İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Fevri Olabilirsin Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Şubat 2021, Cumartesi

Aşk 40%
Para 70%
Sağlık 40%

Bugün sevgilinizden artı puan alabilirsiniz. Bugünün gök enerjisi sayesinde, hassasiyetiniz her zaman yüksek ve bu kesinlikle fark edilecek! Özel bir insanla, belki de bir eğlence parkında ya da at çiftliğinde eğlenceli ve kahkaha dolu bir gün planlamayı düşünebilirsiniz. Günü, akşam saatlerinde başbaşa romantik bir akşam yemeği ile taçlandırın.

Bugün, tarzınızın başkasınınki ile çatıştığını görebilirsiniz. Bu belki durumları agresif bir şekilde ele alan bir otorite figürü, ya da çok utangaç ve pasif bir meslektaşınız olabilir. Başkalarının yeteneklerine karşı kendi yeteneklerinizi ölçebilirsiniz. Güçlü yönlerinize ve allah vergisi taraflarınızın farkına varmak iyidir, sadece çok kibirli veya eleştirel olmayın çünkü, olumsuz bir tutum geri tepebilir!

Bir işi veya grubu ilgilendiren çok fazla sorumluluk yükü - bazıları ailesel olabilir - bugün kafanızda çok yer etmiş durumda. Kendinizi koca dünyayı omuzlarında taşıyan Atlas gibi hissedebilirsiniz. Yorgunsunuz ve belki de sözlerinizi gözden geçirmeniz gerekebilir. Doğuştan gelen nezaketiniz yüzünden, gereğinden fazla sözler veriyorsunuz. Vermiş olduklarınızı yerine getirin fakat yenileri için iki kez düşünmeden karar vermeyin. Nihayetinde, siz de çok önemlisiniz, biraz da kendinizi düşünün.

Duyguların uç boyutlara ulaşacak. Sakin ve dengeli kalmalısın. Tutkulu doğan kendini bütünüyle gözler önüne serecek. Birisiyle sözel bir atışma yaşayabilirsin. Hislerini inciten bir aile üyesine da içini boşaltıp düşüncelerini açıklayabilirsin. Çığlığı basmadan önce bir daha düşün! Nefes almak için arada kendine molalar ver. Barışı sürdürebilmek önemli.Günün gezegensel dizilişi ile yaratıcılığınız zirvede olacak, bu yüzden yeni ve sıra dışı şeyleri denemek sadece kolay olmayacak, aynı zamanda çok zevk de alacaksınız. Eski bir probleme veya yaratıcı bir çözüme ihtiyaç duyan yeni bir probleme benzersiz bir yaklaşım keşfedebilirsiniz. Bunlar bugün siz neredeyse hiç çaba sarf etmeden gerçekleşecek. Sınırlarınızı keşfetmenize izin verin. Yaratıcılığınızın sınırları olmadığını keşfedebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün, hiç beklenmedik anlarda birden parlayabilir ve etrafınızdaki insanlara karşı anlaşılması güç yaklaşımlarda bulunabilirsiniz. Gerginliklerin ortadan kaldırılması için ne gerekiyorsa onu yapmaya çalışın. Amacınız ne olursa olsun, daha bilinçli ve kontrollü olmanız gerektiğini de unutmayın. Dengeleri zorlamadığınız takdirde her şey daha iyiye gidebilir. Hata yapmaktan kaçınmalısınız.

13 Şubat 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün istek ve beklentilerinizi kendinize çekebilirsiniz. Finansal şanslara açık olabilirsiniz. Grup ve ekip çalışmaları içerisinde öne çıkabilir, yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Süregelen ilişkilerinizde anlık durumlar hızlı değişimleri getirebilir.

13 Şubat 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakın arkadaşının birinin verdiği sözü yerine getirmemesi bazı işlerinin aksamasına neden olabilir. Ona karşı fevri davranabilirsin. İlişkisi olan bir İkizler burcuysan değer verdiğin kişi ile arandaki yaşam farklılıklarını fark edebilirsin. BU konuda ortak bir nokta bulmaya çalışman fedakâr olduğunu kanıtlıyor.

13 Şubat 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınız yine gündeminizde olabilir. Sıkıldığınızı ifade etmek yerine kaçmayı tercih ettiğiniz, kararlı olamadığınız sürece kendinize ve partnerinize haksızlık etmiş olacaksınız. Tutumlarınızı gözden geçirin.

13 Şubat 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonu olmasına karşın sizi daha sorumlu hissettiren durumlar var. En azından kendinizi daha çok gösterebilecek hayaller kurabilirsiniz.

13 Şubat 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda bugünlerde her şey istediğiniz gibi gitmeyebilir. Bazı etkileri iyi analiz etmek ve karar vermek için uzak kalmanızda fayda var.

13 Şubat 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca beklediğiniz son derece sevindirici haberleri alabilir, seyahat edebilir, sosyal ortamlarda yer alabilir hukuksal işlerinizi tamamlayabilirsiniz. Aşk hayatınızda yeni tekliflere açık olduğunuz bugün, devam eden ilişkilerinizde birlikte romantik tatil planları yapabilir, keyifli zaman geçirebilirsiniz.

13 Şubat 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün tüm seçeneklerinizi keşfettiğinizden emin olmadan pes etmeyin. İlham, beklenmedik bir yerden gelebilir, bu yüzden elinizin altında bir kağıt ve kalem olduğundan emin olun. İyi bir fikir, önemsiz bir şeyde gizlenebilir, ancak ufak bir şeydeki potansiyeli görebilen biri varsa, o da sizsiniz.

13 Şubat 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Uzaklara gitme isteği içindesiniz. Özgürlük sınırlarınızı aşmak isteyecek ve uçuk düşünceler içinde bocalayacaksınız. Güçlü sezgileriniz var. Size zarar verecek kişileri kolayca tespit edebiliyor, önleminizi alıyorsunuz. 

13 Şubat 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Harcamalarınıza son derece dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. Tüm zorunlu harcamaları bugün içerisinde yapmaya çalışmak gibi, bütçenizi sarsabilecek eylemlerde bulunabilirsiniz. Masraflarınızı uzun zamana yayacak bir planlama yapın.

13 Şubat 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aşk hayatınızı canlandırmak istiyorsanız, partneriniz ile birlikte eğlenceli aktivitelere yönelmelisiniz. İş yerinizdeki arkadaşlarınızdan, zorlandığınız zamanlarda yardım istemekten çekinmeyin. Sevdiklerinize daha fazla vakit ayırmaya çalışın.

13 Şubat 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızda gösterdiğiniz özverinin herkes farkında. Herkes sizin haklı olduğunuza inanıyor. Sevgiliniz de bunu biliyor, ama kendisini size karşı savunmak zorunda kalmak istemiyor. İşinizdeki sorunlar için size destek olmaya can atan dostlarınız var. Bunlara bazı duygusallıklarla kapalı durmanız çok anlamlı değil. Bazı arkadaşlarınızla dostluğunuzu pekiştirebileceğiniz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Umut bağladığınız bir paranın gecikmesi ödemelerinizi aksatabilir, hazırlıklı olun.

13 Şubat 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 28' 30" R
Ay
Balık
24° 12' 56"
Merkür
Koç
19° 04' 40"
Venüs
Boğa
06° 08' 30"
Mars
Koç
02° 56' 23"
Jüpiter
Boğa
24° 56' 01"
Satürn
Balık
16° 56' 02"
Uranüs
Boğa
22° 35' 12"
Neptün
Balık
29° 01' 52"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 53' 31"
Lilith
Başak
23° 48' 02"
True Node
Koç
15° 23' 42"
Son Güncelleme : 04/05/2024 14:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>