde ise dikkatli olmanız gerekiyor.

12 Kasım 2019, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bir kutlama gününüz olacak. Bu özel günde bazı görmek istemediğiniz insanlarla karşılaşabilirsiniz. Ama hiç beklemediğiniz yakınlaşmalarla bugünü hareketli ve dolu, dolu geçirebilirsiniz. Telefonlara bakmaya bile zaman bulamayacağınız günler var önünüzde. Bu sıkışıklığı, işlek zekanızla çok kolay bertaraf edeceksiniz.

12 Kasım 2019, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili İkizler; kime nereye kadar güvenebileceğini sorguladığın bir dönemde olabilirsin. Sağlığınla veya çalışma hayatınla ilgili bazı konular açığa çıkabilir, bir süredir görüşemediğin akrabalarına zaman ayırabilirsin. İçten içe daha huzurlu olmak istemene rağmen düşmanlıkların farkına varman keyfini kaçırabilir.

12 Kasım 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 53' 26" R
Ay
Aslan
22° 03' 46" R
Merkür
Koç
29° 24' 51"
Venüs
Boğa
19° 24' 06"
Mars
Koç
11° 11' 30"
Jüpiter
Boğa
27° 28' 12"
Satürn
Balık
17° 45' 48"
Uranüs
Boğa
23° 12' 40"
Neptün
Balık
29° 19' 08"
Plüton
Kova
02° 04' 04"
Chiron
Koç
21° 28' 03"
Lilith
Başak
24° 59' 43"
True Node
Koç
14° 52' 27"
Son Güncelleme : 15/05/2024 08:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>