İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Değişiklikler Gerçekleştirebilirsin Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Kasım 2020, Perşembe

Aşk 90%
Para 40%
Sağlık 10%

Bugünkü elektrik atmosferi size tam anlamıyla uyacak. Aşk hayatınızdaki bakış açınızı tamamen değiştirebilecek olan beklenmedik romantik fırsatlar ortaya çıkabilir. Bugün etrafınızda olan bitene dikkat edin, işler çok hızlı gelişebilir!

Beyniniz bir şeye bağlandığında, onu aşırı uç noktalara taşıyabilirsiniz. Daha rasyonel ve ılıman bir tutum gerektiren belirli bir konuda yeterince çalıştığınız konusunda dikkatli olun. Derinden çıkmak konusunda ısrar ederseniz, başınızı belaya sokabilirsiniz. Üstesinden gelmeye hazır olmadığınız sorunları çözmeyin. İşleri yavaşça ele alın, ılımlı ve muhafazakar bir bakış açısıyla yaklaşın. Kendinizi çok uzağa giderken bulursanız, geri çekilin ve bir süre ara verin.

Taşınmak veya hayat koşullarınızı bir şekilde değiştirme isteği, şu anda maddi konularda çok fazla endişe etmenize sebep olabilir. Bu şu an yapabileceğiniz bir şey değil, bu isteğiniz sahip olduğunuzdan çok daha fazla şey gerektiriyor. Gelirinizi arttırma yolları üzerinde düşünebilirsiniz fakat şu an bir şeylere kalkışmak için iyi bir zaman değil. Bir kaç gün bekleyin, eğer hala isteğiniz devam ediyorsa o zaman seçenekleri değerlendirirsiniz.

Asabi ve sıkkın hissetmenin sebebi kendine çok fazla yüklenmenin bir sonucu olabilir. Kendine karşı olan beklentilerine bir göz at. Şunu da göz önünde bulundur: En sevdiğin insana aynı taleplerde bulunur muydun? Eğer yanıtın olumsuzsa, hayatını en sevdiğin insana uygun şekilde düzenleme zamanı gelmiştir - yani kendine.Kiliselerde, camilerde, meditasyon merkezlerinde ve diğer manevi yerlerde gerçekleşen grup etkinlikleri size yakın gelebilir. Bu yerlerden birinde bir hizmet veya programa katılmak isteyebilirsiniz. İlgilendiğiniz alanlara ışık tutan bazı derin içgüdüleriniz olursa şaşırmayın. Onları not edin, yoksa sonrasında unutabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son zamanlarda, herkesle her şey hakkında tartışan inanılmaz derecede açık görüşlü biriydin! Lafınızı esirgemez, hiçbir şeyi tolere etmez, başkalarının söyleyeceklerini dinlemezdin. Son zamanlarda sana ne oldu? Kişisel ifade özgürlüğünü engelleyen kurumlarla savaşacağını söylüyorsun. Ama aslında kendinize karşı mücadele veriyor olabilir misin?

12 Kasım 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sosyalleşebilir, ilişkilerinize odaklanabilir, özel hayatınızda değişimler yaşayabilirsiniz. Sevilme, değer görme ve mutluluk isteği artabilir. Takıntılardan kaçınmalı, dürtülerle hareket etmemelisiniz. Akışta kalmalı ve şartlara göre hareket etmeli.

12 Kasım 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Dış görüşün ile alakalı değişiklikler yapmak isteyebilirsin. Estetik fikrine daha sıcak bakmaya başlıyorsun. Bu konuda arkadaşlarına da fikir danışabilirsin. Maddi konularda çözümleyemediğin sorunlarda ailenden yardım isteyebilirsin. Ailenin sana her konuda destek olması sana avantaj gibi gelebilir.

12 Kasım 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Öfkenizi duygularınızla saklama yolunu seçebilirsiniz. Günlük yaşantınızda küçük bir sorunda patlama riskine rağmen kendinize hakim olmanız günü gerilimsiz kapatmanıza yardımcı olacaktır. Zihninizi meşgul eden olaylardan uzak durun.

12 Kasım 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi iletişimle ifade edebilirsiniz. Vizyonunuzu yaratmak için heves duyacağınız bir gündesiniz. Zekânızı kullanacağınız yerlerde bulunmaktan keyif alacaksınız. Güzel olan şeyler için harcamalarda bulunabilirsiniz. Gençlerle ilgili konular gündeminizi oluşturabilir. Akşam saatlerinde arkadaşlıklar ön plana çıkabilir.

12 Kasım 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerdehayatınızda başkalarının yapabilirliklerine takılmak yerine kendiniz için en iyi olanı sezmeye ve yapmaya fırsat vermelisiniz.

12 Kasım 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ay Terazi burcunda ilerlerken gündeminizde aşk ve aşk ve tutkuyla bağlı olduklarınız var. Kişisel uğraş ve hobilerinize zaman ayırabilirsiniz. Aşk konusunda ise duygularınızdan emin olmanız gerekebilir.

12 Kasım 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sizinle taban tabana zıt biriyle aynı projede birlikte çalışıyorsunuz ve görünüşe göre bu proje uzun soluklu olacak. Birbirinize ters düşmek yerine anlaşmaya çalışmaya başlasınız daha iyi olacak.

12 Kasım 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, günün tamamında Terazi burcunda seyahat edecek.Aşk hayatınız, hobileriniz ve flörtlerinizle ilgili konular ön planda olacaktır. Flörtleşmekten keyif alacağınız, kendinizi romantik hissedeceğiniz bir gün olacaktır. Yönetici gezegeniniz Merkür'ün tekrar Akrep burcunda seyahat edeceği önümüzdeki günlerde odağınızhayatınız ve sağlığınızla ilgili konulara yönelecektir.

12 Kasım 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerilimsiz bir gün. Amacınız ne olursa olsun ulaşmakta zorlanmayacağınızı müjdeleyelim. Azmin elinden hiçbir şey kurtulmaz misali çok çalışıyorsunuz. Neyse bütün bunların karşılığını alacaksınız. İkili ilişkilerinizde ise dikkatli olmanız gerekiyor.

12 Kasım 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün eski sevgilinizden şaşırtıcı bir mesaj alabilirsiniz. Finansal durumunuzu daha iyi bir hale getirebilmek için çok çabalıyorsunuz. Çok güçlü bir insansınız ve kimsenin sizi incitmesine izin vermiyorsunuz.

12 Kasım 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinizle ilgili unuttuğunuzu sandığınız eski olayları hatırlayıp onu üzebilirsiniz. Abarttığınız olaylar ilişkinizin şeklini değiştirecek. Aceleci davranmayınız. İşinizle ilgili hissettiğiniz baskı ve korku duygusu yapıcı düşünceleriniz sayesinde olumlu gelişecek. Yakın çevreniz size bu konuda yardımcı olabilir. Zamansız masraflar yüzünden elinizde para tutamıyorsunuz, ama bugün yerinde bir karar vererek kazançlı bir anlaşma yapacaksınız. Başağrısı olabilir, açık havada dolaşmalısınız.

12 Kasım 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 52' 55" R
Ay
Başak
28° 54' 50"
Merkür
Boğa
03° 24' 36"
Venüs
Boğa
23° 13' 12"
Mars
Koç
13° 33' 22"
Jüpiter
Boğa
28° 12' 09"
Satürn
Balık
17° 58' 29"
Uranüs
Boğa
23° 23' 29"
Neptün
Balık
29° 23' 34"
Plüton
Kova
02° 02' 51"
Chiron
Koç
21° 37' 30"
Lilith
Başak
25° 20' 21"
True Node
Koç
14° 55' 42"
Son Güncelleme : 18/05/2024 11:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>