İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Endişelerini Gideriyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Mayıs 2022, Cumartesi

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 80%

Konu aşka gelince bugün istediğini yapabilirsin. Seni tutan olmayacak bugün. Girdiğin ortamlarda tüm dikkatleri üzerine çeken bir karizman olacak bugün. Burcunda daha keyifli aşk etkileri baskın olabilir.

Gerçekten uzun zamandır sürekli büyük işlerin üstesinden geliyorsunuz. Sınavı hep başarıyla atlatmanıza rağmen, yeterince takdir edilmediğinizi düşünüyorsunuz. Duygusal öngörüler yanıltıcı olabilir.

Maddi gücün üzerinde kontrolü artırman uzun vadeli planların için iyi olabilir. Geleceğin hakkında yeni yatırım planları yapman gerekebilir. Aldığın kararları geleceğe odaklaman şu an için en iyisi olacak.

Hayatında hareketi artırdığın bir dönemdesin genel olarak. ama bu hareketliliğin bir yorgunluğa veya yılmışlığa sebep olmaması gerekir. Bugün vücudunu dinlemeyi ihmal etmemelisin. Dinlenmeyi ihmal etmemekte senin için önem kazanabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün harekete geçmek için beklediğin fırsat karşına çıkabilir. Planladığın değişiklikleri gerçekleştirmek adına daha rahat hareket edebilirsin. İşe koyulurken yanındakileri unutmamaya dikkat etmen uzun vadede iyi olabilir.

14 Mayıs 2022, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Yöneticiniz Merkür gerileme evrelerinden birini geçirirken emin olabileceğiniz tek şey hiçbir şeyden emin olamamanızdır. Ama sorun değil. Beklenmedik şeylerde başarılı olan birisin ve bu hafta sonu gelişecek çok şey olacak.

14 Mayıs 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Vergi, kredi ve banka gibi konuları bir düzene sokuyorsun. Böylece ödemelerin konusundaki kaotik durumun çözüme ulaşabilir. Bazı ufak- tefek olaylar nedeniyle endişeli şekilde güne başlamış olsan da fazla uzun sürmeyecek. Rutin hayatında karşılaştığın problemlerin üstesinden gelmek için daha fazla çaba göstereceksin.

14 Mayıs 2022, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevrenizde iletişim kabiliyetiniz sayesinde kendinize yeni bir alan oluşturacaksınız. Yeni insanlarla tanışmak yeni ortamlara girmek farklı fikirleri tartışıyor olmak size iyi gelebilir ve kendinizi yenilenmiş gibi hissedebilirsiniz.

14 Mayıs 2022, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yanan yolda ilerleyen Ay sevdikleriniz ile ilgili konularda sizi tartışmacı kılabilir. Öğle sonrasında belirli işe, göreve odaklanabilirsiniz.

14 Mayıs 2022, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İşinizle ilgili bazı beklentileriniz, dilediğiniz şekilde gelişmeyebilir. Düşüncelerinizi ifade etmenin farklı yollarını arayabilirsiniz.

14 Mayıs 2022, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Her zaman şoför siz olmak zorunda değilsiniz. Neden biraz mola verip direksiyonu diğerlerine emanet etmiyorsunuz? Lider olmaya alışkın olmanız gerçeği bir yana, aslında herkes sizden bunu bekliyor gibi görünse de, bugün dümeni başkalarına bırakma vakti. Bu duruma keyifle şaşıracaksınız. Otobüsü şarampole yuvarlamak yerine, sürmenin daha etkil bir yolunu gösterecekler size. Bu dersi almak için kendinize fırsat tanıdınız, bravo!

14 Mayıs 2022, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İletişim kurmaya çalıştığınızda yanlış anlaşıldığınızı hissetmek bugün özellikle acı verici olabilir. Bir şekilde başarısız olduğunuz için kendinizi suçlamadan önce, diğer kişinin sizi gerçekten anlamak istemeyebileceğini düşünün! Bu kişiye fazladan çaba harcamak yerine, kendinizi beslendiğini ve takdir edildiğini hissettiğiniz bir ortam bulun ve oraya gidin.

14 Mayıs 2022, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sanatsal ortamlarda aniden doğan aşklar önemli. İş hayatınızda aniden bir aşk kıvılcımları söz konusu. Ev ve ailenizi sevmenize rağmen çalışma yaşamınız çok daha ön planda olacaktır. Bu dönem seçimlerinizi doğru yapmalısınız.

14 Mayıs 2022, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu anda her şey her zamankinden çok daha kolay geliyor, yaptığınız işlerden gerçekten keyif alıyorsunuz. Bunun yaparken arkanızdan karizmatik bir iz de bırakıyorsunuz. Tanıdığınız kişiler gelip sırlarını veya gizli fikirlerini sizinle paylaşırlarsa şaşırmayın. Kibirli davranmayın – farklı projelere gerçekten de katılın, bunlar kendi planlarınız için de esin kaynağı olabilir.

14 Mayıs 2022, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partnerinizle aranızda bazı gerginlikler söz konusu olabilir. Öfke patlamalarına dikkat. Öğleden sonra ve akşam saatleri ise yarım kalan işlerinizi tamamlamak, derleme toplama işleriyle uğraşmak için uygun olacak.

14 Mayıs 2022, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yakınlarınızdan destek görmek isteyebilirsiniz. İlişkilerinizde güçlü olma isteğiniz nedeniyle, çevreniz üzerinde kontrol kurmaya kalkışabilirsiniz. İçinizdeki kıskançlık duyguları sonucu sahip olduğunuz değerleri kısıtlayabilir ve onlarla aranızda kırgınlık oluşturabilirsiniz. Bugün, insanlardan uzak kalma ve dinlenme isteğiniz yüksek olacaktır. Kendi işleriniz dışındaki sorumluluklar nedeniyle yorulmuş olabilirsiniz. İletişim konusundaki sertlikler görülebilir. Dostlarınızla birarada olduğunuz halde yalnızlık hissedebilirsiniz. Durgunluğunuz gözlerden kaçmayacaktır. Sessiz ve sakin ortam arzular yada kendiniz bu ortamı yaratmaya çalışabilirsiniz.

14 Mayıs 2022, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 03' 33" R
Ay
Başak
18° 49' 52"
Merkür
Boğa
02° 16' 13"
Venüs
Boğa
22° 10' 10"
Mars
Koç
12° 54' 22"
Jüpiter
Boğa
28° 00' 04"
Satürn
Balık
17° 55' 05"
Uranüs
Boğa
23° 20' 30"
Neptün
Balık
29° 22' 22"
Plüton
Kova
02° 03' 13"
Chiron
Koç
21° 34' 55"
Lilith
Başak
25° 14' 41"
True Node
Koç
14° 54' 24"
Son Güncelleme : 17/05/2024 14:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>